Hahahah bravo Tiny 😂
Nama pak slinceki nista ne pomazu u zastiti odjece. Zavezem 2 kraja tetra pelene oko vrata, 2 oko struka, skinem carapice i jedino tako ga ne moram cijelog presvlaciti nakon klope 💩

Necete nas fulat 😂😂😂
Pa bas sad nakon ovog hranjenja si mislim koja san ja budala i stavljam joj slincek koji ne sluzi nicemu.
Bodi isto zmazan i onda nakon klope skidam nju i trcim to preprat da se skori u ostanu fleke.
Sad dok je ovak jos vruce cu je skinut samo u pelenu,zavezat tetru oko vrata i cao!
Bar tetri imam na bacanje.
A nju san pod pipu nakon klope 😁😅

Ja hvala bogu nemam problema s tim slicek je oko vrata a ruke ne dize vise. Bas ljepo papa nema skoro ni na slinceku nista. Cak sad bolje jede u toj njihaljici bar necem sluzi ak nis drugo...
Ja hvala bogu nemam problema s tim slicek je oko vrata a ruke ne dize vise. Bas ljepo papa nema skoro ni na slinceku nista. Cak sad bolje jede u toj njihaljici bar necem sluzi ak nis drugo…
Vi ste se već ispraksale
Moja lovi žlicu pa joj dam, neka proba sama, pa dok si pogodi usta to budde na sve strane :P

Hvala cure drage....jeste vi vidili tu slatkocu😍
I sad je duga kosica, malo se prorijedila na mjestima a na mjestima narasla pa se zavrce.
Koje su to vaše kombinacije sa hranjenjem, najbolje je dojenje čini mi se.
Hvala cure drage….jeste vi vidili tu slatkocu😍
I sad je duga kosica, malo se prorijedila na mjestima a na mjestima narasla pa se zavrce.
Koje su to vaše kombinacije sa hranjenjem, najbolje je dojenje čini mi se.
Hehe tako se i mojoj malo prorijedila pa je odmah i posvjetilila, ali raste odmah i nova pa nema čelavih rupa ;)

I malo je posvijetlila kosica, sad malo je na mamu.
P.s. nikako doći do žitarica čisti proso i heljda i do domaćeg voća i povrća. Jedino šljive spremila, malo paprike i pamidora, cikle. Ne igra nam sezonsko jer sta ce biti za mjesec dana, a opet nisam ni za kupovno. A kažu i da zaledjeno gubi dosta vitamina. Jeste vi sve ledile?
Ja sam ledila borovnice, marelice, breskve, sljive i sad butternut tikvu. Vidjet cu jos hoce biti nesto za smrzavanje.
Mislim da je bolje da zaledim sad svjeze/domace nego da kupujem za 2 mjeseca. Ionako je i to ili u hladnjacama bilo ili gmo iz neke lijeve zemlje 😏

Ne znam dal netko zna il da pitas patronaznu dal ima veze ako beba iz lezeceg polizaja stavlja u usta noge tj ako moze da joj je kraljeznica spremna za posjedanje? Negdje sam procitala i sad ne znam jel ima to kakve veze
Ne znam dal netko zna il da pitas patronaznu dal ima veze ako beba iz lezeceg polizaja stavlja u usta noge tj ako moze da joj je kraljeznica spremna za posjedanje? Negdje sam procitala i sad ne znam jel ima to kakve veze
Misliš da ako to radi da je se smije stavljat u sjedeći položaj?
Nisam to povezala, samo znam da sam čitala da je njima to dobra vježba za uskoro sjedenje...
Ona već dugo trpa noge u usta, tj čarape. Kad je na leđima noge su skoro uvijek u zraku i hvata prste, ali pomaka od tog nema.

To je vježba za sjedenje, vježbaju sjedeći položaj. Samo ju nemoj ti stavljat u sjedeći. Stavi ju u polusjedeći pa nek vježba i sama se diže

Audrey od Hippa imaš prosa. Hirse..piše feine Hirse.
Ali u bio&bio možeš naći skoro sve,bez glutena pahuljice i krupice isto.
Ja sam puno toga spremila u zamrzivač,bolje domaće zaleđeno. Nisam uspjela sve što sam htjela,ali mrkve imam za izvoz hehe.. Naletila sam na jedan OPG,pored Os,imaju organsko voće i povrće,registrirani su,pa budem i od njih nešto uzela,nadam se da je sve organsko ,kako i reklamiraju :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji