Hahahah bravo Tiny 😂
Nama pak slinceki nista ne pomazu u zastiti odjece. Zavezem 2 kraja tetra pelene oko vrata, 2 oko struka, skinem carapice i jedino tako ga ne moram cijelog presvlaciti nakon klope 💩
Necete nas fulat 😂😂😂
Pa bas sad nakon ovog hranjenja si mislim koja san ja budala i stavljam joj slincek koji ne sluzi nicemu.
Bodi isto zmazan i onda nakon klope skidam nju i trcim to preprat da se skori u ostanu fleke.
Sad dok je ovak jos vruce cu je skinut samo u pelenu,zavezat tetru oko vrata i cao!
Bar tetri imam na bacanje.
A nju san pod pipu nakon klope 😁😅
Ja hvala bogu nemam problema s tim slicek je oko vrata a ruke ne dize vise. Bas ljepo papa nema skoro ni na slinceku nista. Cak sad bolje jede u toj njihaljici bar necem sluzi ak nis drugo...
Hvala cure drage....jeste vi vidili tu slatkocu😍
I sad je duga kosica, malo se prorijedila na mjestima a na mjestima narasla pa se zavrce.
Koje su to vaše kombinacije sa hranjenjem, najbolje je dojenje čini mi se.
I malo je posvijetlila kosica, sad malo je na mamu.
P.s. nikako doći do žitarica čisti proso i heljda i do domaćeg voća i povrća. Jedino šljive spremila, malo paprike i pamidora, cikle. Ne igra nam sezonsko jer sta ce biti za mjesec dana, a opet nisam ni za kupovno. A kažu i da zaledjeno gubi dosta vitamina. Jeste vi sve ledile?
Ja sam ledila borovnice, marelice, breskve, sljive i sad butternut tikvu. Vidjet cu jos hoce biti nesto za smrzavanje.
Mislim da je bolje da zaledim sad svjeze/domace nego da kupujem za 2 mjeseca. Ionako je i to ili u hladnjacama bilo ili gmo iz neke lijeve zemlje 😏
Ne znam dal netko zna il da pitas patronaznu dal ima veze ako beba iz lezeceg polizaja stavlja u usta noge tj ako moze da joj je kraljeznica spremna za posjedanje? Negdje sam procitala i sad ne znam jel ima to kakve veze
Audrey od Hippa imaš prosa. Hirse..piše feine Hirse.
Ali u bio&bio možeš naći skoro sve,bez glutena pahuljice i krupice isto.
Ja sam puno toga spremila u zamrzivač,bolje domaće zaleđeno. Nisam uspjela sve što sam htjela,ali mrkve imam za izvoz hehe.. Naletila sam na jedan OPG,pored Os,imaju organsko voće i povrće,registrirani su,pa budem i od njih nešto uzela,nadam se da je sve organsko ,kako i reklamiraju :)
Sortiraj odgovore
Najstariji