Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    12. Rujan 2016. 09:13

Bravo Lovro i mama, bas ste napredni :)

Ja imam veliku novost. Ovaj moj poceo zvakat dudu. Zaspo jucer s njom u baby gymu. I vani u kolicima. Ljutio se ljutio i uvalili mu dudu i kus. Boze kakav pametan rekvizit. Vec vidim da ce mi duda bit najbolja prijateljica. 

Nego kako se vasi ljute? Ovaj moj oce sve strgat. Jel to normalno da tako izrazava ljutnju il je agresivan? Sto mi nije jasno obzirom da sam ja imala tako mirnu trudnocu, ja i muz se ne svadjamo (bar ne povisenim tonom)... ne znam otkud njemu takva agresija... ne tucemo ga cak :D

Poceo je vec par dana nesto cudno mijesit lijevom rukom, stalno kao da nesto grebe. Jel rade to vasi?

Na forumu imamo brojeva od 50 do 80 :)))

nasdva
    12. Rujan 2016. 10:14

Hvala na pohvalama ali mama ima malo veze s tim. Jednostavno je takav ni u trbuhu nije imao mira.

TinyBabyToes
    12. Rujan 2016. 10:31

Ivchi moja ti stalno nešto grebe (ako na to misliš). Svekrićima je već valjda cijelu fasadu ogulila
    Nosam je u rukama i kad god prolazimo kraj zidova ona se naginje da dođe do njega i grebe. Može tako biti pola sata i samo grebat po tome. To joj je sad najdraža igra, grebanje po zidovima i drvu :D

A kad se ljuti, ne divlja. Samo glasno vrišti i obrve joj se zacrvene od bijesa. Al to je to, pravo žensko, vrišti ak nije po njenom hehhee

Izgleda da smo se riješili tjemenica u samo dva puta mazanja i češljanja. Jučer smo nauljili, danas gledam vidim da još tog ima malo, nauljila joj glavicu, češljala dobrih pola sata i onda smo oprale kosu sa šamponom. Koliko sad vidim na danjem svijetlu, nema više ničega.
    Bravo ja

TinyBabyToes
    12. Rujan 2016. 10:35

Moja ne sjedi još. Mislila sam da to kasnije ide, s nekih 6,7mj?

Ni ne pokušava baš. U kolicima se ne odguruje, samo potone dolje ako sam digla kolica na poluležeći. Jedino se odgurne prema naprijed ako je meni u krilu. I onda tako sjedi i čačka po nožnim prstima 

Neću je silit na to, bude sama kad tad. Jedino joj dopustim to u krilu, i kad smo na prematalici onda joj dam prste pa se ona uhvati na njih pa se tako ustajemo u sjed i nazad. Ali to je sve nakratko. Jedino šta uživa kad se tak sjedne, odmah je osmijeh od uha do uha i gleda sve oko sebe.
    Dosadilo joj ležat non stop :P

Počela me maltertirat da se hoće nosat okolo na rukama. Šta naprave dva dana kod bake i dede hahhahaha

Kamikazee
    12. Rujan 2016. 13:18

Nasdva, bravo za malca kako je jak i napredan!!
    Ivchi - imam takvog! Najcesce je to kod uspavljivanja, grebe, lamata rukama, pljuska, grize sta dohvati (pa vise nema uspavljivanja na sisi!!), kao da ga na dozivotnu robiju vodimo! Ne znam jel agresivac ili jednostavno izbacuje emocije, kako god izgledam zlostavljano!

Svatovi su prosli super ako izuzmemo cinjenicu da si je mlada vecer ranije spalila haljinu u koju se htjela presvuci, da je svekrva 2 sata prije dolaska gostiju strgala ruku i da smo mi onda zurili pomoci sogoru pa sam ja unistila sebi haljinu! Muz trazio da mu frizuru namjestim... Nema gela jer je rekao da mu ne treba(!!!) i nis, ja naspricam lak u ruke i na kosu, ne svidja mu se, hoce vise u spic. Ja opet i sve mi onak, eksplodira taj lak s dlana i drito po sisama!!! Pokusali oprati ne ide 😂 Nista, oblaci u sta stanem da licim na nesto i pici! 

Mali bio super, atrakcija. I ok, burazi, sisterke, svekar svi ga nosali, muz i ja odmarali malo. Kad u 8 navecer ja reko idemo nas dvoje doma, usla u salu s njim samo pozdraviti mladence. Kaze svekar da on ce ga iznijeti da se jos malo maze, ja reko moze, ali za minutu, glasno mu je i boji se malo. Na to neka zenska dodje do nas mrtva hladna - jel ga JA sad mogu malo nositi?! (Ono ton glasa - pa jel dosao napokon moj red za jahanje ponija?!). Gledam ju, pojma nemam tko je. Otpilim ja nju, poslije pitam tko je to, neka rodbina?! Ne, neka frendica od mlade, znaci ja zenu prvi put vidim kao i pol svatova! Doslo mi da se vratim i sljagu joj opalim!

Lidl robica meni ne pase, jedino je fini pamuk. Plus, 62/68 sad natezemo, a 74/80 sto smo uzeli je preogromno. Cak i frendici koja ima malca od godinu dana! Muz i ja bas isli mjeriti pidjamicu, od vrata do pete je 72cm. Ako je dijete 74 dugacko ne oblacim mu i glavu u pidjamu!!

• Audrey2016
    12. Rujan 2016. 14:53

A bolje da je komodnije. 
    Mi ćemo krenuti a nadohranom..
    Beba češće papa, gleda nas sok papamo sa znatiželjom, počela zijevati..... a po kilazi smo dosta napredni 

Ako može netko ponovo staviti kalendar, ovaj put spremam 😊😗

Kupili rizine pahuljice 😄😋

• Audrey2016
    12. Rujan 2016. 14:54

Nosimo 74 pa mrvicu zavrnemo 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.