Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    10. Rujan 2016. 16:28

Lijepo ste se proveli Nasdva. 

Jedino bih svojoj mami ostavila (naravno i seki),ona bi znala ju uspavati i nahraniti,živimo sa svekrivom,ali ni 5 min nisam joj ostavila. Malena je skroz sa mamom i/ili tatom,ali hoće biti kod drugih isto i kod nepoznatih,zasad! Naravno dok god je i mama tamo 
    Navikla se na moje roditelje i na njihovu kuću,jer često idemo tamo,tako da to nije problem,ali nije još prespavala nigdje.
    Gdje god idem,ide samnom. Rekla sam,da smo ko sijamski blizanci. 

crna123
    10. Rujan 2016. 19:12

Ja sam isprobala vec 2.3 noci da joj na prvo budenje nedajem jest i uspije odspava po 6.7 sati u komadu :) ja zamjenim ujutro jedan obrok kasicom i jedan prije spavanja zitaricama na bocu jer mi se tak umiri i odma iza boce zaspi bez nosanja samo malo tapsanja po guzi.pali mi evo bit ce skoro 2 mjeseca. Preporod nakon one dernjave navecer kad se sjetim... ispred mene je u polulezecem kad ju drzim u krilu al se skroz digne u sjedeci polozaj pustim ju mali i natrag i tak ukrug ak ju idem natrag kao polegnut plac... a i rekli su mi da ne ogranicavam nesto ako zeli bas. Ja svoju jedino mami mogu ostavit nakratko ostalo nista nedam :( nemrem se odvojit a ponekad poludim kad se place da bi ju i ciganu dala ah ludi mozak...

mamasita4
    10. Rujan 2016. 22:12

Sve smo iste. Najradije bi ih u top stavili kad smo po cijeli dan s njima a onda kad moramo pola sata negdje otic,samo na njih mislimo i jedva se cekamo vratit. Poznato mi to...
    Ja svoju ne mogu nikom dat. Place svima osim meni i muzu. Sto je uzas jer se vracam radit...al probat cu sad za mjesec dana s dadiljom pa nek se mjesec dana privikava na nju....

TinyBabyToes
    11. Rujan 2016. 08:38

Jutreko!

Nasdva baš ste se lijepo proveli! Krapina mi je baš slatki gradić :)

Crna napokon lijepo spavate po noći! A i fino papate! Bila sam u pohodu na dm jučer :P

Mamasita nije loša ideja da polako navikavaš na dadilju.

Moja odmah donju usnu izbaci kad ugleda nepoznatu osobu. A ako joj se obrati ili još gore ako je primi u ruke odmah plač Ali bake i dede je navikla, vidi ih za vikend a znaju navratit i preko tjedna na kratko. I drago mi je da se navikava  i na ostale, ne samo na nas dva.

Polusjedeći je dignem u kolicima, sad smo je počeli i stavljat u krilo onak u polusjedeći ali se sama odgurne leđima i ode prema naprijed pa bude kao da sjedi. Pridržavam je od naprijed. Pa je onda vratim nazad i tako u krug. Puštam je ako želi, ali opet ne predugo. A u kolicima to još ne radi...

Nogice dok leži uvijek digne u zrek i pipa ih, pa navlači čarape i onda njih u usta. Nogice u usta je samo par puta uspijela stavit.

Evo nama je mala sad već par subota prespavala kod svekrića. Volim ja nju, najviše na svijetu, ali nije da sam luda šta je nema, baš sam se brzo navikla da mogu malo na miru biti sama s mužićem
    Znam da mi fali, jer se ulovim kak gledam njene slike svako malo hahahha
    Valjda će me taj osjećaj kasnije ulovit

TinyBabyToes
    11. Rujan 2016. 08:40

E da! Izgleda da je ova moja sad dobila tjemenice!

Nisam znala da ih i sad može dobiti? Svugdje sam čitala da to najčešće bude u prvim tjednima pa da se povlači do bebinog 3mj?

Jučer sam vidjela da ima narančaste točkice po glavi, nije puno niti su velike ljuskice da ih mogu skinut. Jedva smo ih skužili. Prvo sam mislila da je mrkva od prekjučer hahahhaha
    A niš, stavili smo maslinovog ulja pol sata prije kupanja, danas ću probat s bademovim.

• Audrey2016
    11. Rujan 2016. 17:24

Nama je doktorica rekla da je stavljam slike Buda položaj, uzmem za rukice i podignem je da se rukice dotaknu sa stopalima i vratim u ležeći. 
    Mi smo u zadnij dva tjedna 4 puta picili autom po sat -sat i po u jednom smjeru, novi stan pa treba namjestiti i prošlo je dobro još smo išli po vrućinama.... pile moje...
    Nama na knap Lidl 68, za zimi kupili 74/80...bolje da je komodnije

crna123
    11. Rujan 2016. 21:27

Lidl je super po kvaliteti mi smo tek na 56 mada neke jos 50 komotno nosi. Vozi se do neke granice tipa nakon pol sata se vec dize iz sjedalice cendra tak da il ju primim malo i stajemo.na more kad smo isli krenuli u 6 ona se tek u pol 9 digla mi vec skoro do zadra dosli a natrag je bilo teze posto smo popodne isli. Ja za tjemenicu ne znam osim da se iscesljava hvala bogu ni to nismo imali :)  danas kupili njihaljku nekakvu od 700 kn rekla sam nebude li nutra ja cu si glavu iscupat. Prvi put bila sat vremena a drugi pola sata meni dovoljno vidjet cemo sutra. 
    Idem popit pivu napokon umiru posto je zaspala laku nocc curke😘

TinyBabyToes
    12. Rujan 2016. 07:32

Jutreko!

I dalje se nastavlja štrajk glađu, mislim da si je ona pomakla da jede svako 4 sata, nemam pojma, ali zato šta preko dana ne pojede dovoljno budi se oko 2 da nadoknadi :/

Za tjemenice, namočili smo joj s uljem kojih pol sata prije kupanja glavicu, pa sam je raščešljavala i onda još u vodi. Srećom nema tog puno, ovako se ni ne vidi, vidjeli kad je na suncu bila te sitne narančaste točkice. Čudi me da ih je sad tek dobila?

Crna dobro pola sata-sat u njihaljci nije ni malo loše :D
    Moja koju minutu bude u onoj skupocijenoj, rekao muž da mu je dosta popikavanja o nju, stavlja u prodaju

Audrey ooh vi ste u velikom poslu sad s preseljenjem :)
    Sretno!
    Hvala na info o vježbi za sjedenje!

nasdva
    12. Rujan 2016. 08:17

Pozdrav,
    Robica iz Lidla mi je ok, ali i ona iz Kika. Mi smo prije nekih 2 tjedna prerasli lidlov 62-68 i sad nosimo 74-80 lidlov, ili čisti 80 kikov, 74 h&m. Brojevi totalno različiti.
    Nemamo više bodija kratkih rukava pa nosimo majce.
    Sjedimo samostalno nekih 10-ak dana. I zove mama nekih tjedan dana. Onda stanem hej mali pa nemaš ni 6 mj.

crna123
    12. Rujan 2016. 08:42

Nasdva sjedi bas? Odjednom il si postepeno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.