Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    10. Rujan 2016. 08:56

Ovi bodiji iz Lidla...i dalje joj mogu navući 50/56 hahahahhaha
    Rastu s nama

Ali ipak sam joj krenula oblačit 62/68 imam ih na tone :P

• Kriszta
    10. Rujan 2016. 09:07

Ilovecats drago mi je što si se sjetila malo nas :)
    Eva jako lijepo napreduje i super što još siki. :)
    Vi ćete onda sa dohranom sa 6 mjeseci? Samo nas čitaj,pa ćeš taman sve znati :)

Tiny pametno,što ostavljate Miju kod bake i djede jednom tjedno,ali ja to još ne mogu.
    Jedino jučer sam rekla mužu,da bih voljela otići ove godine negdje za novu godinu,a on se iznenadio. Ne znam još kako ćemo to izvesti,trebala bih prije onda počet ostavljati kod mojih,ne?
    Jel malena počela papati? Moja opet/još uvijek štrajka..još je i spavala 2 sata u komadu,tako da jedan obrok je ispao..drugi kruti nikako nismo mogli ugurati,nekako se raspored poremetilo.Pa je navečer jedva zaspala i budila se ,pa sam morala na rate je još hraniti. Ma ne želim razmišljati o tome hehehehe

Nasdva  čekamo izvještaj!

Ivchi to znači,ako u Osijeku u Konzumu naletim na preslatko dijete sa mašnicom,onda su ga proslijedili dalje. Ja ću ga uzeti,pa neka moja Mia ima s kim igrati

TinyBabyToes
    10. Rujan 2016. 09:39

Kriszta a gle dok ide, ide. Sad je počela plakat nepoznatim facama, ali vidim da se na svekriće navikla pa im se smije kad ih vidi. Već sad ju želim naviknut na njih i njihov prostor da kasnije ne bi imala problema.
    Mislim si šta da negdje moraš ići nešto obaviti a ona se ne odvaja od mene. Ili jaslice kad dođu na red... tješim se da bi ovo moglo samo pomoć.
    Sad bi ih se već trebalo privikavat, kad su počeli primječivati gdje se nalaze i s kim

Drago mi je da su svekrići normalni, pa me nije strah ostavit je njima. Zapravo ostala sam ugodno iznenađena da se oni bolje snalaze (koji su odgojili samo mog mužeka) s malom od moje mame, koja je imala nas dva i tisuće bebača u vrtiću. Prije njima ostavim nego svojima.

Jelo jučer i dalje štrajkala. Navečer kad sam je došla smirit je pojela samo 70ml i to je to. Ne znam, strah me da nije bubina ili nešto tako, jako puno bljucka šta inače ne radi? Opet se tješim da je možda zbog zuba?
    A raspored nam je cijeli ovaj tjedan u rasulu...

TinyBabyToes
    10. Rujan 2016. 09:44

ILoveCats vidiš moja kad primi tu grickalicu ne pušta. Ali ipak najviše voli grickat moj prst ili neku tkaninu. Imam i tješilicu ali nju ne doživljava. Radije si uzme tetru i nju žvače.
    Zapravo, čarape su joj najdraže! Odmah ih skida s nogu i u usta

nasdva
    10. Rujan 2016. 12:42

Pozdrav,
    Hvala za čestitke!
    Tata nas je vodio u Zagorje bili smo u Krapini na sajmu, u muzeju neandretalaca, pa na Vuglec bregu. Zbog raznih događanja u Krapini ovaj vikend je centar pješačka zona pa bilo lijepo prošetat. Prvi put smo bili u Krapini lijep gradić. Vuglec breg standardno dobra klopa i po tradiciji već jeli teletinu ispod peke. Malo se šetali oko mazili ponije. Tata je imao plan da bi tamo i prespavali, ali je danas ujutro imao obveze.
    Bio je super samo nismo imali ono dugo spavanje od 2-3 sata nego 4x po 1/2 sata. Zato je u pola 8 bio u krevetu i propustio onu bočicu oko 8-8:30. Spavao je cijelu noć samo je dva puta dopuzao meni u krevet ja ga vratim u kindač on opet dođe. Oko 5 je pojeo mljeko i spavao do 8:15.
    Ja njega ostavljam kod svojih po 10-15 min dnevno ako imam nešto za napravit  budući da su istom dvorištu. Na duž nisam ili na hranjenju. Preko noći nadam se da neću morat, nedaj Bože zla. Moja mama dosta toga voli radit po svom. Neki dan mu je moj tata dao žličicu svog čaja od nekih divljih trava.

E da jučer smo na sajmu kupili maslinovo ulje, županija partner je Šibensko-kninska županija.

Moje dijete kao da ima dalmatinske krvi danas 3 dan krumpira i blitve. Pojede po 150 ml.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.