Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    09. Rujan 2016. 10:15

A jbga, nisam znala da ima i oralni gel Rojazol :D
    A doktorica opće prakse?

Ili probaj s običnom kremom mazat, nivea i sl

Pedica ti je baš koma. Al nisi jedina

• Kriszta
    09. Rujan 2016. 10:19

Nasdva sretnu godišnjicu mraka 
    Čestitam ti na 10 godina,ja još ni godinu dana nisam u braku,ali najradije bih se već razvela ahahahaha
     ( ne stalno )

Današnji dan će vam biti prekrasan ,koliko god bebe vole rutinu,ali obožavaju prirodu,vidjet ćepš,da će uživati

Što se tiče pelena,evo danas idem u dm i kupit ću babylove da probamo,kad već toliko hvalite.
    Inale bijeli pampers i muller pelene su nam dobre- Zeleni pampers me baš nije oduševio,ali taj dobivamo stalno od ljude kad dođu u babinje :) 
    Taman smo na granici br.3 JOš su nam dobre,ali neće dugo ,a br4,imamo,ali mi se čine kao da su još malkic velike. Taman možemo potrošiti jedan babylove 3 :)

Ivka stavi sportski dio i zaveži je...tako sam i ja..tako mi krhko izgledala prvi put u njima,a sad ko harambaša 

Tiny potpuno te razumijem,znam da je lako tebi pričati,da se ne sekiraš,kad ludiš. Tako sam i ja. Ako ti nešto znači,proći će taj osjećaj,kad vidiš da to trajaje "samo " par dana i u međuvremenu ona sretna i zadovoljna. Mislim da je to do dohrane,malo su zbunjeni,malo psiha,a malo i želućek. Drži se,danas/sutra počet će postepeno više papati.

Noć? Prvo buđenje : 00:20 kad je dobila samo dudu,ali se opet budila oko 01:10,pa je dobila jesti,tako da žitarice daju osjećaj sitosti?? Možda,ali duže ne spava ni onda. Barem mi neće biti krivo,što ne papamo navečer žitarice.,slijedeće buđenje u 7:00 je bilo. Zadovoljna :)

Ninach grijem u mikrovalnoj,jedino mi je rečeno da pazim da je ravnomjerno podgrijana.

mamasita4
    09. Rujan 2016. 10:42

mamasita4
    09. Rujan 2016. 10:42

Evo....mo pa ru ide s godinu dana....puno prerano....

• Kriszta
    09. Rujan 2016. 10:47

Tiny sad ćeš i ti naučiti ,da ne treba neke stvari govoriti poznanicima/svekrvi ;)
    Tako sam ija,svi sve znali i onda te šokiraju sa savjetima. Blago rečeno. Tvoja je stvar. ;eme sad kad pitaju,kako smo spavali,kažem super 

Jedino se tu dolazim izjadati i to mi je super,vama ne moram ništa prešutit

TinyBabyToes
    09. Rujan 2016. 10:48

Ah, znam da se ne bi trebala sekirat šta neće jesti sve dok je ona zadovoljna, ali vidim da me već par dana pere depresija zbog toga. Proći će. Nadam se što prije.
    Baš me izbaci iz takta. Odmah nju kopiram i nisam jela dva dana. Kad sam nervozna nemam volje jesti.

Danas nastavljamo s mrkvom "finger food"

• Kriszta
    09. Rujan 2016. 10:53

Ninach eto danas ću npr.buću od jučer u vreloj vodi malo ugrijati,jer sam friško skuhala uz to još krumpir i mrkvu,što će biti vrelo,pa će tako biti taman kako treba. Ali kad imam cijelu porciju od jučer,onda koristim mikrovalnu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.