Halila, i moj se smije puno i guguce i svasta nesto! I smanjio se broj za bezveze cendravih sati. Samo bas danas place ali se jako grci... Evo cijeli dan je tako. Iskreno se nadam da ce se uskoro to poceti smanjivati jer cu izluditi.
Ninachh hvala na savjetu!
Da bolnica mi je mislim prepisala taj ferum, pa mi je ginica kad sam je tražila za recept rekla da bolje heferol šta sam već pila, jer od ovih šta se cuclaju mogu zubi požutit (pogotovo nakon 2mj konzumiranja).
Mislila sam pričekat pregled kod gin pa vidit hoće li me poslat na vađenje krvi pa ako je loše onda piti, ali ako ni Halila ne povraća sad od njega onda ću počet pa ćemo vidit.
Hemeroida sam se hb brzo riješila, nakon dva tjedna su se povukli, koristila sam neku kremu od gradske ljekarne, sad dal su od nje se povukli ili sami ne znam..Užas jedan, nadam se da ih više nikad neću imat
Pupa baš mi žao da se toliko mučite, mogu samo držat fige da brzo prođe taj period!
Moja još ne guguće ali počela je baš promatrat sve oko sebe, lampe su joj najzanimljivije a smajliće baca nakon šta pojede :D
Hej curke, evo mi imamo cak 9 dana i super napredujemo. Dojenje mi je uzitak, volim ga gledati dok papa.
Mene isto pucaju hormoni, pa tu i tamo placem od srece jer nikad nisam bila toliko sretna i toliko psihicki odmorna. Osjecam se ko u raju.
Sto se tice zeljeza, ja sam samoinicijativno uzela sirup floradix jer sam cula da je super i nemam nikakvih problema s njim.
Seks kod mene mora pricekati dok se sve ne oporavi, ja cu prije kod ginekologa a tek onda poceti. Meni iskreno fali jer ja ga nisam imala od kada sam trudna jer su me prvo gnjavile mucnine i kronican umor, a onda muz nije htio, a nisam ni ja imala potrebu tokom trudnoce za tim.
Sto se tice savova dole, ja ih imam podosta, bolilo me uzasno i tek danas me manje boli. Jucer sam smogla hrabrost da vidim kako to izgleda i ispalo je da nije lose. Mene uopce ne brine kako to estetski izgleda, pravom muzu to nece smetati. Ne moze imati djecu i jos zenu ko djevicu. Mislim da i muskima to ne smeta, nego nama zenama.
Ja imam i dosta strija po trbuhu i cicama, nije lijepo, ali natrag nema. Nije mi zao. Kom smeta nek ne gleda.
I jos samo:iako mali jos nije u fazi grceva, ja pijem super caj za dojenje koji potice proizvodnju mlijeka i ima nesto da smiruje grceve kod beba. To mi frendica ima biljnu ljekarnu u karlovcu pa sam kupila od nje.
Koliko znam djete prvi mjesec ne stvara navike tak da ga svi smiju nosati, ne znam kako kasnije, ali i ako se naviknu na ruke, kaj onda, pa tak brzo narastu da sad treba u njima uzivati. Nekad bude tesko, ali zato smo na porodiljnom, da se bavimo nasim srecicama i samim sobom. Svijet moze cekati.
Maya
Evo i mene cure..dva dana sam se mučila sa upalom dojki,morala sam na uzv.Imala sam glavobolju i povišenu temperaturu,sad se to malo smirilo.
Moja beba sad dva dana,plače,ne jede,ne spava..isto kao i kod tebe PUPA,ali sam ja ponovno počela joj davati D3 kapi i mislim da su od toga. Kad sam joj počela prije 2 tj davati isto tako je bilo i pedic mi je rekla,da prestanem na 10 dana sa D kapi i da joj dajem Enterokind. Pa se nakon toga sve smirilo i nisam mogla prepoznati svoju bebu,kako je bila vesela i raspoložena i počela lijepo spavati. Prije 3 dana sam ponovno krenula sa kapima i evo od jučer show. Ne spava preko dana ni 10 minuta,urla već i od umora.Sinoć se smirila u marami i na pilates lopti tek nakon pola sata. Dajem Oleovit. Koje vi imate? Čitala sam da od Plivine dosta bebi imaju grčeve..
A što se odnosa tiče,probala sam,ali još ne ide...
Ja ne pijem željezo,niti kalcij..nisam još bila kod ginoša,pa ću je pitati kad budem išla. Nekad popijem magnezij i elevit.
Dobro nam došla MAYA30
Maya30 da mi je samo jedan dan tako se osječat
A ovo za nosanje bebe, baš si to lijepo rekla! To si moram zapamtit i ponovit si kad mi dođe teško ;)
E vidiš da to mi je prvi put ginica rekla za sirup isto ga je nahvalila,mogla bi si njega uzet i probat.
Šavove i stanje dolje sam skupila hrabrosti tek nakon dva tjedna, koliko uspijem sama vidit nije loše stanje :D a striju nisam ni jednu dobila, samo je trbuh još mlohavi.
A što se tiče čaja, za dojilje se preporučuje čaj od komorače, kim, anis ( a pomaže i za protiv kolika kak ti). Prije sam uzimala onaj hippov niš baš nisam primjetila da pomaže, sad sam kupila u dm-u u neki njihov, sad dal je do toga ili ne ovaj treći dan se ona ništa ne grči. Moji su mi uzeli iz bio dućana nekog čaj od komorače pa ću krenut s tim kad mi donesu :)
Mi smo prestali davat kapi, nama se čini da je njoj još gore nakon njih...
Mi isto koristimo te oleovit kapi i nema reakcije.
Kad su malca mucili grcevi i dali mu bio gaiu i espumisan da mu pomognu, bili su jos gori! Promijenili smo dobranu u NAN sensitive, drugi dan nestali grcevi, za 2 dana ubacila bio gaiu i sve ok. Danas sam vratila i espumisan.
Kriszta, kako si? Jel pocela mala vise vuci cicu da ti pomogne?
Fyi, najgore mi je kad ovdje sve procitam prije spavanja pa u nocnom podoju ili sad recimo nemam sta citati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji