Kakve pobogu veze ima sta nije vjencana u crkvi?? Pa sta da nije u braku??
Tiny ne znam kakva vam je pedijatrica, al nekako vjerujem da bi primjetila da ima hipotonus. Možda je jednostavno takvo, mirno dijete. Nije to uopće loše. Ovaj moj zvrk mene nekad izludi. Dan je tek počeo, a meni već dosta 😅
Ovo stavljanje noge u usta vidim da piše da obično sa 6 mjeseci počnu to raditi. Od frendice mali je isto tek sa punih 6 mjeseci krenuo s tim. Valjda onda nije pravilo.. nemam pojma.
Reci ti onda fino sveceniku da ju neces krstit. Bokte ponasaju se ko da njih treba molit da ti krste dijete umjesto da je obratno buduci da imaju sve manje vjernika. Strasno.
:DDDDDD bez racuna se ne racuna!
Ma kakav hipotonus Tiny, bas to kak kaze Halila, pedijatrica bi to vidla. Najbolje mi je tu na nekim temama kak mame dijagnosticiraju hipotonuse i hipertonuse :D prestala sam uopce citat druge teme, samo dodjem direkt na ovu...
Ja s ovim svojim imam problem sa podizanjem, on se poceo dizat kao da oce sjedit (ne bi me zivciralo da ne izbaci pritom zavidnu kolicinu mlijeka van a ja i moje cice jadnice ga ionako jedva snabdijevamo). Kad ste vi pocele stavljat nekakav polulezeci polusjedeci polozaj? Sad mu je tek 3 i pol, nekak mi se cini do navrsena 4 da ne bi trebala...
Puno puta je uhvatim (kako preko dana spava u kolicima) kad se probudi da grebe po kolicima i gleda. Ništa se ne glasa, možda nešto guguče malo. Čekam da vidim šta će dalje, da li će plakati ili možda ako sam sreće zaspati.
Onda nakon ispipavanja kolica hvata noge i igra se.
Tek kad joj dosadi onda zakmeči da mi da do znanja da je budna
Tiny ti si sretnica, donesi ju meni na cuvanje a ja cu tebi svog. Tom pak moras konstantno pricat price i pokazivat igracke da bi bio zadovoljan. Maks zabavljanje samim sobom 10 min.
Sortiraj odgovore
Najstariji