Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    20. Kolovoz 2016. 07:25

Kriszta, a ima Kozmo često akciju na sve za bebe. Lidl isto stalno pratim, tamo je skoro uvijek robica, baš hrane i toga nemaju izbor neki..
    Muller mi je poslao na kućnu adresu neke bonove za 10% popusta na cijeli račun, a dm sam sigurna s bodovima, uvijek 15%

Eto vidiš, dobro te podsjetila na čarapice ;)

Mi smo s pelenama tek nedavno na 3 prešli, još su joj onak malo kao da ima više lufta, ali bolje i to nego dvojka koja joj je ostavljala tragove po guzici.
    4 sumnjam da ću tak skoro?
    I pošto uglavnom bake i dede kupe pelene kad im kažemo, nismo još isprobali ni jedne druge pelene, i dalje smo na plavom pampersu. Dobre su nam te pa možda bolje da ni ne isprobavam druge...

Halila hehehheh ma nema do mame
    Kod nas bar nema brige tu, njoj je čist svejedno tko će je navečer otpeljat u kindač hehhehe
    Iako nitko je ne smiri bolje od mene, mama je mama ;)

Sad ću se lagano morat počet bacit u čitanje sve ove literature za uvođenje dohrane šta sam ju marljivo skupljala

Ninachh12
    20. Kolovoz 2016. 07:37

Cureeee, mi smo se naspavaliiiii 👏👏🎉🎊😍😍
    Zaspala u 9 navecer i do 5 u jutro samo 3 budenja!! U 5 ju uzeli svekrici igrati se, a mi nastavili do 7!! Toliko sam sretna da bih mogla trcati maratooon!! 😄😄😄 Eeee da mi je takva svaka noc!
    Halila-tako i ja svoju ostavim na baby gymu i za minutu place 2 metra dalje nogama lupa u zid. Kakoo? Nikad ju ne gledam vec odem nesto napraviti i to me doceka :P
    Eto nek ste se i vi malo proveselili :D :D

Kamikazee
    20. Kolovoz 2016. 08:36

A nama luda noc! Racunala sam na njegovo budjenje izmedju 4 i 5 da krenemo na put doma kad ono.... 

Zaspao u 9, sisao kad sam se usuljala ko medvjed u krevet i probudio se u pola 1, do 2:15 imala 3 uspavljivanja na lopti, a on se smije, mazi me, seronja mali! Nakon sat vremena okret na trbuh i do 6 se nije micao! 🎉 Blazeni trbuh!!!! ❤️❤️

• Kriszta
    20. Kolovoz 2016. 22:53

Ninach  sličnu noć ti želim i danas 

Halila koliko tvoja beba pojela riza+proso+heljda kombinaciju?
    Zanima me,jer ova moja npr.pojela i jučer i danas od 60 ml vode napravljeno,ona bi još,ali meni je to previše nekako. Poslije naravno neće popiti bočicu. I još me zanima nakon kašica kad slijedeći put papa,koliko vremenski otprilike? Da li ti je smanjila obroke,kako ste počeli sa dohranom.

Sve me to zanima,jer ova moja skroz smanjuje mlijeko i sad sam već jako zabrinuta. Danas do 8h navecer cijeli dan popila 240 ml!!!!!!!!!! Od ujutro. Preko noći jela u pola 3 i od onda do navečer pojela 240 ml. Luda sam,neće mlijeko,a hoće kašicu..Morat ću svakako nazvati pedijatricu. ALi da vidim prije toga  za kašicu,da li je to puno ili da postepeno još povećavam... koliko Iris sad nakon mjesec dana toga pojede? Hvala ti :*

Halila
    20. Kolovoz 2016. 23:55

Kriszta, ona je taj lino heljda-riža-proso pojela oko 120, tj. sa 120 ml vode sam slagala. Poslije toga je idući obrok nakon 2,5-3 sata. Malo je smanjila količinu mlijeka, al ne kroz cijeli dan.. slagala sam joj inače uvijek 150 ml Bebimila i to bi sve pojela. Sad pojede ujutro oko 9 sati 150 ml, oko 11 jede kašicu i onda oko 13.30 popije nekih 90-100 ml, iduće hranjenje isto tako, sve do kupanja, a nakon kupanja opet 120-150 ml. S tim da je jučer npr oko 19.30 popila 180 ml, tako da kod nje baš i nema pravila.. Ako si zabrinuta, pitaj pedijatricu. Možda i da joj probaš postepeno povećavati i količinu kašice? Tako sam ja radila. Ona je isto stalno tražila još, al joj nisam dala, pa bi popila tako nekih 40 ml bebimila onda nakon kašice, al idući obrok bi ipak bio u većoj količini (barem 100 ml). Nadam se da Mia neće dugo štrajkati s bočicom! Izgleda da joj se stvarno sviđaju te kašice onda. Javi što će ti doktorica reči za to! Držim fige da sutra bude bolji dan što se tiče količine! 😘

Ja sad razmišljam o skorom uvođenju i drugog obroka.. Crna, vi ste krenuli s tim? Kako si to vremenski posložila? Kako je malena prihvatila? 

Da, Ninachh, još bolju noć ti želim! 😊

Halila
    21. Kolovoz 2016. 00:18

Kriszta, ne, krivo sam ti napisala.. heljda-proso-riža je pojela oko 90-100 ml, tako nekako. Frutekovu kašicu riža-jabuka-kukuruz sam joj slagala sa 120 ml, a ovaj lino malo manje, valjda joj je jače zasitno od fruteka ili nije bila toliko gladna.

Kamikazee
    21. Kolovoz 2016. 07:26

Cure, mozda sam dosadna sad pa sorry ako jesam! 😕 Aliiiiii.... 
    Presretna sam i jedva sam cekala ovo - zaspao oko 21, probudio se u 5:20 uz samo jedno sisanje oko 2 i okret na trbuh!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉 Ne mogu vjerovat!!! Docekala sam tu noc nakon 5 i pol mjeseci wheeeeeee

I drugi zubic nam je skroz vani :)

Ako mi pedijatrica da kakav plan dohrane (moguce da ima spremno jer je i upute za ljetovanje s bebom imala 😂), javim da imate kome ce trebati. Pitat cu i za preporuku uvodjenja drugog obroka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.