Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    18. Kolovoz 2016. 18:05

Ahahaha, do prošle godine ni ja nisam ciklu mogla smisliti. Sad ide i to. Da, ja isto sve volim jesti. Super mi je da i Iris zasad sve hoće.
    Većinom sam joj davala kupljene kašice, jedino bananu sam joj slagala sama, pomiješala s malo bebimila pa sa štapnim mikserom. Planiram i mrkvu joj složiti. 
    E bundevu sam joj jučer baš dala, onu Bio iz dm-a, cijelu je pojela. 
    Probala sam ovu riža-heljda-proso.. lijepo miriši, al okus mi je malo bljutav, za sebe bi ja malo šećera dodala. 😀

• Audrey2016
    18. Kolovoz 2016. 19:47

Dodajete li maslinovo ulje u povrtne kasice? Ja još ne znam čime započeti, povrće ili žitarice? Recite mi kako proso, heljdu i ostalo pravite, muckate?

TinyBabyToes
    19. Kolovoz 2016. 06:49

Jutro!

Vidim imamo dvije prave male gurmanke Super, samo nek papaju!
    Ja ću isto počet sa rižinim pahuljicama i takvim stvarima, baš zbog toga kako si Kriszta ti rekla.

Danas u Kozmu 30% opet na sve za bebe, ne znam kakv je njihov asortiman toga, ali ići ću škicnut usput ;)

Ja ovu svoju neću više hvalit za spavanja jer uvijek nakon pohvale ona poludi hehhe
    Evo da sve utješim, moja je jučer od kad se probudila u 7 ujutro do navečer u 7 imala tokom dana samo 2 spavanja!!!
    Jedno od 40min i drugo od sat i pol!!!
    I to je to hahahahha, nema šanse ju uspavat nikak. Malo nervozna, ali ju prođe brzo i nastavi dalje budnost.

Srećom pa je bar noć ok bila, u 4 buđenje za papanje. Dobro da spavamo u dnevnom jer sam je do tamo čula cijelu noć kak nešto gunđa i cucla prste, jer da smo s njom tamo nebi valjda ni oko sklopila :D
    Mislim da je možda zubić muči? Jučer se baš nervozno čohala po zubnom mesu, trpala igračke i grizla, slini više, bljucka a i manje je jela :/

TinyBabyToes
    19. Kolovoz 2016. 06:56

Iv-ka blaženi online shooping
    I da, ovo isto kod mene, što su šarenije čarape to bolje hahahahha
    Kupila sam u Mulleru one čarapice sa zvečkicama na njima, obožava to!

Kriszta, dobro si se sjetila, može biti zbog toga šta ne voli biti na trbuhu :D
    Iako sad kad je okrenem na trbuh se ništa ne buni, zna biti i po 5,10min tako, gleda okolo, zabavljam je zvečkom pa se smije i svašta.

Kak mi je smiješna kad je na trbuhu, tako joj se nekako faca izmjeni hahahah

• iv-ka
    19. Kolovoz 2016. 08:30

Jutro cure!

Prvo što moram reći, netko je napisao da bebe na trbuhu bolje spavaju, iz vlastitog iskustva ne bih se baš složila. Moja se curka okrene na trbuh, ali spava jednako dugo kao i na leđima :D

kalendar dohrane: http://www.mamatataja.hr/wp-content/uploads/2014/12/Kalendar-hranjenja-dojen%C4%8Dadi.pdf

Tiny, moguće da su zubići, to veselje sad i kreće negdje u ovoj dobi. Mislim da i mi imamo tegobe od toga, slini ko luda i sve živo žvače, ali zubića nema još na vidiku.
    Čarape sa zvečkicama??! To moram imati :D

Što se tiče dohrane, ja se još neću žuriti s tim, planiram tamo negdje kad mala bude imala 5.5 mj, i kašice ću raditi sa svojim mlijekom. Tako mi je i patronažna preporučila, kaže da bebe onda lakše prihvate dohranu zbog već poznatog okusa. I ona i pedijatar su mi sugerirali da krenem s povrćem zbog okusa, jer ako prvo krenem s voćem, da postoji mogućnost da onda neće htjeti povrće.

ivchi87
    19. Kolovoz 2016. 09:10

Ekipo ja danas na svadbu, logistika ukljucena, drzte mi fige :))) 

Pozzzz

Kamikazee
    19. Kolovoz 2016. 09:12

Hahhahhaah Ivchi, sretno 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.