Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anee
    19. Kolovoz 2016. 12:26

Mame danas je u kozma 40% sve za bebice, mi smo kupili pelene i kašice stvarno se isplati. 😀😀

Anee
    19. Kolovoz 2016. 12:27

Sorry 30%, falila sam !!

Kamikazee
    19. Kolovoz 2016. 14:40

Hvala Audrey! Nama se isplatio, kakvo uzivanjeeee 😍

TinyBabyToes
    19. Kolovoz 2016. 18:33

Iv-ka daaaaa, slatke su čarapice, mislim da si bile nekih 30-ak kuna.. I njoj ti je tako to zanimljivo, pa zna lamatat nogicama da zvecka i lovi ih, što je super i bar se i razgiba i sama ;)

Nema ni nama zubića na vidiku, ne očekujem da će tak skoro i proviriti, iako mislim da ih može škakljati meso dosta prije izlaska zubića ;)

A ovo za voće i povrće, tako sam i ja u dosta toga pročitala tako da ću i ja voće ostavit za zadnje...

Ivchi sretno i lijepo se zabavi na svadbi

TinyBabyToes
    19. Kolovoz 2016. 18:38

Anne scimaš me na prvu, šta 40% heheheh

Taman se ja danas uputila do Kozma da vidim šta tamo ima kad mama zove da ide ona nakon posla. Super, njoj uvaljala nabavku onog šta uvijek teba heheh

Onda sam se zaputila dm, bipa
    Iznenadila sam se da je u Bipi najjeftiniji Nan Pro 1 - 69kn, svugdje je po 73kn...mislim par kuna sim tam :P

Skuljam lagano zalihe lina hahahahahah
    Uzela onu kombinaciju proso, riža, heljda.. pa riža i mrkva, riža i banana to sve za kasnije..
    Ali s tim čekam do početka mjeseca :)
    Do tad ću brda pokupovat koji sam ja bolesni shoppingoholičar

• Kriszta
    19. Kolovoz 2016. 20:52

Ivchi lijepo se provedi danas! Opusti se..zaslužila si :)

Tiny dobro si me podsjetila,mi smo dobile te čarapice,pa sam ih spremila kao rano je bilo još onda,a sad taman..hvala ti heheh
    Išla sam i ja do kozma,ali ovdje kod nas slabo svega. Pelene bijeli pampers sam mislila uzeti,ali su imali samo veličinu 3,a doma još imamo preko 100 komada,pa nisam sigurna dokle možemo još te furati. I zadnji put sam mjenjala kilu prije nego što piše,kad ona šlaufčiće ima oko cvijetića hehehe
    Kupila sam vlažne mramice,to najviše trošimo,pa pude i par sitnica za kupanje za poslije,jer smo još uvijek na bademovom ulju. I kupila sam gotove kašice,što neću imati zalihe. Npr borovnica-jabuka,marelica,šljiva..rok trajanja je ajme,tako da ćemo i to kad tad potrošiti. Oni u kozmu često imaju te akcije za bebe,ne? U zadnje vrijeme stalno lovim lidl,ali nikako da stave za bebice nešto!
    Malena moja mi skroz smanjuje mlijeko,primjetila sam da poslije dohrane nema šanse da popije, i nakon par sati poslije dohrane odbija,tek predvečer,kad je već gladna jako,pristaje na bočicu. Luda sam već s njom,baš ću sad pratiti,ali i danas sa oduševljenjem jela lino 3 žitarice. Otvarala unaprijed usta i neopisivo je bila sretna. Kontam da joj se ne da više zjb sa bočicom,njoj je sad zanimljivo hraniti se sa žličicom,očito ću morati mijenjati dudicu na bočici uskoro!

• Kriszta
    19. Kolovoz 2016. 21:00

Audrey jesi vidjela da je Ivka stavila kalendar??!!

Ja sam danas primjetila da 3 žitarice se treba praviti sa vodom Halila,ja sam jučer pravila sa mlijekom,zato moja malena nije jela poslije toga 5 sati. Upss.Jadno moje dijete. Pa ostale lino proizvode treba sa mlijekom,pa nisam ni pročitala šta piše.Danas sam sa vodom pravila i isto sve pojela. Ali ako će tako nastaviti odbijati mlijeko ,onda ću i ja morati u sve kašice stavljati kao što je Audrey napisala. Ako se dobro sjećam od 6.mj mora beba uz hranu popiti 500 ml mlijeka dnevno. Mislim da do godinu dana.

• Kriszta
    19. Kolovoz 2016. 21:24

Evo opet članak vezano za dohranu :)

http://www.index.hr/mame/clanak/zdrava-prehrana-za-djecu-u-dobi-od-7-do-10-mjeseci/690337.aspx

Uvijek me zanimalo,kad trebamo prestati kuhati voće za bebe,dobila sam odgovor.
    Ninach i Nasdva i za smokve :) To ćemo onda nagodinu,svježe!

Halila
    19. Kolovoz 2016. 21:33

Kriszta hahaha dobro si ti nju onda jučer nahranila 😀
    Da, s vodom se slaže. Kupila sam i od fruteka riža-kukuruz-jabuka. I taj se s vodom slaže jer, kao i lino, sadrži taj mliječni pripravak za bebe. 

Inače, mi neku večer htjeli da ju muž ide uspavati (prvi put do sad) i nema teorije... nikad ju još nije on uspavljivao navečer pa se curka valjda navikla i sad to moooram ja. Al ne smeta mi, to su samo naši mirni trenuci u danu 😊
    I danas je uspjela s jednog kraja kauča, doći na drugi kraj skroz. Muž mi nije vjerovao da joj nisam pomogla. 😅 stvarno je zvrk i pol! 
    Bila je i kod mojih na čuvanju, a muž i ja se izveli na pivo s kumovima i baš nam je bilo lijepo, al svejedno sam jedva čekala da ju vidim. 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.