Laptop ti zblesiro, vidimo ih normalno :)
Moja spava s nama u sobi u kindi, a kad je jako ljuta po noci onda s nama u krevetu na meni mada je meni to spavanje s nama preodbojno jer mi je muz mrga i okrece se ko odojak na raznju dok spava pa to bas rijetko bude da je s nama.
Od moje kume sestra je malog s 3 tjedna stavila u njegovu sobu prek puta njihove spavati i prek noci su otvorena vrata i uvijek ga cuje. Sad ima 10 mjeseci i nema problema :) stavila ga je jer je bio nemiran s njina u sobi i kad su ga stavili u njegovu sobu dijete istu noc pocelo spavati
Laptop ti zblesiro, vidimo ih normalno :)
Moja spava s nama u sobi u kindi, a kad je jako ljuta po noci onda s nama u krevetu na meni mada je meni to spavanje s nama preodbojno jer mi je muz mrga i okrece se ko odojak na raznju dok spava pa to bas rijetko bude da je s nama.
Od moje kume sestra je malog s 3 tjedna stavila u njegovu sobu prek puta njihove spavati i prek noci su otvorena vrata i uvijek ga cuje. Sad ima 10 mjeseci i nema problema :) stavila ga je jer je bio nemiran s njina u sobi i kad su ga stavili u njegovu sobu dijete istu noc pocelo spavati
Pa primječujem da i ona bolje spava kako mi nismo s njom u sobi. Ne računam ova zadnja dva dana šta se opet budi za jesti...
Valjda se razbuđuje dok se mi okrećemo u krevetu ko janjci pa to sve škripi, ili netko hrče
Sve više dolazim u napast da dam pregradit jednu sobu hahahahah
Ja bi ju najradije tako i ostavila, da spava sama u sobi... Isto su širom otvorena vrata pa smo ju do sad svaki put čuli kad bi baš zaplakala.
Ma to ja imam paranoje da neću čuti ako se nešto desi, vjerojatno trauma ( jednom sam doživila takvu nesreću) :/
I fali mi bračni krevet hahahahah

E prije minutu san vidjela stickere, sad ih ni ja ne vidim :O
E prije minutu san vidjela stickere, sad ih ni ja ne vidim :O
Hhahahhaha
Kažeš meni se laptop zblesirao :P

Imam važnu vijest, u zadnja dva dana moja cura je tri puta jla na bocu, ostalo sve sam dojila 😊😊
Stavila sam je na grudi i ona počela sisati i inače povuče par puta i to je to. Ovaj put povukla i vuce i beba sisala 7-8 minuta i nakon toga bila sita tri sata. Kucnitr od tvrdo i da se tako nastavi.... sad je s nama u krevetu jer dojim a večeras ću je probati staviti u njen krevet nakon što pojede.
Imam važnu vijest, u zadnja dva dana moja cura je tri puta jla na bocu, ostalo sve sam dojila 😊😊
Stavila sam je na grudi i ona počela sisati i inače povuče par puta i to je to. Ovaj put povukla i vuce i beba sisala 7-8 minuta i nakon toga bila sita tri sata. Kucnitr od tvrdo i da se tako nastavi…. sad je s nama u krevetu jer dojim a večeras ću je probati staviti u njen krevet nakon što pojede.
Bravo, baš mi je drago zbog vas

Stavila sam je na grudi i ona počela sisati i inače povuče par puta i to je to. Ovaj put povukla i vuce i beba sisala 7-8 minuta i nakon toga bila sita tri sata. Kucnitr od tvrdo i da se tako nastavi…. sad je s nama u krevetu jer dojim a večeras ću je probati staviti u njen krevet nakon što pojede.
Prekrasno Audrey

Bravo curke!
Držimo fige da tako nastavite i dalje!
Kako je danas s kvržicom, jel bolje nakon masiranja?

Stvorila mi se kuglica ispod ruke, od mlijeka jer je dojka bila prepuna jutros. Da samo masiram i pokušam razbiti ili ima još nešto za napraviti?
Stvorila mi se kuglica ispod ruke, od mlijeka jer je dojka bila prepuna jutros. Da samo masiram i pokušam razbiti ili ima još nešto za napraviti?
Za početak samo masiraj prije dojenja,razbij tu kuglicu. Ako staviš bebu na siku,ona će to izvuči.
Ja sam stalno imala te kuglice. Jel te boli,nije se upalila,jel tako?

Masaža i topli oblog prije dojenja i hladni oblog nakon dojenja

Hvala cure, nadam se da će potrajati .... nisam ništa forsirala pa kako bude
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji