Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    06. Kolovoz 2016. 08:56

Laptop ti zblesiro, vidimo ih normalno :)
    Moja spava s nama u sobi u kindi, a kad je jako ljuta po noci onda s nama u krevetu na meni mada je meni to spavanje s nama preodbojno jer mi je muz mrga i okrece se ko odojak na raznju dok spava pa to bas rijetko bude da je s nama.
    Od moje kume sestra je malog s 3 tjedna stavila u njegovu sobu prek puta njihove spavati i prek noci su otvorena vrata i uvijek ga cuje. Sad ima 10 mjeseci i nema problema :) stavila ga je jer je bio nemiran s njina u sobi i kad su ga stavili u njegovu sobu dijete istu noc pocelo spavati

Ninachh12
    06. Kolovoz 2016. 08:58

E prije minutu san vidjela stickere, sad ih ni ja ne vidim :O

Kamikazee
    06. Kolovoz 2016. 09:26

Da, nema stickeraaaaaa 😱

• Audrey2016
    06. Kolovoz 2016. 15:54

Imam važnu vijest, u zadnja dva dana moja cura je tri puta jla na bocu, ostalo sve sam dojila 😊😊
    Stavila sam je na grudi i ona počela sisati i inače povuče par puta i to je to. Ovaj put povukla i vuce i beba sisala 7-8 minuta i nakon toga bila sita tri sata. Kucnitr od tvrdo i da se tako nastavi.... sad je s nama u krevetu jer dojim a večeras ću je probati staviti u njen krevet nakon što pojede.

• Audrey2016
    06. Kolovoz 2016. 16:53

Stvorila mi se kuglica ispod ruke, od mlijeka jer je dojka bila prepuna jutros. Da samo masiram i pokušam razbiti ili ima još nešto za napraviti?

• Audrey2016
    06. Kolovoz 2016. 16:55

Hvala cure, nadam se da će potrajati .... nisam ništa forsirala pa kako bude

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.