Nije trebala potvrda, samo hzzo salje obavijest o tome firmi, jedan primjerak meni, drugi firmi.
A Filip je prije 2 dana skuzio da se moze okretati u svim smjerovima tako da sad kad sisa to izgleda preludo! Drzi si noge, povuce postrance malo sisu pa ode na drugi bok od mene pa na trbuh... Pa se vrati na drugi bok do mene pa povuce jos malo, onda jedan high kick pa si vidi nogu pa opet sve ispocetka 😂😂
Mamasita4 jeli tvoja bebica prije ovcice sama ikad zaspala, moja mora zaspati na siki ili je preko dana uspijem uspavati na napi? Imali smo lijepi ritam spavanja i to nam se skroz pokvarilo ima 20 tak dana. 😣 budi mi se svako malo.. i mogla bi provati s ovcicom.
Anee,nije nikad sama zaspala u krevetu. Cak ni u kolicima,osim mozda dva puta. Uspavljivanje iskljucivo na rukama.....sada evo drugi dan vec nismo dotakli pilates loptu ni ruke....stavim je u krevet,ona malo gleda ewana,malo negoduje,malo gurnem dudu i za 5min je gotovo.....evo bas sam je stavila....gle,nama pali zasada.........
Jojj superrr, moj vrazicak samo sisa i sisa.. al mislim da cu je morati kupiti. Jucer na kupanju cijeli dan kontam spavat ce "ko beba" , a ono opet buđenje non stop.
Cure kako ide s kašicama?
Jutro mamice!
Koje zatišje, uživa se u produženom vikendu ha?
Napokon malo zahladilo, odmah se lakše diše ;)
Ne znam šta je ovoj mojoj zadnjih par dana, ali opet se budi po noći jest, buđenje oko 2 i onda oko 5... Jučer je preko litre pojela, to je za nas sad rekord!
Ostatak noći šta spava opet se migolji posvuda i gunđa, kaže muž da je ista kao onaj mali gremlin s irokezom hahhahaha
Jučer prek dana jedva da je šta spavala,cijeli dan gosti pa joj je to vjerojatno malo i zasmetalo :/
I da, mi već par dana spavamo u dnevnoj dok je ona u kindaču u spavaćoj.
Zaspali tak par puta pa vidjeli da nam je svima tako bolje prespavat noć, ovako čujem svaki zvuk i budim se, pa onda ne možeš zaspat...
Jedino me sad zadnje dve večeri peru paranoje, šta ako nešto bude ja neću čuti? Iako znam da vjerojatno i da spavam kraj nje može biti da i tad neću čuti I onda opet ne spavam hahhaha
Kako vama malci spavaju, s vama ili imate njihove sobice?
Jel vi vidite tickere ove dolje? Nemam pojma se meni laptop zblesirao ili je nešto drugo?
Sortiraj odgovore
Najstariji