Meni niko nije nis reko, da niste sad spomenule ne bi znala uopce da trebam produljit, bas super...
Je je. S navrsenih 5mjeseci se odete kavit na hzzo. Ja necu jer se vracam radit nakon 6.
Ewan upalio po 4 put danas. Nemam rijeci.
Ja sam produljila porodiljni prije mora bas, tocnije muz je otisao tamo i sve rijesio. Kao, treba do 6 mjeseci, ali buduci da je sve sporo kod nas treba doci bar mjesec ranije da se sve odradi u sistavu 😏
Lani ce bit 11.9 6 mjeseci i mi otisli krajem 7og mjeseca da prebacimo porodiljni na muza i kaze ona da dodemo pred kraj 8og mjeseca, znaci 15 dana prije isteka tih 6 mjeseci, a u zakonu istaknuto da se mora 45 dana prije. Svako svoju politiku vodi i tom hzzou :S
No sad kad ovo procitam, znam da se mogu pripremit na to da cu vise puta posjetit taj hzzo. Doci cu kad napuni 5mj, pa nek me posalju doma, pa cu opet sa 6mj 😁
Mi stvarno kao da zivimo u drugim drzavama, svakome drugacije kazu, a nekima cak nista 😂
Danas je ova moja haharica otkrila igru skrivaca! Uspijela sam je snimit cak koliko se igrala tako, muz vristao od smijeha kad je s posla dosao 😁
Prekrila se tetrom, pitam gdje je Mia a ona spusti tetru i smije se! I tak par puta 😂 bit ce neki komedijas mala, uziva nasmijavat me hahaha
Ooo Tiny to su super igrice...mogu ti rec Lana je jako napredna....neka samo gustajte!
Ja idem lec,dijete zaspalo s Ewanom u krevetu,cista milina......dala bi za njega i tisucu kuna majke mi. E sad samo da se nastavi ovako.
Lijepo spavajte mamice, a i vi djecice hahahaha.
Ma sorry Mia.....citam paralelno postove i od ninach....sve sam pomijesala. Sorry!
Sortiraj odgovore
Najstariji