Kriszta, nisam nikakvu razliku primjetila, sve po starom. Jedino što nakon kašice popije jaaako malo ad-a, skoro ništa. Pojede 5-6 žlica i to ju zasiti valjda.
Danas ćemo probati jabuku ili krušku 😆
Kriszta, nisam nikakvu razliku primjetila, sve po starom. Jedino što nakon kašice popije jaaako malo ad-a, skoro ništa. Pojede 5-6 žlica i to ju zasiti valjda.
Danas ćemo probati jabuku ili krušku 😆
To je super,znači da se napapa fino i nije joj AD potreban :)
Eto povrće onda voli,voće će sigurno voljeti...

E cure moje, je li ovo početnička sreća il Ewan stvarno pali prosudite same.....stavim ja malu upravo u krevet, na leđa! (nikad ne spava na leđima). Uključim Ewana na maternicu (haha) i legnem kraj nje. Nije prošla minuta, cura zatvara oči. SPAVA!!!!! Ej, spava!
Odmah sam dotrčala do kompa javit vam.
A sad hoće se nastavit, ne znam.....ja sretna!
E cure moje, je li ovo početnička sreća il Ewan stvarno pali prosudite same…..stavim ja malu upravo u krevet, na leđa! (nikad ne spava na leđima). Uključim Ewana na maternicu (haha) i legnem kraj nje. Nije prošla minuta, cura zatvara oči. SPAVA!!!!! Ej, spava!
A sad hoće se nastavit, ne znam…..ja sretna!
Wow...predobro! Izvještavaj nas i dalje,da vidimo da li nam se isplati! Koliko košta ta ovčica,ko da sam vidjela da je dosta skupa. :(

E cure moje, je li ovo početnička sreća il Ewan stvarno pali prosudite same…..stavim ja malu upravo u krevet, na leđa! (nikad ne spava na leđima). Uključim Ewana na maternicu (haha) i legnem kraj nje. Nije prošla minuta, cura zatvara oči. SPAVA!!!!! Ej, spava!
A sad hoće se nastavit, ne znam…..ja sretna!
Na maternicu hahahha :D
Supeeeeer! Baš mi drago da vam pomaže!
Ja bi i sad kupila ( pravi shoppingoholičar ) jer mi slatko izgleda , svijetli, zvukovi, bilo bi joj zanimljivo.. Koliko ono dođe, negdje oko 200,300kn?

Mamasita ako ces nas tako izvjestavat i dalje odo ja kupit cijelo stado ovaca :D
Mamasita ako ces nas tako izvjestavat i dalje odo ja kupit cijelo stado ovaca :D
Ahahahahahahahahahahahahahahahaha legendo!

Hahahahahahahah
Srećom, ovaj put nisam imala gutljaj nescaffea u ustima

Mamasita morate i u autu probat ovcu, mozda i tamo pomogne... mi se isto deremo u autu. Malo je rec deremo. Gusimo od placa. Koja cudna djeca.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji