Ja sam mislila da je ta ovca jos jedna u nizu maminovaca i da bi mi spavala u skupoj kosari za ves. Mamasita, ako se pokaze dobrom Ivchi dobro kaze 😂😂
A sad meni prijelomna vijest 😂 Mali se jutros probudio u 5, bocica u 6, u pola 7 ja kao idem njega u kolicima malo prodjirati po kvartu. Ma reko zaboli me, idem pogledati jednu plazu jel ok da popodne idemo tamo, uspavat cu ga negdje usput. Drndam ga po plazi i on zaspi bez da je A rekao... 🎉🎉🎉🎉 i kao ok, pol sata ce ubiti oko. Obisla ja plazu jednu, drugu, hotel neki, prosla kamp, sjela na kavu i dorucak kad su napokon terase svi oprali (jer smo prerano dosli 😂), dosla doma, doruckovala, probudila muza u 9 i reko: odoh u ducan jer mali se ne planira jos buditi,ma juha se nece sama skuhati.... 3 SATA JE SPAVAO!!!!! Cak sam i nokte nalakirala hahahahah
I ja mislim da je nesto u morskom zraku, moja je stvarno bila vise manje jako dobra na moru :))
Kamikaze super godi morski zrak.
Mamasita izgleda da je Evan otkriće za nespavalice.
Imam pitanje meni je porodiljni počeo 10.02. i rekli s mi kad sam nosila zadnju doznaku da moram produžit drugih 6 mj. do 05.08. I jučer muž išao po formulare i rekli su mu da ih moram vratit do 17.09. kada će mališa imat 6mj.
Sad ne kužim ?!
Da li je koja od vas već produžavala porodiljni ili ima info do kad bi trebalo?
Sortiraj odgovore
Najstariji