Mi smo danas bile malo u posjeti kod bake i dede, mislim si ajdmo kod njih biti preko dana u velikom dvorištu, spavati lijepo u prirodi, ali nije nas baš htjelo danas :D
Taman zaspi, kad ono susjed neki motorku pali i cijepa drva, jadna se sva prepala, ništa ajd meni u ruke da se smiri...
Napokon pokušaj br.2 zaspi, avioni preletavaju, nikad kraja!!!
Pokušaj br. 3 susjed broj 2 krenuo puštat muziku da ga cijelo selo čuje....
Uglavnom...odustala, otišle doma,u naš mir i tišinu, eno je spava od 4 i još spava
Danas će prvi put iza 7 otići spavat, valjda će se probudit za kupanac hahhaha
Išla sam još malo istraživati ta kolica primebebe, na drugoj stranici piše da idu skoro u ležeći položaj, znači nemaju nulti. Al imaju onaj prozorčić gore i baš su mi po volji pa ćemo ih vjerojatno kupit.
Da nismo kupovali ova 3u1, vjerojatno bi i mi maclaren, ovako mi je to previše novaca samo za kolica.
O Ewanu ništa ne znam, pa Mamasita, javi dojmove.
Tiny baš ste peh imali sa spavanjem u prirodi 😂
Mi smo popodne dva sata odspavale obje, super mi je sad, ko nova 😁
Tri dana smo brokulu papale, to joj je do sad najbolje išlo. Sutra ćemo probat neko voće.
Idemo u šetnju malo. Mirnu noć vam želim svima!
Nasa 3u1 sto sam posudila od frendice imaju sportski dio sto ide u nulti polozaj i sklapaju se jednom rukom u kisobran, da ona nije imala ta kolica kupila bih takva. Ali su 5kg teza od ovih kisobran sto sad imamo - to je vec sad ooogromna razlika.
A put... Cekali smo oko 4 kad se inace budi, probudio se u pola 5, ja sisu, muz slozio bocicu za to vrijeme, natankali ga do cepa i ajmo put pod noge. Zaspao prije obilaznice 😂
Super proslo, isli preko Slovenije za Istru pa nas ni Putin ni guzve nisu zeznuli. Taman prije granice u hr smo stali u nekom brdu nakon 2 i pol sata voznje, nahranili ga, malo protegnuli i nastavili put jos sitno nesto i zaspao je nakon 10min voznje. Jednostavno voli auto i voznju 🎉🎉
Znaci-Ewan is in the house! Hahahaha. Stavila ja nju i ewana u krevetic. Gleda ga,dira....inace ima 4 zvuka:harfa,kisa,usisivac i zvuk maternice (ono kao sto se cuje kad ste na ctg-u tako nesto). I ima crveno svjetlo kao tako su bebe vidjele svjetlo u maternici bla bla....no dobro....stavim ja nju u krevet,ewan otkucava svoje i svijetli....pocnu njoj kapci padat haahaahaa. Reko ja ovo je carolija...no ne tako brzo mama....pocne ona nakon 15 min igre plakuckat....ja malo na loptu (standardno uspavljivanje) al nece,vise place. Ja opet u krevet,na prsa,umiri se gleda ewana,zatvori oci. No,nakon 4-5min eto je opet place. Ja opet na loptu,uspije zatvorit oci....ja je lagano u krevet,ali probudi se i place....ja malo dudu,promijenim ewana na zvuk usisivaca,jos malo dudu i shhhhhh.....i ostane ona tako. Znaci,NIKAD nije jos zaspala u krevetu....danas je. Pa misim da nam je bar malo pomogao....vidjet cemo dalje,slutim da bi mogo bit od koristi....fora je kao plisanac ako nista drugo. Inace,bio danas popust u bubamari pa ga dobili 15posto jeftinije....eto. sladak je heh.
Kolica? Abc cobra su fora al sve je to ajme tesko i zapravo nepottebno za ljetne bebe....ova svemogica su top,i onda neka ultra lagana kisobran....samo s prozorcicem,jer zaboravi covjek na te sitnice kad kupuje a onda ti ta sitnica uzasno puno poslije znaci.....meni taj prozorcic stvarnoooo fali.
Ooooo mi danas preko dana super spavali. Otkrila sam foru....stavim je lec,i nakon pola sata moram doc do nje....kad se krene budit trrbam sto prije stavit dudu i onda ona nastavi...budem s njom 10ak min i onda moze spavat i 2 ure....danas je dva puta po 2,15. I jos predvecer vani pola sata. Bas me odusevila danas. Inace jucer najgori dan-spavala 6 puta po pola sata a sve izmedu od umora proplakala....i danas super.....ah ah te faze njihove............
Al sad kad se sjetim,i sin mi je ISTO tako...nakon pola sata ako mu tutnem dudu,spava dalje.....al ako ne odreagiram na prvi pokret,kasno je.....
Kamikazee pa on je pravi svjetski putnik! Totalna suprotnost mojoj haharici. Ona place od kuce do iduceg kvarta. Onda. Se okrenemo i odemo doma. Nema sanse.
Jutro!
Eto probudila se moja spavalica jučer u 7, okupali se, popapali, malo poigrali i stavili je u kindač spavat, već je bilo 9. Opet lijepo sama zaspala. Buđenje standardno u 6.
Moram priznat, malo sam se navikla na ono da ode spat u 7,8 kak se i danas ustala u 6, znači bolje je njoj da je ranije bar se više naspava :P
Mamasita znači dobra je ovčica? Ma da i ne pali sa zvukovima, opet je slatka kao plišanac, ne bi se bunila da ju moja dobije na poklon hahahah
Baš su sve pomno osmislili mora se priznati, zvukovi maternice, boja ( negdje sam pročitala da bebe, osim sjena, prvu boju koju vide je crvena ;))
A ovo za nakon pola sata.... to sam i ja otkrila kod svoje, ali nije baš da pali svaki put. Nekad je stvarno naspavana a nekad vidim na njoj da nije još to to, pa je uspavam dalje.
Zato volim kad smo nas dve same, ostali čim vide da je oči otvorila eto ih se sjate oko nje i nema spavanja dalje.
Neki dan slažem ormare, i vidim ja ona budna, lovi si nogice, mislim sad ću ja do nje samo da vratim sve u ormar, dok sam se ja vratila ona se okrenula na bok i nastavila dalje spavat. I okinula još 2h!
Halila uživate u brokuli ;)
Javljaj nam doživljaje heheh
Kamikazee stvarno je mali pravi putnik :D
Ajme Tiny ova tvoja je velika spavalica. Moja nema šanse da sama zaspi ili da zaspi u krevetiću,mada sam s njom svakakve faze prošla,tako da sam zadovoljna s ovim što sad imamo.
Moja 2 dana se budi 2x preko noći,a preko dana fino jede,očito si povečava količinu.
Popije inače jednom oko 100 ml,sad već dva dana jednom 130ml i jednom 160 ml popije preko noći i ujutro odmah 130 ml. Ja nikakav raspored ne mogu s njom "napraviti". Svaki dan je drugačiji.
Halila brokule? Fino..uziva onda malena. da li se s tim što je počela papati krutu hranu,nešto promijenilo? Spavanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji