Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya30
    27. Srpanj 2016. 23:35

Moj sin uvijek place kod kupanja, pa ga sad kupam tako sto udem s njim u kadu i operem ga, ali sad place kad ga dam muzu da ga osusi i obuce, jer za to vrijeme se ja operem (kad sam vec u kadi :))

Inace i moj place jako kad je preumoran, pa tesko zaspi. Ali kod kupanja nije to, jednostavno nesto ne voli, za sad.

Maya

nasdva
    28. Srpanj 2016. 08:17

Prvo hvala, nije bed ipak je to bio copy-paste
    I moj maleni plače nakon kupanja ako je jako umoran, vrištanjee kod oblačenja pa se smirimo, dobije mljieko i spavanac. Kad neće jest jer je previše umoran ili gladan onda ga nunam lijevo-desno i pjevam mu poje Lovro mljekeco fino fino mljekeco i onda svakakve gluposti nabrajam to ga u pravilu smiri i lijepo pojede

TinyBabyToes
    28. Srpanj 2016. 10:33

I da, non stop moja negdje izgubi jednu čarapicu!

Mislila sam si da ju valjda izgubi u onom silnom okretanju po noći ili dok se odguruje, a onda ju sad nađem u baby gymu, umjesto da udara po onim igračkama ona si skida čarape s nogu pa ju malo prouči s ustima vidi da nije niš fino i baci... Ima dobar šut hahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.