Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    16. Srpanj 2016. 06:50

Dobro jutro!
    Moj mališa je jučer štrajkao glađu kroz cijeli dan popio jedva 300 ml. Nije htio ni moje mlijeko, čak smo probali i čaj na žličicu.
    Zaspi i onda se sam u ponoć probudijer je gladan popio 85 ml i zaspao do 6 sad je popio 90 ml.
    Tak da mislim da štrajk polako prestaje. 
    Koja od vas koristi Novolac može mi poslat adresu da joj pošaljem kutiju prekjučer otvorenu, jer mi rekla sestra (majka 4 klinica) da je jedno njezino djete tako pa je njoj rekla patronažna da ako dijete u mlazu nakon nekoliko sat sve povrati da njegov želudat nemože varit tu hranu i da se hrana mora promjenit.
    Pa sad nama tata kupio Nan
    Da ovo bezveze ne bacam da ženice javite se

nasdva
    16. Srpanj 2016. 06:52

Koliko grašaka sorry, 

nasdva
    16. Srpanj 2016. 07:11

Ni greška ne mogu napisat bez greške 

TinyBabyToes
    16. Srpanj 2016. 07:55

Ivchi dobro da si spomenula to, ja se isto krenula igrat s tim oblicima, znači lijepše izgleda po slika dve :D
    Ma izmučim se s prve dve strane, dođe muž, njemu se ne sviđa. Odustajem hahahah

Halila zato ja preko dana ne legnem s njom, spavanje na pola sata me samo dotuče

Nasdva to su i meni rekli, ne davati različiti AD, kad jedan daš, ako mu paše, ne mjenjati. Tak da smo mi ostale na Nanu i njoj je taj ok, nema bljuckanja ni sl.

Mamasita ne mogu se prestat divit ovoj frizuri genijalno hahah

A ovo o uspavljivanju preko dana,,, kao da moju opisuješ :P
    Najduže je spavala, ako je spavala na meni. Rit ti utrne kad se ne smiješ ni pomaknut hahah
    Nakon 90min spavanje bude po pola sata, ali sam sad primjetila da joj stanje budnosti traje duže od 90min, sad je po dva sata ili duže, kad vidim na njoj da se baš umorila stavim je u kolica, dobije papati i zaspe. To sad par dana već tako prakticiram i za sad jutarnje spavanje je jučer imala od 8 do 10. Nakon toga je zaspala u 12 pa do pol 2 i onda je bila budna skroz do 5 i tad si je opet odspavala kojih sat i pol...
    Eto mi smo tek prije koji dan regulirali to noćno spavanje, zaspala je u 8 i prvo buđenje je bio u 3 ujutro i onda u pol 6. To je za mene kao da sam osvojila eurojackpot

Hvala na savjetu za vodu, bar me malo umirilo, jučer je popila nešto više vode, trebalo mi je da je prokužim ;) Sad joj ponudim vode taman prije klope pa se zezne i potegne hehe

• Kriszta
    16. Srpanj 2016. 10:21

Mamasita za vodu je istina,tako je i moja pedijatrica rekla. Moja malena ne pije skoro pa ništa,ali je pedijatrica rekla da stalno njoj nudim. I tako ja joj nudim,a ona na kraju i odbijala jesti,jer je mislila da je voda. Super.Grrrr... Bočica za vodu je nukova,a za AD je TT,tako da bi trebala osjetiti razliku.Isto tako je nasdva i moja popila jučer jedva 300 ml. Da li štrajkala zbog vode ili općenito,nemam pojma.
    Inače mi papamo novalac i stvarno ga svi hvale,žao mi je što vam nije odgovarao,nama npr pre-nan bio super,a nan1 nikako! 
    Mamasita onda ti je beba super,pogotovo ako prva beba ni preko noći nije spavala.Ajoj,ne želim to ni zamisliti kako je.
    Tini u kojoj knjizi si čitala za ono,da hraniš dijete oko 23h,prije nego što legneš? Čitam knjigu "Sretna beba" od Gine Ford  i tamo isto navede hranjenje u 23h. Isto tako piše da ako beba ujutro kad se probudi,nije odmah gladna i kad pojede,pojede malo,onda znači da noćni obrok je bio količinski puno. A to moja radi,ujutro jedva 60-70ml pojede i za sat i pol isto trazi toliko. Navečer jede oko 20h,pa u 3h..i nakon toga oko 8h,pa sam pomislila ubaciti taj kasnovečernji oko 23h,pa me zanima,jel ti budiš malenu ili onako ju hraniš,dok spava?
    A ono za 90 min i mi smo prerasli. Skuzila sam da spava po7-10 min,jer još nije umorna,tako da već neko virjeme pratim ju,pa kad postane nervozna,nakon 2 sata,nekad 2,5h,stavim je spavati,sad bar jadnica više ne urla. Jedino nikako ne spava duže od 30 min,jer taman zaspi prije hranjenja ,tako da to još moramo uskladiti nekako. U toj knjizi ima super savjeta vezano za to,pa možda budem probala.

crna123
    16. Srpanj 2016. 10:38

Jutro!!
    Čitam al nikak pisat.. ukratko cu ono popamceno...
    mi idemo sad 19 nacijepljenje pacemo vidjet zasad ima oko 5kila i jos smo na 46 bodicima mada vidim da sad postaju na knap, robu peremo s nasom, poceli smo vec nakon tri tjedna i vidim da joj nista ne smeta, kasnije malo prepeglam i dobro je. Navecer ju kupam ali ne klasicno kupanje vec samo ju pod ruku primim i pod tus. Borim se sa spavanjem navecer, spava ona po noci ali tako se tesko uspava navecer nikako cvrsto zaspat, ponekad se dreci ponekad vrti glavom duda stalno ispada, koma... prek dana je super drzim se onih 90 min i odtad nije bilo problema.
    D3 kapi zaboravim dat iskreno... puno smo vani panekak zametnem to.. 
    Netko je napisao za zivotinje, mi imamo pudlicu i macku i niko ju ne dozivljava uopce, kad kleknem na pod i drzim i ju i kad pas dolazi ona mu se smije al pas nista. Caj i dalje pijemo jedva cekam prec na zrnca a ne ove vrecice.
    Tu kod nas na jarunu ima dosta komaraca kupili smo i sebi sprej i njoj ali vidim da kad sebe nasprejam pikaju i dalje  I moja isto jako puno bljucka ponekadimam osjecaj da je sve pobljuvala pa joj dajem jos... Vidim i ja da cicke nisu  pune ko prije ja se nadam da necu jos ostat bez mlijeka, kad jede pocne se migoljit nece ju ona joj dam drugu i jede dalje normalno, ne jossss neda mi se dohrana uvodit :( Bili smo u tuhelju prosli vikend, malo je rec da je uzivala :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.