Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    15. Srpanj 2016. 08:11

Jučer me malena iznenadila skroz, nešto se pogubila u ritmu popodne si je odspavala 2sata u komadu hehe

Kupamo ju sad baš svaki dan oko 7 jer zaspe sama u 8. Muž sad ovih dana gužvu na poslu ima pa kasno jučer došao doma, taman kad je ona već lagano zaspala, mislila sam si da je to to i da nema kupanja. Kad eto nje probudi se u pola 9. Čeka ona kad će kupanje, nema spavanca bez kupanja hahhaha
    Lijepo se okupali, popapali i zaspala ko top :D
    I dalje ona metoda da joj dam jesti kad idem spavat, pojede lijepo,buđenje u pol 5 ujutro i dok sam ja otišla do kuhinje i zmučkala bočicu ona zaspala dalje.
    Muž meni ujutro - nisi zapisala koliko je pojela
    Nadam se da će se tako i nastaviti noći, a ne ono buđenje svaki sat uhh

TinyBabyToes
    15. Srpanj 2016. 08:16

Ja obaram rekorde koliko mojih postova za redom, vidi se da sam se naspavala hahahaha

Svaki put hoću još i ovo napisat i onda se zaboravim :P

Baš mi je predivno ovo kad vidim njene pomake i novotarije šta radi, sva se rastopim
    Sad kad ju nosam stalno mi ručicama prepipava lice, štipa me za obraze i nos, gura prstiće u moja usta i kopa po zubima hahhaha
    Pred ogledalom se i dalje najviše voli gledat i smijati glasno.
    I nekak sam primjetila da joj nije više užitak kad gosti dođu ;) Baš im se više neda u rukama nositi, oni je nose a ona samo traži moj glas i gdje sam ja, uzmem ju k sebi nazad odmah mir

nasdva
    15. Srpanj 2016. 09:12

Ne osjeti se boja u prizemlju, a jučer nije ni bojano. Mislim da mu ad nije sjeo.
    Jutros je popio 40 ml mog mlijeka i nije povratio. Sad ću mu nudit češće pa nek jede pomalo dok mu se želučić ne smiri.
    Već sam mislila ić pedici

nasdva
    15. Srpanj 2016. 09:44

Dok je bio skroz mali tj od 5-7 dana star je povremeno pio Nan i od onda je samo na mom mlijeku. Sinoć sam mu dala Novolac

TinyBabyToes
    15. Srpanj 2016. 12:10

Ivchi nisi mi trebala spomenut onaj Cewe za fotke, sad si mi takvog posla zadala
    Od jučer slažem album za svadbu, nisam se još pomakla sa omota kojih sve opcija ima hahahha

ivchi87
    15. Srpanj 2016. 12:47

Hahhahahaha tako sam i ja, danima... ja sam bila bas zadovoljna s tim, jedino mi je zao sta sam se igrala puno s tim oblicima, na kraju su mi najdraze one stranice na kojima je ili cijela slika il maks dvije, tak je lijepa rezolucija... 

Nasdva kak je malac? Moj se isto oce svakih par dana ispovracat al kompletn sadrzaj zeluca, al to bude samo jednom za redom i to zato sto je pohlepan pa se prejede i onda sve povrati... al ovo je tvom sigurno od ad-a. Jel imas vise mlijeka?

Kamikazee
    15. Srpanj 2016. 13:39

Da, i mene je opljackao taj cewe. 
    Preko Mullera sam isla, a samo prva 2 Filipova mjeseca su isprintana. Bas planiram fotke od svadbe izraditi, vec bih odradila da imam fotke od svatova na mobu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.