Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    16. Srpanj 2016. 18:33

Tiny u ovoj knjizi piše,da ako ujutro neće "normalnu" količinu ili veću pojesti,onda to znači,da se preko noći najela i može se probati smanjiti količinu preko noći. Npr. Ako u 3h ujutro pojede 130 ml,kao npr.moja malena,onda treba probati smanjiti sa 30 ml.I pratiti šta se događa,jer kao jutarnji obrok je najbitniji i cijeli dan ovisi o njemu I  najviše bi trebala onda pojesti,a ne samo 60 ml,kao što moja radi.E sad.. možda ja danas budem probala dati obrok u 23-23:30,samo se bojim da ću sve poremetiti,jer moja jede u 20h i nakon toga tek u 3h..što nije ni loše,al ajd muž je danas doma,pa ću probati,ako se šta poremeti ,pa da može uskočiti preko noći/sutra. Ako se bude probudila u 3h,onda ću smanjiti dozu sa 30 ml.

simal
    16. Srpanj 2016. 20:59

Papu sam radila 2 tjedna prije nego što sam rodila, to je sad 5,5 mj. A sad sam ju radila jer sam mislila da sam trudna (kasni mi M 60 dana) pa usput neka mi i to naprave. 

Rekla mi je jedna ginekologica (ne moja jer je moj na GO) da je to vjerojatno od pada imuniteta, da se je bakterija pokrenula jer nisam nikada prije imala problema. A sada dojim pa mi je valjda nakon poroda i uz dojenje pao imunitet.

Ja sam čak ok ali me svi oko mene živciraju, mama me je neki dan zvala i plakala.

SIMAL

Maya30
    17. Srpanj 2016. 01:17

Hej cure, evo da se i ja malo javim.

Moj maleni ce uskoro 3 mjeseca. Samo ga dojim tak da ni ne znam koliko pojede, a na cici je po danu svaki 2 sata negdje, po noci ni ne pratim. Naravno da sam si zakomplicirala zivot, stavila sam ga u krevet svoj i sad se neda van :D, ali meni je to bilo lakse, samo mu dam cicu i nastavljamo sa spavanjem. 
    Po danu svakak spava, nema ono da u komadu odspava sat, dva....za noc ne znam jer nepratim, lijena sam. Mislim da se dva puta budi....i tako veselo mi. Mislila sam da je to dojenje puno lakse.

Maya

mamasita4
    17. Srpanj 2016. 09:58

Kriszta i Tiny, pustite ih da se igraju kad su mirni...neće postat asocijalni....bože sačuvaj....da se bar moja može sama zaigrat...nema šanse....naravno da ćete se poigrat s njima, al ako se sami zaigraju onda ih treba malo pustit, i to je dobro za razvoj, da sami istražuju....
    Simal, baš mi žao za nalaz, nemam iskustva, ali samo drži pozitivu jer u glavi je sve! 

Ja sam s prvim koristila Nan, odgovarao mu je....a sad sam s njom na Novalacu, doduše uzmem onaj AC (anticolic) - žuti. Odgovara joj pa ne mijenjam....Inace povecala mi je ovih dana kolicinu pojedenog. Dosada je jela do 120ml....sad mi nakon toga nekad traži još 30ml.....pa još 20ml....uh uh...lakše je oblačit nego hranit....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.