Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    14. Srpanj 2016. 22:10

Tu je mamasita, sve čita....:-)

nasdva
    15. Srpanj 2016. 06:02

Moj miško u 9 pojeo ad, i u 12 sve povratio u mlazu sva sreća pa sam bila iznad njega jer je prije toga nemirno spavao i razmišla ssm da ga uzmem k sebi u krevet. Onda je opet ovratio u pola 2. Ja ga oko 4 lagano probudim i dam mu moje mlijeko popije samo 50 ostavim ga spavat na sebi. Sat vremena kasnije ga spustim počne plakat dignem ga i opet povrati. Sad spava na tati 
    Neznam kaj da radim.

nasdva
    15. Srpanj 2016. 06:05

Radovi bojaju nam prozore ne selimo se iz kuće nego nam rade kat po kat. Rješili su gornji kat pa nisam dala odmah prizemlje nego spavamo na kauču dok se gore boja ne prozrači. Danas trebaju doć prizemlje počet a mi ćemo cijelo vrijeme bit na katu.

TinyBabyToes
    15. Srpanj 2016. 08:02

Kamikazee hm da, dajem joj vodu iz iste bočice iz koje pije i AD (imam dvije iste) tako da nije da joj se ne sviđa bočica...Fontanelu uvijek pipam i nije nikad ni uvučena.
    Probat ću sa čajem ;)

Nasdva jel mu išta bolje? Pa kako sad to? A jel se osjeti miris boje do vas u prizemlju sad? Da mu možda to nije zasmetalo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.