Alo cure moje,
dobro je Anna naapisala,u OS je pakleno,sparno..jučer smo malo izašli od pola 7-do pola 8 (navecer) i to je to...mislim da je preko ljeta gore sa malom bebom,nego preko zime. Bude hladno,ali umotas bebu i mozes van,a sad...po toj vrucini,nema sanse :(
Mi smo sinoć jako dobro spavali ,ali se ne nadam nicemu,bilo je vec toga jedan dan i kako je doslo tako je i nestalo hehehe.
Malena spavala od 21:30 do 05:30 !!!!!! pa popapala u 7:00 sam se okrenula na drugu stranu ,ona papala ja spavala i tako zajedno spavale do 9!!!!!! Fino se odmorila i sad moze ponovno nespavanje :)
Noktići...hmmm...ja sam je ozlijedila rezajuci,tako da imam fobiju..rezem kad je budna,jer sam sretna kad spava preko dana,ne zelim je još i buditi :) Na nogama samo dosad palac :D
Marama je super i ja se brzo umotam,ali je prevruće,nadam se da će malena htjeti u maramu i na jesen,ako ja i ne budem mogla nju nositi,barem kod tate :)U trudnoći sam bila protiv toga,uopće mi se ideja nije svidjela,da bebu nosim u to..a sad mislim da je super stvar,mada nisam malenu baš puno puta furala u tome i baš mi je žžao. Kasno sam već naručila i sad je već vruće za to.
Tiny da,kolica su baš dobra,lagana,može se od rođenja,u oba smjera se može okrenuti,itd...ali cijenu ne znam,morat ću nazvati...bojim se unaprijed. Stari model (razlika što ne idu u nulti položaj i ne idu u oba smjera) su 1700 kn :( ,tako da sigurno ovaj novi model košta punoooooo.
Kamikazee i ja bih uzela gotovog,ali zasad nigdje nisam našla taj eco kid. Jesi rekla da u dm ima?
Anne dobro ti je napisala Tiny,ja mislim da se ne moraš brinuti,stavljaj bebu samo na bok i na poviseni madrac ,moja stalo bljuckala i nikad ništa nije bilo..znala je i progutati kad je bila na ledima hahahahaha ili samo ispljuniti van.
Kod nas klima radi cijeli dan skoro na 25-26 stupnjeva,jedino tako izguramo donekle dan. Veća je kazna za nas,što ne možemo u šetnjicu. Ima na sebe pelene,body ii čarapice. A slinčeka mora skroz nositi,jer bljuca i puno slini,tako da i ja mijenjam bodije stalno.
Evo zaspala tako da pojela 160 ml i za sat i pol urla,mislim spava joj se,kad ono nije,plače dalje,probam joj napraviti hranu,kad je pojela još 80 ml...ajme šta je ovo?! Možda je stvarno žedna,kako je NETKO napisao.
Svaki dan pomislim,evo napokon sam skužila,kako šta...svaki kme znam šta znači,stvorili smo rutinu,,kad me slijedeći dan iznenadi i ništa ne bude kao dan prije! Sve u svemu,nikad nije dosadno!
Hahah ovo me nasmijalo s bacanjem s balkona jer sam se pronasla u tom :) ocito sam ja jedina ostala koja ne prakticiram seks ja jos uvjek nisam spremna mada je gin reko da je sve zaraslo ali neda se moj mozak. Prevruce je i jedva cekam moree il bazen... namjeravam sad kupit onaj kolut swim trainer kako vec i cim ce 100% moc drzat glavu samostalno odmaaa na kupanje. Mada i sad je crvrsta ali ipak jos mrvicu
Tiny-zlatna si, hvala na receptu :))
Anee-sve ono sta sam ti ja htjela napisati u vezi bljucanja, napisala je tiny, to i ja prakticiram, spavanje na povisenom i drzati uspravno dok se malo ne slegne :)
Ahahaha..ivchi strganu nogu i dvoje djece 😂
Ja danas isla po test za trudnocu, bilo mi muka i muz odmah pao u trans pa da ga smirim isla. Normalno negativan, a da je bio pozitivan..necu ni zamisljati 😦
Sad trenutno imamo zalihu kondoma, a sad sam otkrila neku stranicu na internetu 50 kom durexovih kondoma 185 kn. Cim ovu zalihu potrosimo kupujem tamo, bas se isplati.
E da, do sad sam joj stavljala slinceke, ali prestala sam..vruce joj je i bez njih kamoli jos s njima, radije mijenjam bodije 3-4 puta dnevno, imam ih hvala Bogu bas puno :))
Hvala Vam cure! Moja je greska što sam ga naucila uspavljivati u ležeći, ali težak mi je za zaspati. jedina prednost ovih vrucina je brzo sušenje njihove robice.
Dali imate vremena za sebe? Ja sam se vec dva puta narucila na depilaciju i otkazala zadnji cas. Mislim da cu nakon dugo vremena uzeti brijac u ruke.. 🙄🙄
O meni temperatura se u stanu popela na 27, zagušljivo užas, klima se pali ;) Anne, evo stavila sam na 24 klimu, al nam je klima u hodniku pa onda bude taman dok dođe do prostorija di smo mi...
Ivchi hahahahhaha da to je ta faza nikad više
ma joj, meni je najbolje kad je svekar ispalio dok sam u trudnoći bila, odmaraj koliko možeš još kad dođe drugo i treće... Aha, ne hvala, bar ne za kojih par godina :D
I odlični su mi oni likovi koji pitaju kad će drugo? hahahhaha
Jesmo isprobali smo, sad ju stavim svaki put kad si odspava malo, uživamo u tome, bar ja ne znam za nju :D
rotira se po tome, prati igračke, lupa, hvata, bar mi sad srce na mjestu da napokon imamo negdje se raširit i pustit ju da se giba. Već je sad, nakon par sati u njemu, počela raditi više toga, čak se i ne buni toliko kad je na trbuh okrenem, čak potraje koju minutu ( prije je nakon minute odmah u plač :P )
Kriszta lijepo ste se vi naspavale ;)
Ma super izgledaju kolica, a kad gledaš još malo pa je i gotovo sa košarom, više neće ni biti potrebna tako da su taman.
Ninachh hahahhahaha a sad si me nasmijala sa ovom zalihom kondoma
Ajoooj, mogu mislit koje muke dok nisi test napravila.
No bez brige, da meni bude mučno jedan dan mislim da bi me muž isti dan potjerao kupit test i usput bi plakao od jada :P
Slinčeka imam brdo, ali ne koristim ih još, moja ne bljuca ( tu i tamo se zna zadesit) ali dok je hranim zna joj curit sa strane pa joj radije stavim oko vrata one gazice ( kao male tetre ) pa kad curi sa strane brišem.
Bodiji se zato znaju namočiti pa mi onda smrde po tom ukiseljenom mlijeku tako da često mjenjamo bodije u čemu ja uživam hahaha , toliko imam robice pa mi je žao da ne iznosamo dok možemo u njih stat
Da, dm, ali oni koji imaju otc odjel sa svim onim kremicama iz ljekarni i vitaminima..
Meni je malac jos uvijek na 90ml, 4-5 bocica dnevno, a faldice na mojoj maloj buhtli samo rastu po njemu! Ocito ima nesto i u sisama iako u njih stalno sumnjam 😂
Vode mu dajem kad mi se cini da nesto trazi, a znam da je sit i nije pokakan. I stvarno nekad usuti nakon nje.
Ne bljucka puno, a kao trik za skupljanje sline dok ga nosam mu dam gazu koju navlaci po rukama i gura u usta... Pase mu za zvakanje i brise si slinu umjesto mene 😂
I da - depilacijaaaaa, boze mili da sam mislila da cu joj se toliko veseliti 😂😂😂😂 nisam jos odradila, na to do listi je vec neka 3 tjedna hahahah
Ali krenula sam na anticelulitne masaze tako da 2-3 puta tjedno imam za sebe vremena i obavim shopping usput. Obozavam muza i dijete vise nego ikad dok sam tamo ❤️❤️
Ninacch, zaboravila sam kondome tvoje 😂😂😂😂
http://www.monika-posredovanje.hr/kategorije/odjeca-obuca-i-modni-dodaci/odjeca-obuca-i-modni-dodaci-odjeca-za-bebe-i-malu-djecu/odjeca-za-bebe-i-malu-djecu-modni-dodaci-za-bebe
Legica mi je njih preporučila,ima slatkih stvarčica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji