Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    18. Rujan 2025. 14:41

Pa ja gledam Veritas to je nekih 650 eur za neki srednji. Stvarno nije puno 380 eur.

Bozidarkica sto je bilo? Mislis da je stres lose utjecao? 

Ja sam prvu trudnocu radila do puna 4mj trudnoce iako mi je dr vikala da stanem raditi zbog zdravstvenih problema i jako stresnog posla. Sada se nadam sto dulje raditi, ne da mi se pasti na naknadu za komplikacije. Racunam bar do 6mj kad bi izdrzala, pa malo godisnji, malo komplikacije.

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

• Anisel93
    18. Rujan 2025. 15:05

Ja sam s prvim djetetom išla iza 20. tjedna na komplikacije, a mogla sam i ranije jer sam vođena kao rizična. Za ovu još razmišljam, jest to financijski pad, ali pamtim da sam na prvim komplikacijama baš uživala u pripremama, odmoru i svemu onome što čovjek ne stigne kad radi svaki dan...

Sreća2012 super za dobar ogtt! Ali kako to da si ga tako rano radila?

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

• Sreća2012
    18. Rujan 2025. 17:03

Anisel93 hvala❤️
    Da i mene je zacudilo al sam cula pricu da je bilo kod dr jedno lose iskustvo s trudnicom i secerom pa da je postala dr opreznija. Al dobro, nek sam i to risila

• a2025
    18. Rujan 2025. 19:52

bebach04

Tu potvrdu o 6 zadnjih plaća je dovoljno samo 1. mjesec bolovanja odnijeti na hzzo ili se svaki mjesec odnosi zajedno s doznakom?

Samo prvi put prilikom orvaranja komplikacija na hzzo

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bella_le
    19. Rujan 2025. 08:04

Alexa

Cure pitanje sto se tice kreveta za starije dijete. Moja jos uvijek spava u kinderbetu, to planiram ostaviti za bebu, a curki kupiti krevetic.
    Kako ste vi sa tim?

Moji su oboje presli u svoju sobu sa 2 godine i uzeli smo im one krevete na podu, bez problema su to odradili

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

Lullaby
    19. Rujan 2025. 08:36

Mi smo se preselili kad je imao 3 godine i tad je sam poceo u svojoj sobi spavati. Sad ima normalan krevet 90x200, ima poseban duguljasti jastuk na rubu da ne padne i to je to. Dugo mi se nocu budio otkad je sam poceo spavati, tek mozda prije mjesec, dva spava cijelu noc. Tek sam sad pocela normalno spavati otkad se rodio, a sad opet ispocetka 

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Bozidarkica
    19. Rujan 2025. 09:56

Lullaby

Pa ja gledam Veritas to je nekih 650 eur za neki srednji. Stvarno nije puno 380 eur.

Bozidarkica sto je bilo? Mislis da je stres lose utjecao?

Ja sam prvu trudnocu radila do puna 4mj trudnoce iako mi je dr vikala da stanem raditi zbog zdravstvenih problema i jako stresnog posla. Sada se nadam sto dulje raditi, ne da mi se pasti na naknadu za komplikacije. Racunam bar do 6mj kad bi izdrzala, pa malo godisnji, malo komplikacije.

Stresirala sam se na poslu i svi simptomi su mi bili gori tad + pobrala sam tu gadnu prehladu s temperaturom i patila se bez tableta bez ičega 3 dana, mjerila temperaturu svaki sat da ne pređe 38 Itd. 100% sam sigurna da mi je od stresa pao imunitet i da sam se razbolila tad. 
    A glupača živim i radim u De gdje je 100% plaćeno bolovanje za trudnice kao “čuvanje”. Išla sam s najboljom namjerom na posao a sef je išao debil 

👰1993
    🤵1992

• a2025
    19. Rujan 2025. 10:49

Mame, hocete li ici na sajam beba u Zg ili ste mozda nesto ulovile online od popusta?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bella_le
    19. Rujan 2025. 11:10

a2025

Mame, hocete li ici na sajam beba u Zg ili ste mozda nesto ulovile online od popusta?

Trenutno su dani beba u babycentru pa ima dosta popusta 😊

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

Cherry
    19. Rujan 2025. 12:51

Ja ću ići na sajam beba, ne planiram ništa kupovati, nego samo isprobati kolica, pogledati krevetiće, raspitati se za autosjedalice itd.
    Imam popriličnih problema s leđima i za kolica mi je bitno da su lagana. Teško mi je ovako online usporediti težinu kolica jer negdje piše težina kolica 11 kg. Negdje piše težina s pakiranjem 22 kg. Ne mogu si uopće predočiti koliko je to teško koja su kolica bolja, lakša od drugih.
    Kupovati stvari mislim tek oko Božića, nadam se da će tada trgovine imati božićne akcije. 
    Svima preporučam i da pričekaju Black Friday za skuplje stvari. Sigurno će biti na akciji. 
    Ja bih tad kupovala, ali se udajem na Black Friday, bit ću zauzeta na taj dan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani