Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nela_o93
    18. Rujan 2025. 07:31

adisica2002

Pozdrav svima.Pitanje do kad ste radile u trudnoci jeste li se cuvale
    Ja sam na bolovanju 5sedmica sam ali vec od sutra moram zvati ginekologa da mi se nastavi bolovanje jer radim bas fizicki posao perutnina i hladno je a imala sam vec spontani gdje sam radila fizicki tezak posao i odmah sam brzo prokvarila pa mozete li mi dati savjet sta da radim imam li pravo od pocetka vec bolovanje ako se zelim vise cuvati i paziti jer naravno na poslu gdje je 500 zaposlenih niko te nece cuvati ni paziti jer si trudna kao sama sebe zanima me vase misljenje jesu li vam strogi po pitanju bolovanja

Ne moze ti ginekolog otvorit komplikacije dok ne obavis prvi pregled i srce pocme kucat. Ja sam u prvoj trudnoci radila skoro sve do kraja a u ovoj cim sam saznala da sam trudna sam isla na godisnji i prosli tj nakon prvog pregleda mi je ginekologica otvorila komplikacije. A da nisam mogla na go onda bi trazila od doktorice opce prakse bolovanje

• a2025
    18. Rujan 2025. 10:08

parisislove

Nasi rezultati Nipta su stigli danas (tjedan dana smo cekali) i sve je uredno i cekamo decka 🩵

Obavili smo i pregled i beba napreduje kako treba tako da sam mirna sada 😊

Cestitam 🩵🩵🩵🩵

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

• a2025
    18. Rujan 2025. 10:11

adisica2002

Ja sam na bolovanju 5sedmica sam ali vec od sutra moram zvati ginekologa da mi se nastavi bolovanje jer radim bas fizicki posao perutnina i hladno je a imala sam vec spontani gdje sam radila fizicki tezak posao i odmah sam brzo prokvarila pa mozete li mi dati savjet sta da radim imam li pravo od pocetka vec bolovanje ako se zelim vise cuvati i paziti jer naravno na poslu gdje je 500 zaposlenih niko te nece cuvati ni paziti jer si trudna kao sama sebe zanima me vase misljenje jesu li vam strogi po pitanju bolovanja

Meni je ginek otcorio komplikacije u 8tt, jer sam imala smedarenje i probleme sa stitnajcom. Dobijes papir od ginek za otvaranje komp koji se nosi poslodavcu. Nakon toga u hzzo sa doznakama, osobnom i tekucim racunom. Nakon toga se na kraju svakog mjeseca salju doznake mailom. Samo prvi put za orvaranje kompl se ide osobno. Tako je bilo kod mene.. a obzirom na tvoju radnu okolinu mislim da nema problema pri otvaranju komplikacija

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

• a2025
    18. Rujan 2025. 10:13

a2025

adisica2002

Meni je ginek otcorio komplikacije u 8tt, jer sam imala smedarenje i probleme sa stitnajcom. Dobijes papir od ginek za otvaranje komp koji se nosi poslodavcu. Nakon toga u hzzo sa doznakama, osobnom i tekucim racunom. Nakon toga se na kraju svakog mjeseca salju doznake mailom. Samo prvi put za orvaranje kompl se ide osobno. Tako je bilo kod mene.. a obzirom na tvoju radnu okolinu mislim da nema problema pri otvaranju komplikacija

Zaboravila sam, na hzzo treba i zadnjih 6 platnih listi, ja sma samo nazvala knjigovodstvo u firmi, i mailom su mi kroz minutu poslali, proslijedila hzzo i tjt

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

• bebach04
    18. Rujan 2025. 11:49

Tu potvrdu o 6 zadnjih plaća je dovoljno samo 1. mjesec bolovanja odnijeti na hzzo ili se svaki mjesec odnosi zajedno s doznakom?

11/2024 💔
    4/2025 💔
    8/2025 💙

• Anisel93
    18. Rujan 2025. 12:08

bebach04

Tu potvrdu o 6 zadnjih plaća je dovoljno samo 1. mjesec bolovanja odnijeti na hzzo ili se svaki mjesec odnosi zajedno s doznakom?

Samo jednom koliko se sjećam. :)

Ja sam još u ranoj trudnoći, ali već povremeno razmišljam o tome do kad ću raditi. S jedne strane, posao mi je ok (iako poprilično stresan) i možda bih mogla do kraja raditi, a s druge strane, ovo je jedinstvena prilika kad se mogu osloboditi stresa i posvetiti više sebi i prvom djetetu... Vidjet ćemo, to su slatke muke, samo neka sve bude ok! 

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

Bozidarkica
    18. Rujan 2025. 13:19

Ja ću pod hitno ići na bolovanje zbog mobinga. U DE sam pa ću vidjet kako to sve ide. Ugl užasan stres mi je i samo se bojim da već štetu nisam napravila

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

• bebach04
    18. Rujan 2025. 13:29

Anisel93, odlično, hvala ti 
    Znam da je već bilo riječi o prenatalnim testovima. Meni se to vrijeme opako približava pa razmišljam o NiftyPlus i Qualified360. Nisam pametna koji bi bilo bolje izabrati. Moja dr mi je ponudila Nifty, ali mislim da ona jedino taj i nudi.

Vidjela sam da recimo poliklinika Synlab daje 10% popusta na gotovinsko plaćanje pa razmišljam čak da u nekoj poliklinici, koja ima uključen popust, napravim testiranje.

Za koji test ste se vi odlučile i gdje ste ga napravile?

11/2024 💔
    4/2025 💔
    8/2025 💙

• Toncica24
    18. Rujan 2025. 13:47

Sami ocjenite ako je trudnoca uredna koliko zelite/morate radit.
    Ja nikad nebi da nisan morala radi financija inace bi odma bila otvorila kompl.i mogla san odma da san tila uz sve zdras.probleme s menon ali san prigrmila i uspila sta san naumila al to je samo zato sta radin uredski posa i niko me ne maltretira.Da san radila ista drugo nebi mogla jer san i ovo sve jedva odradila uz mucnine i ostalo.
    Gledajte sebe i radite kako zelite.

Ja san imala popust jer vodin trudnocu u poliklinici Cito u Splitu ,radila san obicni nifty i platila san 380 eura u gotovini
    Neznan koliko je inace cijena toga?

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Sreća2012
    18. Rujan 2025. 14:38

Poz cure. Evo ja sam radila ogtt i sve je odlicno hvala Bogu. 

Sto se tice komplikacija ja bi toplo preporucila svakoj buducoj mami kojoj nije problem financijski da ode na komplikacije i posveti se sebi, bebi i trudnoci. To koliko god su nekad mucni i teski dani, opet su i posebni i nece trajat vjecno. Ja sam s prvim djetetom odma nakon prvog pregleda isla na komplikacije a kod svoje dr sam otvorila bolovanje i tjedan dana prije pregleda. 

Sto se tice pren testova ja nemam iskustva. Nisam s prvim djetetom isla, a evo ni s drugim necu. Vjerujem da je sve u savrsenom redu i dragom Bogu u ruke sve🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI