Pozdrav cure,
Pratim vas povremeno zadnjih par dana,ali danas nam je potvrđena trudnoća na 6+5 tako da smo još u ekstazi 😊
Nas je put malo duži,ali to je neka druga tema.Ovo nam je bio prvi ivf postupak i za sad je uspješno 🤞🏼
Moje pitanje je zapravo vezano za prenatalne testove.
Nas je embrij testiran pgd,sto znaci da je kromosomski “uredan”,a dobili smo preporuku da razmislimo u narednim danima i tjednima koga bi odabrali.
Sve sto gledam svi nude u osnovnom paketu samo kromosomsko testiranje(ili sam ja nešto krivo vidjela?) ,pa evo primam vaše preporuke ☺️❤️
Dobro nam dosla, i zelim ti skolsku trudnocu🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pozdrav svima! Nama je napokon uspjelo nakon 5 god čekanjatrenutno sam 8+3 i termin je 26.04. Već smo čuli srce i sve izgleda savršeno.
Zbog adenomioze dr sumnja na progesteronsku rezistenciju pa sam od početka na cyclogestu, duphastonu i prolutex injekcijamado 10.tj, ako bude sve ok
Imala sam i krvarenje u 5+3 ali bio je izgleda mali hematom koji je iscurio tada. Sretan nam i dosadan ostatak trudnoće svima!
Cestitam, i dobro nam dosla, prava proljetna bebica🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pozdrav cure,
Pratim vas povremeno zadnjih par dana,ali danas nam je potvrđena trudnoća na 6+5 tako da smo još u ekstazi 😊
Nas je put malo duži,ali to je neka druga tema.Ovo nam je bio prvi ivf postupak i za sad je uspješno 🤞🏼
Nas je embrij testiran pgd,sto znaci da je kromosomski “uredan”,a dobili smo preporuku da razmislimo u narednim danima i tjednima koga bi odabrali.
Sve sto gledam svi nude u osnovnom paketu samo kromosomsko testiranje(ili sam ja nešto krivo vidjela?) ,pa evo primam vaše preporuke ☺️❤️
Maria i mi smo isto ivf, prvi transfer i pgt-a testiran embrij.
Također me zanimaju prenatalni testovi, ne kužim koje su razlike i ima li nešto dodatno što pgt ne obuhvaća.
Idem u pon na pregled kod dr Manestra u Rijeci pa se nadam da će mi on objasniti više, ali nadam se vašim preporukama u međuvremenu
Pregled obavljen danas.
Ok je bebica.
Meni urin nije ok pa me dr uputila na urinokulture. Uz to imam bolne hemoroide i zatvor pa eto nove cari trudnoce uz mucnine koje su jos tu :)

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Ajoj sassy svasta te copilo 😔 Nadam se da brzo prode 🤞
Moram priznati da ja jedva cekam porodiljni. Imam iducih mjesec dana min 3 poslovna puta i bas mi se ne da. Ne da mi se voziti, ne da mi se ici, samo bi doma lezala 😭

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Nasi rezultati Nipta su stigli danas (tjedan dana smo cekali) i sve je uredno i cekamo decka 🩵
Obavili smo i pregled i beba napreduje kako treba tako da sam mirna sada 😊

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Pozdrav svima.Pitanje do kad ste radile u trudnoci jeste li se cuvale
Ja sam na bolovanju 5sedmica sam ali vec od sutra moram zvati ginekologa da mi se nastavi bolovanje jer radim bas fizicki posao perutnina i hladno je a imala sam vec spontani gdje sam radila fizicki tezak posao i odmah sam brzo prokvarila pa mozete li mi dati savjet sta da radim imam li pravo od pocetka vec bolovanje ako se zelim vise cuvati i paziti jer naravno na poslu gdje je 500 zaposlenih niko te nece cuvati ni paziti jer si trudna kao sama sebe zanima me vase misljenje jesu li vam strogi po pitanju bolovanja
Pozdrav cure,
Maria i mi smo isto ivf, prvi transfer i pgt-a testiran embrij.
Također me zanimaju prenatalni testovi, ne kužim koje su razlike i ima li nešto dodatno što pgt ne obuhvaća.
Idem u pon na pregled kod dr Manestra u Rijeci pa se nadam da će mi on objasniti više, ali nadam se vašim preporukama u međuvremenu
Ako me se sjetiš,javi se 😅
Mislim imam još dosta vremena,ali kak sam doma i uglavnom mi je dosadno ,tako malo istražujem 😅 pa sam bas to primjetila i uopće ne znam koja je onda najbolja opcija.
Nadam se da će i cure imati neke pametnije prijedloge 😊
👩🏻30
🧑🏻🦱32
8/22-biokemijska
3/23-blighted ovum
8/23-blighted ovum
Ivf+pgd-Uz Brussel
18.8.25-fet
17.9-imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji