Ja sam se na Nifty narucila, uzet cemo onaj plus paket.
Jel neka od vas od utrogestana imala vodeni iscjedak? Mene vec tjedan dana prati i usred noci mi iscuri bas vodeno…a zaboravila sam pitat za to na zadnjem pregledu.
Ja san koristila prva 3 mjeseca.
Da imala sam vodenasti iscjedak i znale bi mi gacice bit mokre skroz a moram primjetit da mi se i dalje to dogada .Neznan jel dodatno jos zbog ovih vrucina ,ljeto itd. Mislim da nije nista za zabrinut se

1.8.2021 Curetak stigao 💗
E super, pretpostavljala sam da bi od Utrogestana moglo biti jer mi je doslovno samo kroz noc/pred jutro i to jednon. Citala sam da ako je plodna voda da curka stalno..
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ma ne spominji plodnu vodu😩😩u svakom slucaju sljedeci pregled uvik mozemo pitat ginica ako se sitimo.al meni je prevruce opcenito stalno i ispod sisa mi bude lokva i doli i svugdi jedva cekan za zaladi

Ja za sad ne mislim raditi testove (nipt, nifty).
Ne znam, čini mi se malo beskoristan s obzirom da je autizam je 5–10 puta češći od svih trisomija zajedno. Znaci i kad misliš da je sve ok, do 2-3 godine djeteta to nećemo znati 😕

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Pozdrav svima! Nama je napokon uspjelo nakon 5 god čekanja trenutno sam 8+3 i termin je 26.04. Već smo čuli srce i sve izgleda savršeno.
Zbog adenomioze dr sumnja na progesteronsku rezistenciju pa sam od početka na cyclogestu, duphastonu i prolutex injekcijama do 10.tj, ako bude sve ok
Imala sam i krvarenje u 5+3 ali bio je izgleda mali hematom koji je iscurio tada. Sretan nam i dosadan ostatak trudnoće svima!
Ja za sad ne mislim raditi testove (nipt, nifty).
Ne znam, čini mi se malo beskoristan s obzirom da jeautizam je 5–10 puta češćiod svih trisomija zajedno. Znaci i kad misliš da je sve ok, do 2-3 godine djeteta to nećemo znati 😕
Slazen se
Ja u prvoj nisan nista radila.
Sad jesan obicni nifty iskreno kao da je doktor to gura pa san rekla aj neka bar cu saznat odma spol.
Ali iskreno to mi je donilo bas brigu i nervozu dodatnu i pitam se sta da se pokazalo ili pokaze nedaj boze neka bolest sta bi ja u tom trenu mogla napravit?!Kao sta se moze s tom informacijom recimo ako smo vec trudne 12/13 tjedana?Pobacit?Neznan eto …teska tema.

Pozdrav svima! Nama je napokon uspjelo nakon 5 god čekanjatrenutno sam 8+3 i termin je 26.04. Već smo čuli srce i sve izgleda savršeno.
Zbog adenomioze dr sumnja na progesteronsku rezistenciju pa sam od početka na cyclogestu, duphastonu i prolutex injekcijamado 10.tj, ako bude sve ok
Imala sam i krvarenje u 5+3 ali bio je izgleda mali hematom koji je iscurio tada. Sretan nam i dosadan ostatak trudnoće svima!
Cestitammm!

Ja sam isto prije trudnoce uvijek govorila da necu to raditi jer cu voljeti svoje dijete kakvo god da je. Onda sam ostala trudna i prvih 8 tjedana imala uzasne strahove jel s bebicom sve ok itd. I tada sam shvatila da za svoj mir do kraja trudnoce cu napravit i to, a usput saznamo i spol ranije 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Pozdrav svima! Nama je napokon uspjelo nakon 5 god čekanjatrenutno sam 8+3 i termin je 26.04. Već smo čuli srce i sve izgleda savršeno.
Zbog adenomioze dr sumnja na progesteronsku rezistenciju pa sam od početka na cyclogestu, duphastonu i prolutex injekcijamado 10.tj, ako bude sve ok
Ovo su bas predivne vijesti! Zelim ti najdosadniju trudnocu i da sve protjece uredu :)
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Pozdrav cure,
Pratim vas povremeno zadnjih par dana,ali danas nam je potvrđena trudnoća na 6+5 tako da smo još u ekstazi 😊
Nas je put malo duži,ali to je neka druga tema.Ovo nam je bio prvi ivf postupak i za sad je uspješno 🤞🏼
Moje pitanje je zapravo vezano za prenatalne testove.
Nas je embrij testiran pgd,sto znaci da je kromosomski “uredan”,a dobili smo preporuku da razmislimo u narednim danima i tjednima koga bi odabrali.
Sve sto gledam svi nude u osnovnom paketu samo kromosomsko testiranje(ili sam ja nešto krivo vidjela?) ,pa evo primam vaše preporuke ☺️❤️
👩🏻30
🧑🏻🦱32
8/22-biokemijska
3/23-blighted ovum
8/23-blighted ovum
Ivf+pgd-Uz Brussel
18.8.25-fet
17.9-imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji