Dasii ovo meni sve zvuci dosta dobro i obecavajuce. Vjerujem da ce na kraju sve biti dobro, navijam za tebe 😊
Cure, citam vas sad oko tih pokreta bebice i bas ste me razveselile 😄 nisam znala da u prvoj trudnoci mozes tako “rano” osjetiti pokrete. Ja sam nekako ocekivala to kasnije pa me sad ovo veseli da ce mi vrijeme brzo proci do tada jer u mojoj glavi mjesec dana ce proletit 😄
Bas jedva cekam 🥰
Mi ovaj tjedan idemo napraviti Nifty…koliko vam je trebalo da stignu rezultati?
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Dasii ovo meni sve zvuci dosta dobro i obecavajuce. Vjerujem da ce na kraju sve biti dobro, navijam za tebe 😊
Cure, citam vas sad oko tih pokreta bebice i bas ste me razveselile 😄 nisam znala da u prvoj trudnoci mozes tako “rano” osjetiti pokrete. Ja sam nekako ocekivala to kasnije pa me sad ovo veseli da ce mi vrijeme brzo proci do tada jer u mojoj glavi mjesec dana ce proletit 😄
Bas jedva cekam 🥰
Mi ovaj tjedan idemo napraviti Nifty…koliko vam je trebalo da stignu rezultati?
Ja sam u petak radila test i u utorak mi je došao mail s rezultatom, a doktor je rekao da dođe u otprilike 5 radnih dana. Veritas je bio u pitanju.

I ja sam radila Veritas, vadila krv u ponedjeljak u pola 3 popodne, a nalaz mi je dosao u srijedu, isto u pola 3 popodne. Isto su rekli da su brzi, obicno im treba 2-3 dana, a max 5 radnih dana.

Ja bila na pregledu. 6+5 sam po ZM i uzv, sve uredno. Vidi se i cuje srce. Iduci pregled 01.10.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Za sada krecem piti aspirin. Nije me uputila vaditi krv. To ce valjda kasnije.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Cure koji ste veritas radile? Kaze sestra da dr Veritas preferira. Mislim da ne zeli druge. Ja sam u prosloj trudnoci Nifty radila.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Premium, taj mi je djelovao kao neka "best buy" opcija jer puno toga pokrije, ove najčešće i još 200 mogućih poremećaja, a nije velika razlika u cijeni u odnosu na basic :')
Doktor je na kraju kad sam odabrala rekao da po njegovom iskustvu žene najčešće i odaberu taj paket.

Ja sam radila Complete. Meni je doktorica rekla da uzmem bilo koji, ali da ona nije fan Premium i Superior paketa jer ta dva paketa u odnosu na jeftiniju verziju pokrivaju mikrodelecije, delecije, duplikacije svih hormona vece od 7 mb. A da je kod toga dosta velika sansa za pogresnim rezultatom i sindromi koji se tu mogu otkriti su jako rijetki i uglavnom dolazi do spontanog pobacaja u ranoj trudnoci.

Cure koji ste veritas radile? Kaze sestra da dr Veritas preferira. Mislim da ne zeli druge. Ja sam u prosloj trudnoci Nifty radila.
Ja sam radila veritas basic plus, to su najcesce trisomije i aneuplodije spolnih hormona, u petak sam vadila krv i u petak su mi stigli rezultati, vjerujem da sam malo duze cekala jer su bili godisnji

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Ja sam se na Nifty narucila, uzet cemo onaj plus paket.
Jel neka od vas od utrogestana imala vodeni iscjedak? Mene vec tjedan dana prati i usred noci mi iscuri bas vodeno…a zaboravila sam pitat za to na zadnjem pregledu.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji