Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čupkica
    16. Rujan 2025. 18:11

Dasii ovo meni sve zvuci dosta dobro i obecavajuce. Vjerujem da ce na kraju sve biti dobro, navijam za tebe 😊

Cure, citam vas sad oko tih pokreta bebice i bas ste me razveselile 😄 nisam znala da u prvoj trudnoci mozes tako “rano” osjetiti pokrete. Ja sam nekako ocekivala to kasnije pa me sad ovo veseli da ce mi vrijeme brzo proci do tada jer u mojoj glavi mjesec dana ce proletit 😄
    Bas jedva cekam 🥰

Mi ovaj tjedan idemo napraviti Nifty…koliko vam je trebalo da stignu rezultati? 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• Ivy96
    16. Rujan 2025. 18:30

Čupkica

Dasii ovo meni sve zvuci dosta dobro i obecavajuce. Vjerujem da ce na kraju sve biti dobro, navijam za tebe 😊

Cure, citam vas sad oko tih pokreta bebice i bas ste me razveselile 😄 nisam znala da u prvoj trudnoci mozes tako “rano” osjetiti pokrete. Ja sam nekako ocekivala to kasnije pa me sad ovo veseli da ce mi vrijeme brzo proci do tada jer u mojoj glavi mjesec dana ce proletit 😄
    Bas jedva cekam 🥰

Mi ovaj tjedan idemo napraviti Nifty…koliko vam je trebalo da stignu rezultati?

Ja sam u petak radila test i u utorak mi je došao mail s rezultatom, a doktor je rekao da dođe u otprilike 5 radnih dana. Veritas je bio u pitanju.

Cherry
    16. Rujan 2025. 19:52

I ja sam radila Veritas, vadila krv u ponedjeljak u pola 3 popodne, a nalaz mi je dosao u srijedu, isto u pola 3 popodne. Isto su rekli da su brzi, obicno im treba 2-3 dana, a max 5 radnih dana.

Lullaby
    16. Rujan 2025. 20:56

Ja bila na pregledu. 6+5 sam po ZM i uzv, sve uredno. Vidi se i cuje srce. Iduci pregled 01.10.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Lullaby
    16. Rujan 2025. 21:06

Za sada krecem piti aspirin. Nije me uputila vaditi krv. To ce valjda kasnije.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Lullaby
    16. Rujan 2025. 21:09

Cure koji ste veritas radile? Kaze sestra da dr Veritas preferira. Mislim da ne zeli druge. Ja sam u prosloj trudnoci Nifty radila.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Ivy96
    16. Rujan 2025. 23:41

Premium, taj mi je djelovao kao neka "best buy" opcija jer puno toga pokrije, ove najčešće i još 200 mogućih poremećaja, a nije velika razlika u cijeni u odnosu na basic :') 
    Doktor je na kraju kad sam odabrala rekao da po njegovom iskustvu žene najčešće i odaberu taj paket. 

Cherry
    17. Rujan 2025. 07:36

Ja sam radila Complete. Meni je doktorica rekla da uzmem bilo koji, ali da ona nije fan Premium i Superior paketa jer ta dva paketa u odnosu na jeftiniju verziju pokrivaju mikrodelecije, delecije, duplikacije svih hormona vece od 7 mb. A da je kod toga dosta velika sansa za pogresnim rezultatom i sindromi koji se tu mogu otkriti su jako rijetki i uglavnom dolazi do spontanog pobacaja u ranoj trudnoci. 

Bella_le
    17. Rujan 2025. 07:56

Lullaby

Cure koji ste veritas radile? Kaze sestra da dr Veritas preferira. Mislim da ne zeli druge. Ja sam u prosloj trudnoci Nifty radila.

Ja sam radila veritas basic plus, to su najcesce trisomije i aneuplodije spolnih hormona, u petak sam vadila krv i u petak su mi stigli rezultati, vjerujem da sam malo duze cekala jer su bili godisnji

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

• Čupkica
    17. Rujan 2025. 09:50

Ja sam se na Nifty narucila, uzet cemo onaj plus paket. 

Jel neka od vas od utrogestana imala vodeni iscjedak? Mene vec tjedan dana prati i usred noci mi iscuri bas vodeno…a zaboravila sam pitat za to na zadnjem pregledu. 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI