Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    22. Rujan 2025. 08:47

Cure, evo nova lista. Isprike svima koje nisam uspjela popratiti, moje mucnine su sve gore 🫣 znaci klasika, isto ko u prvoj trudnoci. Please javite tko fali!

Pregledi: 
    22.9. - Bozidarkica
    23.9. - Ro97, Štrudlica
    25.9. - Cherry
    26.9. - Toncica24
    29.9. - Anisel93
    1.10. - Newgirl, Sreca2012, Lullaby
    2.10. - a2025
    6.10. - Zebra
    7.10. - Sreca4
    8.10. - Bella_le
    9.10. mimix, Vanilla Diva
    13.10. nela_093
    17.10. - Alexa

Termini:
    Newgirl - 10.02. 💙
    a2025 - 13.02. 💙
    Zebra - 20.02 💜
    Bella_le - 01.03. 💜
    Sassy - 01.03. 💜
    Toncica24 - 04.03. 💜
    Mimix - 06.03.
    Cherry - 09.03 💙
    Darcyyy - 09.03 💙
    Josipa7 - 11.03. 💙
    Duga77 - 20.03.
    Sreca2012 - 20.03.
    Ivy96 - 24.03. 💙
    Vanilla Diva - 26.03.
    Čupkica - 06.04. 
    Parisislove - 06.04. 💙
    Bozidarkica - 17.04.
    Sreca4 - 23.04.
    Desert_rose - 26.04.

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• Toncica24
    22. Rujan 2025. 09:10

Ajme zebra I dalje???Sta pijes od tableta vitamina jel pijes ista?Meni je isto sve issto najgore mi pocne od podne-1 i cilo popodne muka bude i umor nenormalan i tako svaki dan …Ja stvarno neznan vise pa nece valjda cilu trudnocu ovako🥹🥹🥹
    Doslovno nemos funkcionirat evo ja nemogu niti mi se di ide niti san sposobna za osnovne poslove obavljat..

Sretno ovaj tjedan svima na pregledima🥰

1.8.2021 Curetak stigao 💗

mimix
    22. Rujan 2025. 09:38

ja nemam problem sa spavanjem, štaviše dosta mogu da spavam. Navece zaspem vec u 10 a dizem se u 5:30 za posao. planiram da radim još nekih mjesec dana pa cu polako na bolovanje. 
    ako neko ima nek savjet sta bi pomoglo kod prehlade, od jutros osjecam da se bas mucim, pisite...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔
    + 6/2025

Zebra
    22. Rujan 2025. 10:15

Toncica24

Ajme zebra I dalje???Sta pijes od tableta vitamina jel pijes ista?Meni je isto sve issto najgore mi pocne od podne-1 i cilo popodne muka bude i umor nenormalan i tako svaki dan …Ja stvarno neznan vise pa nece valjda cilu trudnocu ovako🥹🥹🥹
    Doslovno nemos funkcionirat evo ja nemogu niti mi se di ide niti san sposobna za osnovne poslove obavljat..

Sretno ovaj tjedan svima na pregledima🥰

A ja sam u prosloj trudnoci imala HG i povracala sve do dana prije nego sam rodila 🫣🫣🫣🫣 tako da sam znala sto me ceka ovaj put, ali je puno teze uz curku koja je 300 na sat i trazi da mama s njom trci i skace i plese i pjeva 🫣 ja hvala bogu imam super mamu i svekrvu koje su ful preuzele kuhanje i svaki dan nam donesu rucak, pa barem to ne trebam, jer mi je uzasno muka od mirisa... a pijem 2 antimetila dnevno i novalac prije spavanja, jer ako ga prije popijem mi je samo jos gore... sad cekam jos 2-3 tjedna pa da krene i zgaravica 🫣 tjesi me da je ovo zadnji put, hahahaha. Bas zavidim curama koje imaju super trudnoce, uzivajte u tome! ❤️

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• Toncica24
    22. Rujan 2025. 10:41

Ajme to je uzas,blazene one koje nemaju tih problema.Stvarno pokvari cili dozivljaj trudnoce.Ja neznan sta mi je ovaj put,nepovracan ja svaki dan ali mi je muka cili dan ,mirisi isto ajme digne zeludac i mogu povratit ali zato izbjegavan sta mislin da ce mi dignit zeludac plus umor ,to zeljezo nisko neznan bas me zanima jel mi se popravila sta krvna slika..
    Super za pomoc to puno znaci,ja nemam tu vrstu pomoci.A jbg tako je kako je..Proc ce i ovo

1.8.2021 Curetak stigao 💗

minibaby
    22. Rujan 2025. 11:25

Evo curke da se i ja javim.. jučer od jutra sam počela lagano smeđariti i nikako da prestane pa mi nije vrag dao mira 🤦🏼‍♀️ otišla sam do bolnice.
    Sve je u najboljem redu po ZM sam 6+4, a po uzv 6+5 
    Srceko kuca kao veliko
    Dobila sam 3x200 utrogestne, dr je rekao da bi to trebalo biti jos uvijek normalno i nista zabrinjavajuće
    Prvi pregled čekamo tek 1.10. 🤗

Cure koje se bore sa mučninama i spavanjem držite se.

Little boy mama
    17.05.2024. 👶🏻🧸💚
    06.07.2025. 7tt missed ab🕊
    06.09.2025. ➕️🌈
    21.09.2025. 6+5 imamo ❤️

Vanilla Diva
    22. Rujan 2025. 13:12

Cure evo da vam se javim, bila sam malo odsutna, isli smo na izlet za vikend i svasta nesto. Stigli nam rezultati Harmonyija. Sve je super, niskog rizika i stiže nam jos jedna curica 🩷🩷 jaki smo sretni, to smo si prizeljkivali svi. Starija stalno govorila da ce biti seka, da hoce seku, a i mi smo nekako htjeli jos jednu curu i eto, ispunile nam se zelje 😁😁
    .
    Inace, ja isto imam mucnije i dalje i umor, zadnjih tjedan dana i glavobolje non stop. Nije nista prestrasno kao vama koje povracate ali bas mi je dosta vise i pitam se kad ce proc ta mucnina. Ostalo je sve okej, nalazi su dobri. Radila sam i cervikalne briseve, moram jos na markere hepatitisa. Toliko tog mi je dr uputio, u prvoj trudnoci nisam toliko pretraga radila. 

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

Sreca4
    22. Rujan 2025. 13:23

Zebra ajmee bas mi je zao da te tako drzi,uzasno je to,znam kako ti je i samoj mi je tako a isto ih troje imam,no hvala bogu i ja imam mamu koja pomaze. Stvarno se nadam da neces opet povracati do kraja😮‍💨Jel to bas svaki dan onda povratis ili? 
    Minibaby ma biti ce to sve super,i meni je bilo i prestalo je,drzim fige da i tebi brzo stane🙏
    Vanilla Diva ceeestitam na djevojcici🌸🩷bas mi je drago da je sve super!!

• ingrid906
    22. Rujan 2025. 13:31

I am from Canada. And i feel so much joyful today because of the help papa adelli has rendered to me for bringing my husband back with his white spell. I have been married for 6 years and it has been so terrible because my husband was cheating on me and was seeking for a divorce. But when i came across papa adelli on the internet posted by a lady, i decided to get in touch with him and i explained my situation to him and then seek his help but to my greatest surprise he told me that he will help me with my case for there is no problem without a solution. Here i am celebrating because my Husband is back home and am really enjoying my marriage, i will keep on testifying on the internet because papa adelli is truly gifted. Why not contact now if you are facing any challenges in your relationship life Email: papaadelli0@gmail.com

• Newgirl
    22. Rujan 2025. 14:53

Drage zene, evo da se i ja javim maloo.. mucnine i jake glavobolje su se polako smanjile, tako da je lakse sad vec (nadam se da se nisam prerano poveselila haha).. iako sa otezanom probavom jos vodim borbe, ali ginekolog kaze da ce tako bit do poroda jer beba raste sve veca i pritisce sve zivo.. 
    svaki dan imam bolove u donjem dijelu trbuha, uvijek se bojim da nije nesto, ali dva put sam jurila od straha doktoru, pa sad cooliram nekako i nadam se sa nije nista pa nekako prode. 
    Evo me u 20.tjednu. Na + 6,5 kg sam. Ne znam da li je to previse, ali vidim da sam se zaokruzila poprilicno xD

Dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani