Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    22. Rujan 2025. 15:05

Hi cure
    Ja sad podigla nalaze uk, imam eserihiju. Obzirom na bolove sam trazila da me pregleda dr dole i ispade da je grlic skracen na pola, smeksan i predlaze serklaz koji ne mogu radit radi bakterije.
    Sad antibiotici strogo mirovanje pa da vidimo.
    Ja se katastrofalno osjecam i ne znam sta da mislim. Taman sam rijesila povracanje ostalo na malo muka sad ovo. Da ne kazem da nisam par put izasla napolje da prosetam jer sam lezala radi mucnina i mirovala.

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• a2025
    22. Rujan 2025. 15:45

sassy

Hi cure
    Ja sad podigla nalaze uk, imam eserihiju. Obzirom na bolove sam trazila da me pregleda dr dole i ispade da je grlic skracen na pola, smeksan i predlaze serklaz koji ne mogu radit radi bakterije.
    Ja se katastrofalno osjecam i ne znam sta da mislim. Taman sam rijesila povracanje ostalo na malo muka sad ovo. Da ne kazem da nisam par put izasla napolje da prosetam jer sam lezala radi mucnina i mirovala.

Sretno i cuvaj se i vas…ne znam drugo sta bi ti rekla🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Sreca4
    22. Rujan 2025. 16:52

sassy

Hi cure

Ajme sassy bas mi je zao sta ovo cujem😔😔
    Sto se tice E.coli,u prvoj trudnoci sam 6mj pila antibiotike dok nije otisla bakterija. Ali ovo tvoje stvarno otezava svu situaciju😮‍💨😮‍💨stvarno se nadam da ce proci sa turom antibiotika pa da ti se napravi serklaza. Drzim fige da bude sve u redu,javljaj nam🙏🩷

Sreca4
    22. Rujan 2025. 16:54

Newgirl

Drage zene, evo da se i ja javim maloo.. mucnine i jake glavobolje su se polako smanjile, tako da je lakse sad vec (nadam se da se nisam prerano poveselila haha).. iako sa otezanom probavom jos vodim borbe, ali ginekolog kaze da ce tako bit do poroda jer beba raste sve veca i pritisce sve zivo..
    svaki dan imam bolove u donjem dijelu trbuha, uvijek se bojim da nije nesto, ali dva put sam jurila od straha doktoru, pa sad cooliram nekako i nadam se sa nije nista pa nekako prode.
    Evo me u 20.tjednu. Na + 6,5 kg sam. Ne znam da li je to previse, ali vidim da sam se zaokruzila poprilicno xD

Hej,drago mi je da su mucnine i glavobolje nestale,puno to znaci,mozes proci kroz dan normalno. Zao mi je za probavu,i samoj mi je tako 🥹

Zebra
    22. Rujan 2025. 17:22

Minibaby, drago mi je da je sve ok, samo neka ostane tako i dalje ❤️
    Vanilla Diva, bas mi je draaaaago da vam se ispunila zelja i da stize curka 💖💖 Mi smo se isto uvijek zamisljali kao obitelj s dvije cure, uopce si ne mozemo zamisliti da imamo decka 😁 
    Sreca4, hvala bogu ne svaki dan, al mi je svaki dan grozno. U prvoj trudnoci sam povracala svaki dan i to vise puta, pa se barem tjesim da je sad malo lakse 🫣
    Newgirl, kilaza je ok, sve ce to otici 🤣❤️ drzim fige da se nisi prerano poveselila i da je to to! 😁
    Sassy, drzim sve moguce fige da ode bakterija s antibioticima, pa da napravite serklazu i da u miru docekas neke bolje tjedne 🙂 mojoj frendici su radili serklazu u 17. tjednu, na kraju su joj morali skidati s 39, tako da samo polako i opusteno, bit ce to sve super ❤️

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

Lullaby
    22. Rujan 2025. 18:14

Sassy bas mi je zao. Drzim fige da antibiotik sto brze djeluje.

Ja se osjecam uzasno, imam osjecaj da me sva snaga napustila, noge me bole bas puno, ne znam kako izdrzati na poslu, trudim se ne jesti puno, al vec dobivam kile. Taman sam prije trudnoce natukla 4kg, bit cu kugla prava 
    Znam da sam u prvoj trudnoci bila isto umorna u prvom tromjesecju al to bi bilo nakon posla vecinom, malo bi odmorila, ovo sad je uzas...vec ujutro jedva stojim na nogama od umora. Bas mi je zao malca jer nemam snage za igre i ici okolo.

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Bella_le
    22. Rujan 2025. 18:19

sassy

Hi cure

Bas mi je zao, za esherihiju pij puno sto kiselije limunade uz antibiotike, a poslje izbjegavaj slatko jer eserihija voli slatko, a ne voli kiselo i mozes poslje radi prevencije vracanja jer se ona voli vracati jesti suhe brusnice, moja mala je cesto imala esherihiju pa sam sam vec sve prostudirala

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

• Sreća2012
    22. Rujan 2025. 18:49

Hej cure, mi smo za vikend bili na otoku i okupali se zadnji put za ovu godinu. Curica je uzivala. 
    Meni mucnine nisu ni priblizne kao s njom prvu trudnocu al ovaj grozan okus u ustima koji mi je bio dok nisam rodila je i sad prisutan u gorzno je. Stalno moram neke bombone zvakat i piti… i od toga svega mi muka bude

Zao mi je za sve teskoce koje imate i nadam se da je sve brzo iza nas❤️

• Anisel93
    22. Rujan 2025. 19:32

Sassy žao mi je, nadam se da će ti antibiotik brzo pomoći i da će ti onda pomoći da mirnija dočekaš sigurne tjedne... 🙏

Sreća2012 i meni je već počeo taj čudni osjećaj/okus u ustima i muka mi je jer znam da mi je u prošloj trudnoći trajao do poroda...

Ja sam ovih dana stalno gladna, a ne želim se još početi debljati jer sam već u sve ušla s određenim viškom. Ali doslovno mi je onako kao glas pomiješan s laganom mučninom. Zasad još nema povraćanja i nadam se da će me ovaj put to zaobići.

Lullaby i ja zadnjih dana nakon posla nemam snage za ići u park i slično, ali tješi me jer smo se jučer popodne izdivljali vani. 

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

sassy
    23. Rujan 2025. 08:05

Hvala svima 💕

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani