Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    15. Rujan 2025. 22:00

Ja isto više ne mogu skrivati, zadnjih nekoliko dana se baš primjeti… zadnju trudnocu u ovim tjednima sam imala ravan trbuh, a ovoliki mi nije bio ni u 15. tjednu… jel vi imate nelagodan osjecaj od tog rasta? Osjecam izmedu boli i nelagode ne znam kako bih to opisala… Cherry isto bih nesto pocela koristiti protiv strija sada ali ne znam za sada što… moram istraziti, ako naidem na dobar proizvod napisem ovdje 🙂 
    Meni je sljedeći pregled 17.09.

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    Genetska trombofilija – Clexane
    30.07. ➕
    1. beta 928, 2. beta 4683.04
    13.08. - imamo ♥️
    17.09. Low risk - dečko 🩵

Štrudlica
    15. Rujan 2025. 22:04

I meni se cini da se ovaj put ranije vidi, a ko da su mi i simptomi jaci nego prosli put, jace me puno cice bole,vise mi je muka i cesce imam grceve, a tek sam 6tt, kao da je prosli put to sve bilo blaze i kasnije krenulo

• a2025
    15. Rujan 2025. 22:12

Cherry

Cure sto koristite protiv strija. Trbuh mi raste i imam osjecaj da je koza napeta. Mozda i umisljam, ali bih se svejedno htjela poceti mazati s necim jer sam sklona strijama.

Mi smo svojima rekli sa 8 tjedana. Na poslu sefici sa 7tt jer sam otisla na komplikacije, drugi dan su svi znali iako nisam hrjela da itko zna bar do 12tt… sada sam u 19 tt i imam trbuh kao neke trudnice pred porod🥹🥹🤯🤯🙉🙉 poceo mi se vidjeti negdje sa 8/9 tt.

Sto se tice strija, imam ih ono valjda od kad znam za sebe tako da sam na njih navikla i ne smetaju mi, ali sam si kupila u dm njihovu babylove marku nekih 3,4eura ulje. Pase mi to mackanjr i ljrpsi mi je osjecaj na trbuhu. Najvise preporuka sam dobila za biobazino MAMA ulje ali kako sam nasla ovo u DMu nije mi se dalo dalje traziti jer iovako mi ne smetaju🐷🐷

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

Lullaby
    15. Rujan 2025. 23:44

Ja sam se danas prvi put mackala. Uzela sam olival ulje kao u prvoj trudnoci. Tada sam samo jednu striju dobila na grudima. Imam od prije malo na listovima i na bokovima. Na trbuhu nemam nista.
    Ja cu morati reci nadredenima, racunam da bar izdrzim jos 2 tjedna. 
    Isto mi je stalno neka nelagoda u trbuhu, mozda od tog sirenja brzog, nemam pojma...ne sjecam se iz prve trudnoce da mi je tako bilo.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Lullaby
    15. Rujan 2025. 23:46

E da cure ovaj forum nema na tapatalku? Ja samo na webu gledam. Bas sam isla viditi i ne mogu ga naci tamo. Bas bi mi lakse bilo pratiti.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Toncica24
    16. Rujan 2025. 07:30

Mazen se bilo kojom kremom koju nadem u wc-u.
    Bilo balea,ulje bademovo,neke mirisne ma bilo sta samo proden trbuh.U 1 sam koristila bio oil i njega stavin nekad .Na kraju sam dobila par strija al nista strasno sta je bilo ocekivat jer mi je drob bia ko da nosin trojke.
    Prijavljujem ovaj tjedan da me najvise bole prepone znaci doslovno kad se dignem sa stolice moran stat od boli neznan donji dio stomaka i prepone ubijaju jel nekoga to muci ?

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• duga77
    16. Rujan 2025. 08:30

Toncica24

Mazen se bilo kojom kremom koju nadem u wc-u.
    Bilo balea,ulje bademovo,neke mirisne ma bilo sta samo proden trbuh.U 1 sam koristila bio oil i njega stavin nekad .Na kraju sam dobila par strija al nista strasno sta je bilo ocekivat jer mi je drob bia ko da nosin trojke.
    Prijavljujem ovaj tjedan da me najvise bole prepone znaci doslovno kad se dignem sa stolice moran stat od boli neznan donji dio stomaka i prepone ubijaju jel nekoga to muci ?

Danas 13+5- isto, i to me bas zna probosti. I donji dio i prepone. Malo lijevo, malo desno, malo sredina, zaboli pa prestane. Primjecujem da je jace ako se vise krecem ili ako ne pijem dovoljno vode.
    Gin kaze da je to potpuno normalno, maternica se siri.
    Naravno, ja se odma zabrinula. Pratim otkucaje baby watcherom, sad mi je vec puno lakse naci bebu- otkucaji su oko 140 pa se nadam da i to potvrduje da je sve ok 

• Toncica24
    16. Rujan 2025. 08:39

Ajde dobro i mislim se da se siri sve doli ali bas ubija rekla bi ogranicava hodanje i mislim da ne pomaze sta sidim 8 sati nekako ko da mi je gore priko tjedna nego vikend kad ne radin
    Tako da moguce sve da ..

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• duga77
    16. Rujan 2025. 08:56

Ne brini se, to je samo znak da bebica raste. Tako je meni receno :)
    Dok nema puno vodenog iscjedka, krvi i nesnosnih bolova neprestanih sve je ok. 

Lullaby
    16. Rujan 2025. 09:54

Mene noge bole dosta. Evo sad sjedim na poslu i bas me bole. Tu bi vjerojatno magnezij pomogao. Danas mi je pregled pa cu viditi s doktoricom.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI