Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minibaby
    15. Rujan 2025. 15:04

duga77

Cure, hvala vam puno, puuno na ovako lijepim rijecima.
    Stvarno mi to puno znaci jer oko mene nemam bas trudnica pa je doslo do toga da sam sama sebi morala ukinuti chat gpt 🤣

Znam da ste u pravu, i stvarno se trudim pozitivno mislit, pogotovo kad vidim ovakve price i da je sve proslo dobro.. na kraju se sve isplati.

Ovo za TSH, od prije si imala problema ili? Drzim fige da je sve pod super sada.
    Moj je 0,83 po nalazima iz 8tt- ginekologica nije nista spominjala ni komentirala a ja nisam ni pitala. Poludila bi da jos biomekimiju proucavam 🤣

Na početku prve trudnoće je TSH bio 5 tada ga nisam više kontrolirala do eto početka druge trudnoće tada je bio 53,40 🙈

Anisel93 potpuno te razumijem svakih 3-4 tjedna vađenje krvi i onda proučavanje nalaza 😆
    Mislim da sam shvatila da je sad možda ipak bolje da ih ni ne gledam nego prepustim doktoru samo zbog tih 0,2 odstupanja🤦🏼‍♀️

Što se tiče toga kada reći za trudnoću ja sam pogubljena skroz, nebi htjela odmah poslije prvog pregleda kao i do sad samo zbog lošeg iskustva, ali opet mislim da bi išla što prije na komplikacije s obzirom da radim u frizerskom salonu već sad su mi počeli smetati mirisi i sve ostalo i psihički i fizički. 
    A ako odem na komplikacije naravno svi će znati tako da eto 🤦🏼‍♀️😆

Little boy mama
    17.05.2024. 👶🏻🧸💚
    06.07.2025. 7tt missed ab🕊
    06.09.2025. ➕️🌈
    21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
    10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷

Zebra
    15. Rujan 2025. 15:28

Anisel93

Čupkica

Cure drzite se, nije lako nositi se svime sto ti zivot servira u ovakvom periodu. Ali ja cu samo opet podsjetiti da smo mi zene lavice i sve mozemo! Posebno kada se radi o nasim malim smotuljcima u pupici 🥰

Mi smo ovaj vikend obznanili da nam stize bebac. Bas je bilo nekako lijepo.
    Ja sam sad 11 tjedana i vec mi se lagano vidi izbocen donji dio trbuha (znam da je to kombinacija napuhanosti i rasta maternice). Doduse, nisam nikad bila skroz ravnog trbuha pa vjr i to ima svoje, ali evo bas me iznenadilo da se vec nazire (i muz je sam primjetio 🙈), a ovo mi je prva trudnoca.
    Kada ste vi primjetile promjenu na trbuhu u prvoj tudnoci?
    Jel vama vikend prosao dobro, odmorile se?

U prvoj trudnoći se meni počeo nazirati trbuh tako negdje oko 12.-13. tjedna. Ali smo ga u početku samo muž i ja kužili… Onako baš da je bilo svima vidljivo, tek negdje od 15.-16. tjedna.

Kad planirate na poslu obznaniti ako već niste? Ja ne mislim prije 12., nadam se da se do tada neće biti vidjeti…

Sretno s ovim da se nece vidjeti 🤣🤣🤣🤣🫣🫣🫣🫣 ja sam u prvoj trudnoci do 20 tjedana imala skoro pa ravan trbuh, sad mi se sa 7 tjedana vec vidjelo i nisam uspjela skriti 🤣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• duga77
    15. Rujan 2025. 16:10

Ja sam opcenito popunjena tako da je kod mene trbuh i dalje tu negdje kao prije 🤣

Rekla sam na poslu tek neki dan, s 13 Tjedana i to iskljucivo zato jer su nadredeni krenuli s nekim novim projektima i ocekivanjem prekovremenog rada. 

• Ivy96
    15. Rujan 2025. 17:46

Ja sam na komplikacijama od skoro osmog tjedna jer sam u veljači imala spontani u 7 tt pa i doktor ovu trudnoću otpočetka više prati i ponudio mi je odmah na prvom pregledu da odem na bolovanje... Tako da smo i mojoj mami rekli odmah jer radim i kod nje kao dodatni rad 😂, ali rekli bismo joj i inače dosta rano. 

Suprugovoj strani obitelji smo rekli s otprilike 11 tjedana, nekim prijateljima prije... Jednostavno pratimo kako se osjećamo i koliko smo s kime bliski i tako podijelimo. Sve su reakcije stvarno bile lijepe i baš mi je drago što "svako malo" nekome kažemo pa prođemo još jedan val toga "ajmee baš nam je drago". Evo kako smo prebacili to neko krizno razdoblje i ja sve više prihvaćam da ovaj put stvarno od početka sve ide kako treba i nadam se da će tako i dalje ❤️

Bella_le
    15. Rujan 2025. 19:29

Mi smo dosta rano rekli jer je meni bilo jako muka i nisam mogla skrivati, ja sam se bojala reakcija jer nam je treca beba, ali smo dobili samo pozitivne komentare

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

Lullaby
    15. Rujan 2025. 19:49

Za sada mi samo mama zna. Trbuh mi se vidi trenutno ko u prvoj trudnoci s 4 mj bih rekla  Imam dijastazu tako da je bas vidljiv zadnjih tjedan dana. Nemam pojma sto da obucem da sakrijem.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Cherry
    15. Rujan 2025. 20:01

Cure sto koristite protiv strija. Trbuh mi raste i imam osjecaj da je koza napeta. Mozda i umisljam, ali bih se svejedno htjela poceti mazati s necim jer sam sklona strijama. 

Bella_le
    15. Rujan 2025. 20:46

Cherry

Cure sto koristite protiv strija. Trbuh mi raste i imam osjecaj da je koza napeta. Mozda i umisljam, ali bih se svejedno htjela poceti mazati s necim jer sam sklona strijama.

https://lush.hr/products/the-bump
    Ja sam ovo dobila na poklon i jako mi se svida, dugo mi koza ostane mekana kad namazem 

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

• Čupkica
    15. Rujan 2025. 21:03

Cherry ja sam u mulleru uzela Hipp balzam za trudnice. Meni je ok :) 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

Štrudlica
    15. Rujan 2025. 21:08

Mi zasad cuvamo za sebe do prvog pregleda ili duze ak uspijemo. Imala sam spontani u 7 tt prije 5 godina, a rekli smo odmah svima kad smo dobili pozitivan test, bas je bila muka govorit svima da smo izgubili bebu, tako da smo drugi put bili pametniji i sutili do cca 8tt, a ovu trudnocu cemo vidjeti dokle uspijem izdrzat. Isto cu ici na komplikacije od 01.10. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI