Ja sam nesanicu pred jutro imala u pocetku i tad sam se uglavnom ustajala jer nisam mogla zaspat vise. Sad me tu i tamo zna uhvatit, iako prije bi rekla da slabije i plice spavam…najgluplja stvar, ali meni donekle pomogne, ustanem i popijem salicu hladnog mlijeka 🤣
Za kg ne znam, mislim da ce ti ti najbolje doktor znat objasnit.
Ja sam u ovih 10 tjedana izgubila 1 kg iako nemam mucnine i povracanje...pretpostavljam jer jedem manje i cesce obroke i trudim se zdravije jesti 🤷🏼♀️ primjetila sam da prociju koju bi prije bezproblema smazala sad jedem u 2 navrata
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ja sam samo par dana, al vecinom mislim da je bilo do bolova u nogama i rukama. Uzasno me bolilo. Sreca samo par dana je trajalo.
Ja ne pijem nikakve prenatalne vitamine, nisam ni u 1. trudnoci. Samo folat cijelu trudnocu. Sad se mislim bi li trebala neke. Cekam prvi pregled i sve lijekove na koje ce me staviti pa cu vidjeti.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Naravno nespavanje na periode to je bas normalno u trudnoci.Em zbog pisanja ,em zbog ko zna cega jos.Samo polako kako trudnoca bude odmicala bice sve zesce,tako mi je bilo u prvoj.

1.8.2021 Curetak stigao 💗
Ja se budim na wc 3-4 puta po noci nazalost, ali odem lec u krevet u 9 pa imam vremena za naspavati se do 7. Ali da, san mi je puno plici nego prije. Cinjenica je da MORAMO puno spavat, na silu i usprkos svemu. Mislim da je taj san kljucan za imunitet.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Ja nisam imala problema sa spavanjem u prošloj trudnoći dok u ovoj imam plitak san i budim se nakon samo 4-5 sati sna, tako da sam povrh svega i baš neispavana u zadnje vrijeme…

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Joj cure baš mi je žao zbog nesanice. Ne mogu zamisliti da me uz ovakav umor još i nesanica muči. Ja spavam više nego ikad, 9-10 sati odspavam po noći ako imam vremena. A ako ne uspijem toliko odspavati onda sam krepana.
Jeste možda probale piti magnezij (neki bolji). Možda bi to pomoglo.

Spavanje je kod mene koma. Prvih 10,11tt sam spavala doslovno 20h u danu, samo sam spavala i jela.. i onda preokret. Legnem oko 23h, u 2h se probudim i budna do 6h i onda bi zaspala do 8h. Naravno po cijele dane nikakva… spasilo me sto bi svakih par dana zaspala popodne na sat, sat i pol… kuci sam, na komplikacijama, a umornija sam,iscrpljenija nego kad sam radila po 12h na poslu, i ne bila kuci.. nadam se da cu se bar malo odmoriti dok bebica dode🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pozdrav svima!
Prije svega svakoj od vas cestitke i uspjesne trudnoce zelim !
Naime, pokusavam iskopati ali nisam naisla nigdje u temama pa me molim Vas preusmjerite ako znate, iskustva drugih zena kad se na prvom pregledu vidi samo GV bez ŽV i ploda.
U mom slucaju ZM je bila 25.07. Test na ovulaciju pozitivan 16.08. Test na trudnocu pozitivan 29.08. Prvi pregled 09.09. Samo GV bez ŽV i EO. Vec sam prosla tri spontana niti jednu urednu trudnocu i jako me brine ova situacija jer mi doktor nije izgledao kao da ce se tu nesto znacajno promjeniti do iduceg pregleda koji je u utorak 16.09. Betu sam vadila danas 10.10. I ona je 15.732 IU/L koliko da se nadam da se ipak jos sve moze u dobro pretvoriti? U petak za dva dana ponavljam betu.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Pozdrav svima!
Prije svega svakoj od vas cestitke i uspjesne trudnoce zelim !
Naime, pokusavam iskopati ali nisam naisla nigdje u temama pa me molim Vas preusmjerite ako znate, iskustva drugih zena kad se na prvom pregledu vidi samo GV bez ŽV i ploda.
U mom slucaju ZM je bila 25.07. Test na ovulaciju pozitivan 16.08. Test na trudnocu pozitivan 29.08. Prvi pregled 09.09. Samo GV bez ŽV i EO. Vec sam prosla tri spontana niti jednu urednu trudnocu i jako me brine ova situacija jer mi doktor nije izgledao kao da ce se tu nesto znacajno promjeniti do iduceg pregleda koji je u utorak 16.09. Betu sam vadila danas 10.10. I ona je 15.732 IU/L koliko da se nadam da se ipak jos sve moze u dobro pretvoriti? U petak za dva dana ponavljam betu.
Pozdrav,
Ja nemam iskustva bas s tim al mislim da si stvarno rano otisla na pregled. Mene moja gin je oba puta narucila tek 2 tjedna od pozitivnog testa, tj izostanka mjesecnice. Ja se toplo nadam da ce sve bit u redu i da ce ovo biti uspjesna trudnoca

Ja nemam iskustva s tim. Nadam se da je do ranog pregleda i da ce sve biti ok.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji