Bokic svima.
Evo i da se mi priduzimo temi. Zadnja M 05.08., prosli tjedan smo ugledali plusic
Cekamo prvi pregled 😊
Cestitam na plusicu🐣🐣🐣
Jesi se vec narucila na prvi pregled?
Ja sam zvala drugi dan cim mi je test bio pozitivan, a prvi pregled mi je bio sa 6+t 55
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pozdrav svima!
Prije svega svakoj od vas cestitke i uspjesne trudnoce zelim !
Naime, pokusavam iskopati ali nisam naisla nigdje u temama pa me molim Vas preusmjerite ako znate, iskustva drugih zena kad se na prvom pregledu vidi samo GV bez ŽV i ploda.
U mom slucaju ZM je bila 25.07. Test na ovulaciju pozitivan 16.08. Test na trudnocu pozitivan 29.08. Prvi pregled 09.09. Samo GV bez ŽV i EO. Vec sam prosla tri spontana niti jednu urednu trudnocu i jako me brine ova situacija jer mi doktor nije izgledao kao da ce se tu nesto znacajno promjeniti do iduceg pregleda koji je u utorak 16.09. Betu sam vadila danas 10.10. I ona je 15.732 IU/L koliko da se nadam da se ipak jos sve moze u dobro pretvoriti? U petak za dva dana ponavljam betu.
Hej♡ Prije svega jako mi je zao sto si sve prosla!!
Ja sam u 2.trudnoci to dozivjela s malcem,bila sam oko 6tt kad se bas nista nije vidjelo osim GV. Narucila me oko 10 dana kasnije i sve je bilo tu,kako treba♡
Beta od 15.732 IU/L odgovara urednoj ranoj trudnoći od oko 6–7 tjedana.
Dakle trebala bi opet za 2 dana vaditi betu,ako se ona osjetno povecala sigurno ce biti sve u redu!
Javi nam molim te,a do tada drzim fige da nam se pridruzis🩷🩷

Zebriceee bravo za malenuu i dobar pregled,bas mi je drago kad procitam ovako lijepa iskustva s pregleda🌸
Štrudlice dobro nam dosla,napisi nam kad ti bude prvi pregled i termin poroda da te dodamo na listu💜

Dobrodosleeeee nove curke i drzim fige za super prve preglede.
Moja ginekologica ne prima na ultrazvuk prije 7 tjedana, ja sam bila 6+5 i vidjelo se vec srce.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Dasii, prvo, dobrodosla! 😊 drugo, definitivno si prerano bila na pregledu, nije si ni nista drugo moglo vidjeti! Moja doktorica iz tog razloga ne narucuje prije nego menstruacija kasni barem 3 tjedna, jer je to onda oko 7 tjedana trudnoce i onda se treba vidjeti, tako da se ne stresiramo prije nepotrebno! Bit ce sve ok! 😊
Ja dosla s pregleda, sve je super, i ova curka je 300 na sat, mjeri opet par dana veca, okrece se, plese, mlatari rukama i nogama i sve je super 😁 iduci pregled 6.10. 😊
Cestitam na super pregledu🩷
Jesi pocela osjecati bebu?
Pocela u zadnjih par dana, skroz lagano 😊 ovaj puta je dosta ranije nego u prvoj trudnoci, tad sam tek oko 22 tjedna pocela osjecati :D ali ovaj puta mi je posteljica sprijeda, pa se nadam da ce barem malo ublaziti one zavrsne udarce od kojih sam imala osjecaj da nosim novog Ronalda ili neku kickboxericu i da ce mi polomiti rebra 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 u pocetku su ti udarci slatki, ali pod kraj me bas znala namlatit 🤣🤣🤣 mozda zato sad i je 300 na sat, takva je vec i u trbuhu bila 🫣😊 s s obzirom na danasnji pregled, stize nam jos jedna takva 😁😁😁❤️❤️❤️

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Dobrodosle nove cure, zelim vam da budu dobri prvi pregledi i da se zajedno veselimo novim bebicama 🥰
Ja sam zadnja dva dana opet kao provalija, jedem svaka 2 sata i gladno staaaaalno
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Zebra tako je i moj bio, u trbuhu ludovao, izvrtao se s jedne strane na drugu, nikad nije mirovao. Takav je i vani

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Bokic svima.
Evo i da se mi priduzimo temi. Zadnja M 05.08., prosli tjedan smo ugledali plusic
Cekamo prvi pregled 😊
Cestitam na plusicu🐣🐣🐣
Jesi se vec narucila na prvi pregled?
Ja sam zvala drugi dan cim mi je test bio pozitivan, a prvi pregled mi je bio sa 6+t 55
Hvalaaa. Jesam, 23.09. Je, danas sam 5+2
Pozdrav!
Pridružujem se u 12+3, a termin nam je 24.3. :))
Za sad je sve ok, jedino što sam isto na najmanjoj dozi eutyroxa, ali sve zlo s time.
Obavili smo nipt, saznali da je i tu sve okej i da nam stiže dečkić 💌

Svim novim curama zelim dobrodoslicu! Bas je lijepo vidjeti da nas se sve vise pridruzuje temi 🥰
A dasii, meni se na prvom pregledu isto vidjela samo gv. Na drugom se vidjela mala zv. A tek na trecem pregledu mi je srce prokucalo. Mjere bebe su mi za tjedan dana manje nego bi trebale biti, ali beba se lijepo razvija 😊 kaze doktorica da mi je ovulacija bila tjedan dana kasnije.
Javi sutra betu!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji