Hvala! Nemam baš nikakvih simptoma. 🤷♀️ a ti?
Ne znam još za prvi pregled, moram još betu ponoviti u utorak, nakon toga ću vidjeti s doktoricom.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Hvala! Nemam baš nikakvih simptoma. 🤷♀️ a ti?
Ne znam još za prvi pregled, moram još betu ponoviti u utorak, nakon toga ću vidjeti s doktoricom.
Ja imam lagane mučnine kroz dan i malo sam umornija nego inače 😴😴
Vjerujem da ce beta biti dobra 🍀🍀🤞🤞
Nadam se da se mučnine neće pogoršati, vidim što si napisala za prvu trudnoću. Držim fige da sad bude bolje.
Ja sam u prošloj trudnoći saznala tek sa 6 tjedana, mučnine su počele oko 7.tjedna i trajale do kraja prvog trimestra otprilike.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Nadam se da se mučnine neće pogoršati, vidim što si napisala za prvu trudnoću. Držim fige da sad bude bolje.
Ja sam u prošloj trudnoći saznala tek sa 6 tjedana, mučnine su počele oko 7.tjedna i trajale do kraja prvog trimestra otprilike.
Hvala 😊 i ja se nadam da ce biti lakše pošto neću moći toliko odmarati 🙈
Pozdrav svima! Pridružujem vam se s jučerašnjom betom 1215 na 18dpo. 😊
Dobrodošla, nek se lijepo i pravilno podupla ❤️💪
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Pozdrav svima,
stigli su mi nalazi krvi i urina, sve je ok osim sto je imam jako visoki TSH.. imate li iskustva? Koliko to moze biti opasno za trudnocu?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Pozdrav svima,
stigli su mi nalazi krvi i urina, sve je ok osim sto je imam jako visokiTSH.. imate li iskustva? Koliko to moze biti opasno za trudnocu?
Ja osobno nemam iskustva, ali frendica je dobila euthyrox tablete i time je uspjesno kontrolirala stanje. Nakon trudnoce joj se normaliziralo i nije ih vise trebala koristiti :)
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Hvala na dobrodošlici, cure!
Zebra, kako si izabrala NIPT, na temelju čega si odlučila za Qualified?
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Hvala na dobrodošlici, cure!
Zebra, kako si izabrala NIPT, na temelju čega si odlučila za Qualified?
Iskreno, zato jer moj panični mozak nije bio u stanju prihvatiti šansu 1 u 250 000, vjerojatno bi razmišljala a što ako je moja beba taj 1? 🫣🫣🫣 U rezultatima qualifieda dobiješ detected ili not detected, to mi je davalo ekstra mir koji mi je jako trebao 😅
Ali ja sam paničar, pa sam previše analizirala sve, svi NIPTovi su dobri, ovisi koji ti ginekolog ponudi (nemaju svi sve), ja sam između 4 koja mi je ponudila izabrala taj, i opet ću ga za mjesec dana 😁
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Kužim, tnx. Onda će ti gin na tom sljedećem uzv-u napraviti i mini anomaly, izmjeriti nuhalni nabor i provjeriti nosnu kost?
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Sortiraj odgovore
Najstariji