Kako ste cure? Zebra kad ti je pregled?
Odradila pregled! Sve super, mjerimo točno u dan, 7+0 i čuli smo srce ❤️
Sad malo lakše dišem, ali ove glupe tablete ničem ne služe, muka mi je 😂🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Baš mi je drago da je dobro prošlo! 😊
Jesi počela povraćati? Meni ja za sad samo muka 🤢 Pomaže mi onaj shot iz Lidla s đumbirom i limunom ujutro.
Jesi počela povraćati? Meni ja za sad samo muka 🤢 Pomaže mi onaj shot iz Lidla s đumbirom i limunom ujutro.
srećom još ne 😅😅😅 i meni je za sad samo muka, ali ja đumbir ne podnosim vidjeti, a kamoli pomirisati, tako da ga se klonim na kilometar 😂 i ove antimetil tablete začepim nos kad pijem jer mi smrde na đumbir 🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
srećom još ne 😅😅😅 i meni je za sad samo muka, ali ja đumbir ne podnosim vidjeti, a kamoli pomirisati, tako da ga se klonim na kilometar 😂 i ove antimetil tablete začepim nos kad pijem jer mi smrde na đumbir 🫣
Hahah i meni se malo gadi, mislim da ga neću moći jos dugo 🤣
Koje prenatalne piješ? Ja sam ovaj puta uzela Gravidon A koje imaju đumbir i probiotik u sebi.
Cure, ste planirale izmedu redovnih pregleda ici i kod privatnog ginek? Obzirom da je prvi pregled bio sa 6+5 a sljedeci je tek sa 12tj, naravno da sam u brizi pa bi nekako isla sa 9/10tj cisto po potvrdu da je ok… trenutno sam 7+5
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Ja opet pijem novalac, u prošloj trudnoći sam jedino njih mogla popiti bez povraćanja pa sam ih i sad odlučila uzeti,
A2025, ja ne namjeravam ići, svaki taj pregled mi samo izaziva stresove dan ranije i taj dan, a ionako apsolutno ništa ne mogu promijeniti ili utjecati na ishod u ovoj fazi 🫣 tako da čekam 12tt i nadam se da je i dalje sve super 🙂 čitala sam u prvoj trudnoći da ako na prvom pregledu oko 7tj kuca srce da je to super pokazatelj i da šanse da nešto pođe po zlu drastično padaju, tako da se vodim time 🤞🤞
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Cure i ja cu da vam se pridruzim iz prikrajka za sada, s obzirom na predhodna iskustva malo sam u strahu, ali cvrsto vjerujem da ce sve da bude u savrsenom redu…
Danas sam tacno 5 nedjelja od zadnje menst koja je bila 30.5 imam pregled 16.7. 😌☺️
Za sada je sve okej, povecan mlijecno bijeli iscjedak, mucnine uglavnom tokom cijelog dana, probadanja u donjem dijelu stomaka ii jako narasle i bolne cice…
Idemo dan po dan i srecno svima 🥰🤰🏼
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Mimix, dobrodosla ❤️
Ovaj put će sve biti ok 🙂
Mučnine su dobar znak, koliko god bile nepodnošljive 🫣
A ova probadanja nekad znaju biti baš strašna. Ja nekad smetnem s uma, pa naglo ustanem s kauča, tad obično vidim zvijezde od bolova 🫣🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Pozdrav svima! Pridružujem vam se s jučerašnjom betom 1215 na 18dpo. 😊
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Pozdrav svima! Pridružujem vam se s jučerašnjom betom 1215 na 18dpo. 😊
Dobrodošla! Kako se osjećaš? Kad ti je prvi pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji