Lista:
25.8. - Bozidarkica, Cherry, Sreca4
26.8. - Toncica24
27.8. - Josipa7
29.8. - Parisislove
3.9. - Sreća2012, Newgirl
4.9. - a2025
9.9. - Vanilla Diva
10.9. - Bella_le
11.09. - Zebra
12.09. - Jalalala
15.09. - Alexa
17.09. - Darcyyy
18.9. - Teysi30
Ovaj tjedan imamo puno pregleda! Sretno svima i javite se! ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Zebra hvala ti na listi💜
Jedva cekam sutra,drzite fige da sve bude u redu😇Javim se kad zavrsim. Nadam se da ste se lijepo provele za vikend? Mi smo bili u gostima i nikako,mucnina,ne mogu jesti bas,koma,zeludac u grlu😏
Zebra hvala ti na listi💜
Jedva cekam sutra,drzite fige da sve bude u redu😇Javim se kad zavrsim. Nadam se da ste se lijepo provele za vikend? Mi smo bili u gostima i nikako,mucnina,ne mogu jesti bas,koma,zeludac u grlu😏
Sretno i drzimo palceve!!!
Kod mene je obrnuto, di god dodem samo tamanim, slatko, slano, sve…. 🐷🐷🐷
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sretan vikend cure!
Kako je proslo vjencanje mame koja se udavala u petak? :) nadam se bez mucnina…
Ovdje sam! Hvala na brizi! Bilo je odlicno mucnine su prestale cim je krenula ta cijela ceremonija i nisam stigla mislit na njih ali sad dolazi na naplatu kad se tijelo smirilo 😂😵💫
Parisislove zao mi je sto si prozivjela 😒 Samo hrabro dalje i u proljece stize najveca sreca 🫶
Jalalala drago mi je da je vjencanje proslo super, sad odmaraj maksimalno da nadođeš 😊
Ostale cure dobrodosle i koje imate uskoro preglede sretno 🫶
Ja nisam pisala, na moru smo. U srijedu se vracamo. Mala spava ko top, do 9 ujutro, izgleda da ju umori voda i sunce 🙈 kad se vratimo vec popodne imamo razgovor u vrticu i 1.9. krece, sve je tako brzo doslo.
Odradila pregled!!
Prvo je bio sve prazno pa je trazila... bas sam se prestrasila.
Nasla je onda u kutu, sjenu koja titra i ima srcanu aktivnost :D pao mi je kamen sa srca. Pise 6w-5d koliko sam i mislil da je, kaze da misli da je jedna beba ali da dodem ponovo za 4 tjedna na pregled ponovo. 22.9. mi je iduci :)
Uuuuuf... Sretno svima drugima, neka prodje sretno kao i meni danas!
👰1993
🤵1992
Bozidarkica cestitam na dobrom pregledu 🥰
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Drage trudnice, zanimaju me vasa iskustva sa ginekologom. Naime, ja sam prva 2 pregleda obavila privatno i sve je u redu, Bogu hvala, dalje zelim ici kod drzavnog ginekologa. Kad sam se cula s njim rekao je da je to vec kasna trudnoca(14 tjedan)za primit me, iako je na kraju rekao da ce me primiti. Meni je vrlo neugodan osjecaj 😅
Drage trudnice, zanimaju me vasa iskustva sa ginekologom. Naime, ja sam prva 2 pregleda obavila privatno i sve je u redu, Bogu hvala, dalje zelim ici kod drzavnog ginekologa. Kad sam se cula s njim rekao je da je to vec kasna trudnoca(14 tjedan)za primit me, iako je na kraju rekao da ce me primiti. Meni je vrlo neugodan osjecaj 😅
Mislim da se uvrijedio jer nisi odmah isla drzavno. :D
👰1993
🤵1992
Pozdrav, danas sam 4+2 po aplikaciji. Dva dana prije ocekivane menge sam napravila premom test i bila je blago vidljiva crta. Jos cu sacekat dva dana pa napravim clear blue test da se uvjerim 100%. Inace danas je dan kada bi m trebala doci
Sortiraj odgovore
Najstariji