Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    27. Srpanj 2025. 13:33

Bella zao mi je da ti je lose, vjerojatno stvarno jesi premorena. Drzi se, odmaraj koliko mozes. Ipak nase tijelo sad radi puno vise nego mislimo i treba nam odmor!
    .
    a2025 znam da ti je stresno, pogotovo jer si imala spontani vec pa imas to ruzbo iskustvo i sad si u strahu aliiii pokusaj ne razmisljati o ruznim scenarijima. Razmisljaj kako je sve u redu i kako se bebica malo po malo razvija. Nazalost, događa se svasta. Ne samo u 12.tjednu nego i puno puno kasnije. Nedavno sam cula da je jednoj curi bebi prestalo kucati srce u 30.tjednu. Odjednom, bez nekog razloga... lose se stvari uvijek mogu dogoditi. I kasnije kad rodis pa strah od one smrti u kolijevci pa kad pocnu trcat i skakat strah da ce nekud past, da ce im se nesto dogoditi i tako dok smo zive... to je normalno samo ne treba dopustiti tim ruznim mislima da te obuzmu. Ne znam jesi vjernica ili ne, ali ako u nesto vjerujes, samo se prepusti tome i vjeruj da ce sve biti dobro <3 

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• a2025
    27. Srpanj 2025. 14:25

Vanilla Diva

Bella zao mi je da ti je lose, vjerojatno stvarno jesi premorena. Drzi se, odmaraj koliko mozes. Ipak nase tijelo sad radi puno vise nego mislimo i treba nam odmor!
    .
    a2025 znam da ti je stresno, pogotovo jer si imala spontani vec pa imas to ruzbo iskustvo i sad si u strahu aliiii pokusaj ne razmisljati o ruznim scenarijima. Razmisljaj kako je sve u redu i kako se bebica malo po malo razvija. Nazalost, događa se svasta. Ne samo u 12.tjednu nego i puno puno kasnije. Nedavno sam cula da je jednoj curi bebi prestalo kucati srce u 30.tjednu. Odjednom, bez nekog razloga… lose se stvari uvijek mogu dogoditi. I kasnije kad rodis pa strah od one smrti u kolijevci pa kad pocnu trcat i skakat strah da ce nekud past, da ce im se nesto dogoditi i tako dok smo zive… to je normalno samo ne treba dopustiti tim ruznim mislima da te obuzmu. Ne znam jesi vjernica ili ne, ali ako u nesto vjerujes, samo se prepusti tome i vjeruj da ce sve biti dobro &lt;3

Daa vjerujem i od kad sam ugledlaa plus a i prije toga samo sam se molila prvo plusicu pa da bude sve ok i tako ukrug… taj strah🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.
    Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Newgirl
    27. Srpanj 2025. 17:49

a2025

Vanilla Diva

.
    a2025 znam da ti je stresno, pogotovo jer si imala spontani vec pa imas to ruzbo iskustvo i sad si u strahu aliiii pokusaj ne razmisljati o ruznim scenarijima. Razmisljaj kako je sve u redu i kako se bebica malo po malo razvija. Nazalost, događa se svasta. Ne samo u 12.tjednu nego i puno puno kasnije. Nedavno sam cula da je jednoj curi bebi prestalo kucati srce u 30.tjednu. Odjednom, bez nekog razloga… lose se stvari uvijek mogu dogoditi. I kasnije kad rodis pa strah od one smrti u kolijevci pa kad pocnu trcat i skakat strah da ce nekud past, da ce im se nesto dogoditi i tako dok smo zive… to je normalno samo ne treba dopustiti tim ruznim mislima da te obuzmu. Ne znam jesi vjernica ili ne, ali ako u nesto vjerujes, samo se prepusti tome i vjeruj da ce sve biti dobro &amp;lt;3

Daa vjerujem i od kad sam ugledlaa plus a i prije toga samo sam se molila prvo plusicu pa da bude sve ok i tako ukrug… taj strah🙏🏻🙏🏻

Samo pozitivno razmisljanje. Prosla sam nazalost isto sa spontanim i strah me je stalno od loseg ishoda ponovno. 
    Ali mislim da treba samo razmisljat da se bebica lijepo razvija i da si prije pregleda ne nabijamo stres. Bit ce sve dobro, samo treba vjerovat! 😊

Zebra
    27. Srpanj 2025. 22:21

a2025

Vanilla Diva

.
    a2025 znam da ti je stresno, pogotovo jer si imala spontani vec pa imas to ruzbo iskustvo i sad si u strahu aliiii pokusaj ne razmisljati o ruznim scenarijima. Razmisljaj kako je sve u redu i kako se bebica malo po malo razvija. Nazalost, događa se svasta. Ne samo u 12.tjednu nego i puno puno kasnije. Nedavno sam cula da je jednoj curi bebi prestalo kucati srce u 30.tjednu. Odjednom, bez nekog razloga… lose se stvari uvijek mogu dogoditi. I kasnije kad rodis pa strah od one smrti u kolijevci pa kad pocnu trcat i skakat strah da ce nekud past, da ce im se nesto dogoditi i tako dok smo zive… to je normalno samo ne treba dopustiti tim ruznim mislima da te obuzmu. Ne znam jesi vjernica ili ne, ali ako u nesto vjerujes, samo se prepusti tome i vjeruj da ce sve biti dobro &amp;lt;3

Apsolutno potpisujem Vanilla Diva vezano za strah... to je dio majcinstva 😅🫣 nisam vjerovala svojoj mami koja mi je uvijek govorila "nikad vise ne spavas mirno"... ja sam se bojala svakog pregleda i jel sve ok, pa kad sam rodila sam panicno guglala SIDS i gledala svako malo jel dise, sto puta provjeravala temperaturu sobe, micala SVE predmete iz njene blizine, vikala na svog tatu kad ju je jednom pokrio dekom kad je zaspala 🫣 da ne pricam o njenoj prvoj temperaturi i bolesti 🫣 i tek onda sam shvatila zasto me mama jos uvijek svaki dan zove ❤️ majcinstvo je ponekad strasno, ali je i najdivnije na svijetu 🤗 a strah samo znaci da vec sad volis to bice najvise na svijetu, i to je okej! 🙂 
    Majcinstvo je najdivnije, ali trudnoca je deveti krug pakla, znaci ove mucnine su neizdrzive 😭🤢 jesu se kojoj od supatnica smanjile? 🫣🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Teysi30
    28. Srpanj 2025. 09:18

Bella baš mi je žao, i ja se osjećam jako umorno i bez energije, obavezno odspavam 2 sata po danu jer bez toga ne mogu ni stajati 😔
    Mučnine su mi i dalje grozne, povraćam nekoliko puta dnevno🤢. Za čudo pomažu mi obične lizalice, bar na kratko ne osjetim mučninu 😅
    Ja sam bila na pregledu, sve izgleda super. CRL je 2.12cm što znači da je trudnoća malo veća jer to odgovara 8+5. Termin mi je 8.3.26. Sutra moram izvaditi krv i dati urin. Naručila me tek 18.9, ali je rekla da prije obavim kombinirani probir u bolnici ili NIPT privatno pošto ne mogu to preko nje. 

• Toncica24
    28. Srpanj 2025. 09:54

Neznan jel se vec neko susreo s ovim .Jutros mi je kad se popisan i obrisen stalno smedi neki iscjedak znaci bas smedi smedi .Nema na gacice nego nakon nuzde bude smede po papiru.
    Ono impl.krvarenje sigurno nije jer mi je to bilo vec odavno .danas bi tribala bit 9 tjedana.Pop mi radi drzavni gin mislite li da ceme primit?zvala san hitnu rekli su da oden u svojeg lijecika.
    Ajme jel neko ima iskustva s ovim….

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Cherry
    28. Srpanj 2025. 10:41

Cure meni je teško s mojim mučninama, ali ne mogu zamisliti kako je tek vama koje povraćate više puta dnevno  
    Zebra, postoji li nešto što bi ti pomoglo? 
    Meni pomaže pojesti nešto, npr par štapića. Iako u tom trenutku kada mi je jako muka, imam osjećaj da ako pojedem, da ću i povratiti, ali zapravo bude suprotno, mučnina se smanji. 
    Da možda probaš sa Colom, lizalicama, bombonima s đumbirom, možda postoji nešto što bi ti pomoglo. 

Toncica meni je moja doktorica rekla da se ne opterećujem sa smeđom sukrvicom jer je sve prokrvljeno dolje i moguće je da koji kapilar pukne, jedino da jurim na hitnu ako je crvena krv.
    Trebao bi te ginekolog primiti, vjerujem da bude i da je sve ok 

Ja imam prijaviti novu stvar - nalaz urinokulture kaže da imam streptokok u urinu, ako netko ima kakvih iskustava s time, slobodno neka piše. Doktorica mi je na godišnjem pa ju čekam da se vrati da bi mogla vidjeti što s tim.

Bella_le
    28. Srpanj 2025. 11:57

Cherry moja sogorica je imala u trudnoci, kaze da je samo dobila antibiotik i rjesila bez problema
    Ja sam danas kao nova, jucer sam cijeli dan prespavala, danas malo vise odmaram da se ne bi opet ponovilo kao jucer 

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

• a2025
    28. Srpanj 2025. 14:56

Toncica24

Neznan jel se vec neko susreo s ovim .Jutros mi je kad se popisan i obrisen stalno smedi neki iscjedak znaci bas smedi smedi .Nema na gacice nego nakon nuzde bude smede po papiru.
    Ono impl.krvarenje sigurno nije jer mi je to bilo vec odavno .danas bi tribala bit 9 tjedana.Pop mi radi drzavni gin mislite li da ceme primit?zvala san hitnu rekli su da oden u svojeg lijecika.
    Ajme jel neko ima iskustva s ovim….

Moj sa jet ti je da odes cim prije kod svojeg ginek, neka napravi pregled i onda si na miru, tako sam ja. Dobila sam tablete i to je to, mirovanje.

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.

• a2025
    28. Srpanj 2025. 14:58

Pozdrav cure, evo mojeg iskustva oko doznaka. 
    Ginek mi je rekao da doznake nosim poslodavcu, poslodavac me poslao na hzzo da se doznake tamo nose. Tako je i bilo, ispunila sam sve formulare, kopirali su osobnu i IBAN. Zvala sam poslodavca da mi posalje place zadnjih 6mj sto je odmah napravio,poslao na mail i ja sam proslijedila teti u hzzo. Takoder mi je rekla da doznake od danas na dalje mogu slati mailom, ne moram dolaziti osobno. Eto; nadam se da ce nekome pomoci. 

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.