Hvala cure na dobrodošlici i lijepim željama 💗🤗
Zebra hvala ti, to je iskreno sve što želim ☺️
Moj prvi pregled je bio jučer jer smo morali početi sa Clexane injekcijama odmah… sve je kako treba, vidi se gestacijska vrećica u maternici i sljedeći pregled je 7.8.
Mi zbog ranijih negativnih iskustava planiramo trudnoću tajiti što duže bude moguće, u drugom tromjesečju ćemo reći samo najbliskijim ljudima.
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Cure ja bila jucer na pregledu. Sve je dobro i na mjestu. Veličina odgovara zadnjoj menstruaciji. Srčeko kuca, baš sam sretna!
Mucnine i umor su mi se pogorsali jer sam na poslu (do sad sam bila na go-u). Uzasno mi je tesko raditi, isto extra usporeni tempo. Tesko mi gledati u kompjuter, ma sve.
.
Inace, mi smo rekli mojim roditeljima i sestrama jer smo bili s njima na moru tjedan dana i bilo mi je pretesko tajiti. Em mucnine, em stalno izmotavanje zasto ne pijem alkohol i zasto mi se nista ne da haha. A i to sto ste rekle, to su mi najblizi i bit ce uz mene kako god bilo. Sinoc smo rekli i kceri (sad ce 2 godine) ali mislim da razumije i jako je bila vesela. Obozava bebe i djecu. Osim njih zna jos moja najbolja prijateljica, a svima ostalima planiram reci nakon NIPTa. I na poslu cu reci tako i onda od pocetka 10 mj planiram na komplikacije. Ne mogu raditi stvarno makar je uredski posao i nije nesto fizicki zahtjevan, ja mislim da je trudnoca jedno posebno razdoblje u kojem treba uzivati (koliko je moguce) i posvetiti se sebi i obitelji. A radit cu cijeli zivot.
🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Cure ja bila jucer na pregledu. Sve je dobro i na mjestu. Veličina odgovara zadnjoj menstruaciji. Srčeko kuca, baš sam sretna!
Mucnine i umor su mi se pogorsali jer sam na poslu (do sad sam bila na go-u). Uzasno mi je tesko raditi, isto extra usporeni tempo. Tesko mi gledati u kompjuter, ma sve.
.
Inace, mi smo rekli mojim roditeljima i sestrama jer smo bili s njima na moru tjedan dana i bilo mi je pretesko tajiti. Em mucnine, em stalno izmotavanje zasto ne pijem alkohol i zasto mi se nista ne da haha. A i to sto ste rekle, to su mi najblizi i bit ce uz mene kako god bilo. Sinoc smo rekli i kceri (sad ce 2 godine) ali mislim da razumije i jako je bila vesela. Obozava bebe i djecu. Osim njih zna jos moja najbolja prijateljica, a svima ostalima planiram reci nakon NIPTa. I na poslu cu reci tako i onda od pocetka 10 mj planiram na komplikacije. Ne mogu raditi stvarno makar je uredski posao i nije nesto fizicki zahtjevan, ja mislim da je trudnoca jedno posebno razdoblje u kojem treba uzivati (koliko je moguce) i posvetiti se sebi i obitelji. A radit cu cijeli zivot.
Bas mi je drago da je na pregledu proslo sve super i kako treba. Koliko si sada tt? Jesi opet za 4tj narucena ili?
Razumijem te sto se tice posla, ja sam radila do 8+5tt, umor neizdrziv, usporen tempo, kao krepana macka🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sad sam 6+1 tj i iduci pregled mi je drugi tjedan rujna jer mi je dr na godišnjem do tad ali to je za 5 tjedana, tak da oke (skoro 4 🤣).
Ma da, jedva sam prezivjela danas na poslu, jedva gledam od umora a nema powera napa danas, sama doma s malom, ma ocaj.
🩷👧19.08.23.
Pozdrav mame, pridruzujem se i ja. Prva mi je trudnoca, planirani termin je 14.2 🙈
Mucinine su mi pocele prolaziti onog trenutka kad sam vitamine pocela piti pred spavanje, pa evo to mozda nekom isto pomogne.
Pozdrav mame, pridruzujem se i ja. Prva mi je trudnoca, planirani termin je 14.2 🙈
Mucinine su mi pocele prolaziti onog trenutka kad sam vitamine pocela piti pred spavanje, pa evo to mozda nekom isto pomogne.
Dobrodošla 🥰
Ja sam isto primjetila da mi bude lakše kasnije ih popiti
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Dobro nam dosla🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻🙏🏻 blizu smo s terminom, nama je ako Bog da 15.2🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Lista:
6.8. - a2025, Josipa7, Newgirl
7.8. - Parisislove
8.8. - Zebra, Bella_le
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
14.8. - Sreća2012
19.8. - Alexa
Please javite koga sam zaboravila, nisam stigla zadnjih par dana pratiti zbog ludnice doma 😅
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Cure, na koje vitamine mislite? Folna kiselina ili pijete jos nesto pa vam je bolje?
Mene mucnine ubijaju. Od jucer mi je preprelose.. javila sam na posao da imam zelucanu virozu. Nisam mogla ustat, bas sam koma. Podnosljivo mi je jedino ako lezim i zmirim. Malo si pomognem sa malim obrocima, mineralnom, limunom.. ali sve to slabo pomaze nekak.
🩷👧19.08.23.
Cure, na koje vitamine mislite? Folna kiselina ili pijete jos nesto pa vam je bolje?
Mene mucnine ubijaju. Od jucer mi je preprelose.. javila sam na posao da imam zelucanu virozu. Nisam mogla ustat, bas sam koma. Podnosljivo mi je jedino ako lezim i zmirim. Malo si pomognem sa malim obrocima, mineralnom, limunom.. ali sve to slabo pomaze nekak.
Ja pijem novalac prenatalne. I muka mi je otkad se probudim do kad idem spavati, apsolutno svejedno kad ih popijem 🫣🫣🫣
Sva sreca da sam na godisnjem, ne znam kako bi izdrzala na poslu 🫣 ja za 2 tjedna predajem zahtjev za dopust trudne radnice, ako ne prođe, otvaram komplikacije do kraja...
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji