Parisislove čestitam i dobrodosla! Vidim da si puno prosla pa sretno i hrabro sad u ovoj trudnoci, tu smo da se podrzavamo :) zelim ti mirnu i dosadnu trudnocu.
.
Cure ja se vratila na posao, dode mi da odem na bolovanje sutra. Bas mi je tesko s mucninama, nenaspavanosti, nisam uopce koncentrirana.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Pozdrav mame! Mi smo upravo potvrdili dugo željenu trudnoću i očekujemo jednu proljetnu bebu pa vam se pridružujemo ovdje 🌸Želim vam svima školske trudnoće i nadam se da se sve skupa družimo do proljeća 😊
Dobro nam doslaa i cestitam🐣🐣🐣🐣 svasta si prosla😪😪 zelim ti da svoje blago konacno docekas🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Mene i dalje mucnine ubijaju, a za vikend radimo proslavu rodendana, curka slavi veeeelike dvije ❤️ narucila sam tortu, catering i poslala muza u veliku nabavku gricakalica i cuge, tako da si cim vise olaksam, prosle godine sam sama radila tortu i rucak za 20 ljudi 🫣🫣🫣 nadam se skorom poboljsanju ovih mucnina, bolje mi je kad prespavam sat-dva popodne, ali to je uz toddlericu NEMOGUCE 😅😅😅 dnevnik trudnoce nisam vodila, ali jako dobro znam da sam povracala od 7.do 39. tjedna, a od 30. i umirala od zgaravice i spavala sjedecki, fun times 🫣🫣🫣🫣 + redovne migrene za koje inace pijem tablete koje ne smijem u trudnoci… 🫣 nadam se da ce me priroda ovaj puta barem malo postediti 😂
parisislove, cestitke na trudnoci, od sveg srca ti zelim da na proljece jadikujes kako si umorna i neispavana jer beba cijelu noc hoce sisu ❤️❤️❤️ javi kad imas pregled da te stavim na listu 🙂
Dobro da si si olaksala sto je vise moguce🥱🥱🥱🥱🥱 mene su mucnine i nekako osjetljive grudi prosle, nije mi kao sa 6,7,8tt, trebam li se brinuti? Vidim svakakavih iskustva na netu🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Meni su se u prosloj trudnoci mucnije drastivlcno smanjile nakon 7.tjedna. isto sam brinula, ali nemoj, sve je to normalno. Tijelo se naviklo na trudnicke hormone pa su ti se i simptomi malo stisali. Ja se nadam istom scenariju i ovaj put jer mi je bas tesko s mucninama.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Mene i dalje mucnine ubijaju, a za vikend radimo proslavu rodendana, curka slavi veeeelike dvije ❤️ narucila sam tortu, catering i poslala muza u veliku nabavku gricakalica i cuge, tako da si cim vise olaksam, prosle godine sam sama radila tortu i rucak za 20 ljudi 🫣🫣🫣 nadam se skorom poboljsanju ovih mucnina, bolje mi je kad prespavam sat-dva popodne, ali to je uz toddlericu NEMOGUCE 😅😅😅 dnevnik trudnoce nisam vodila, ali jako dobro znam da sam povracala od 7.do 39. tjedna, a od 30. i umirala od zgaravice i spavala sjedecki, fun times 🫣🫣🫣🫣 + redovne migrene za koje inace pijem tablete koje ne smijem u trudnoci… 🫣 nadam se da ce me priroda ovaj puta barem malo postediti 😂
parisislove, cestitke na trudnoci, od sveg srca ti zelim da na proljece jadikujes kako si umorna i neispavana jer beba cijelu noc hoce sisu ❤️❤️❤️ javi kad imas pregled da te stavim na listu 🙂
Dobro da si si olaksala sto je vise moguce🥱🥱🥱🥱🥱 mene su mucnine i nekako osjetljive grudi prosle, nije mi kao sa 6,7,8tt, trebam li se brinuti? Vidim svakakavih iskustva na netu🥹🥹
Nemoj brinuti nego uzivaj u tome! 😂😂😂😂 meni su grudi skroz prosle. Ali mucnine mi se pojacavaju, ko i u prosloj trudnoci, citala sam da se nakon 12.tjedna smiruje, meni je 13. bio najgori 😭🤕 stvaaaarno se nadam da ovaj put nece trajati do kraja 🥴🥴🥴
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Nemoj brinuti nego uzivaj u tome! 😂😂😂😂 meni su grudi skroz prosle. Ali mucnine mi se pojacavaju, ko i u prosloj trudnoci, citala sam da se nakon 12.tjedna smiruje, meni je 13. bio najgori 😭🤕 stvaaaarno se nadam da ovaj put nece trajati do kraja 🥴🥴🥴
Nadam se da ce sve biti okej a tebi zelim sto manje mucnina i da lijepo provedete rodendanko🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Sa koliko tt ste rekle obitelji i dragim prijateljima sretne vijesti?
Samo muz i ja smo znali do 8+5 nakon toga smo rekli roditeljima,bracama, sestrama… drugima jos nismo i jako se bojim da ne bi bilo nesto lose nakon sto objavimo🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Sa koliko tt ste rekle obitelji i dragim prijateljima sretne vijesti?
Samo muz i ja smo znali do 8+5 nakon toga smo rekli roditeljima,bracama, sestrama… drugima jos nismo i jako se bojim da ne bi bilo nesto lose nakon sto objavimo🥹🥹
Nama znaju obitelj i prijatelji koji ce nam svakako biti podrska ako nest pode po zlu. Svijetu mislimo obznaniti kad dobijemo rezultate NIPT-a, ako bude sve ok :)
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Pozdrav cure, evo uhvatila i ja malo vremena pa da vam se javim
Parisislove zelim ti sretnu trudnocu do kraja❤️
A2025 bas sam ti i ja htjela rec da uzivas i da se ne brines. Svakakvih prica ima ali bolje sto manje se mislit. Ja uvijek razmisljam kako je sve u redu. Brzo ce pregled pa ces bit jos mirnija
Ja od simptoma i dalje imam umor, koji je sve gori a od male nemam mira uopce. Mucnine nemam, tj imam kroz popodne i oko rucka okaj ruzan okus u ustima i malo zeludac zeza al sve je to nista naspram onih mucnina u prvoj trudnoci. Meni su tad trajale do 20 tt cca pa koji tjedan mira i onda zgaravica uf. Reflustat bi mi pomogao kod zgaravice i moze u trudnoci pa ako jos kome moze pomoc cisto info. Sad cu mi i cice takoder nabrekle al na dane su osjetljivije a na dane manje. To je to uglavnom
Nadam se da ste sve dobro i da ce mucnine brzo proc, nema goreg simtoma od njih🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji