Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    24. Srpanj 2025. 22:45

Alexa, welcome! 😁 ima nas vise s dvogodisnjim curicama! Nama nije uspjelo od prve, ali je od druge! A to je veliki napredak, s obzirom da nam je za prvu curku trebalo skoro godinu dana 🫣
    Vanilla Diva, i ja mislim da je normalno, ponekad je uz ove dvogodisnjakinje tesko usporiti (moja je 300 na sat 🫣) pa nam tijelo veli da malo stanemo 😁 ja sam danas skoro umrla od povracanja, evo stvarno ne znam vise... 🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Alexa
    25. Srpanj 2025. 06:05

Znam da te bilo strah i mene bi sigurno, ali vjerujem da je sve dobro 🫠
    Hvala Zebra! Nije ni bitno iz kog pokusaja se primi, imamo nase male haharice sretne i zdrave hehe. Vidim ti u potpisu za prenatalni test, ja si razmisljam da bi napravila neki osnovni paket kad za to dode vrijeme. Kakva je procedura s tim, tko to radi, dal dodem samo u bolnicu ili?

Alexa
    25. Srpanj 2025. 06:19

Kad da zovem za prvi pregled? Nebi se htjela zeznut ko prvi put kad sam zvala odmah nakon plusa, bila sam 6 tjedana na pregledu i nije se culo srce, ni na pregledu iza toga, pa sam isla privatno i sve se vidjelo, a gin mi je pred mirovinu ima neki stariji aparat

Bella_le
    25. Srpanj 2025. 07:52

Alexa dobrodosla! Za prenatalni mozes pitati svoju dr, sigurno ima sklopljen ugovor s nekima pa ce ti ona preporuciti i onda ce ti reci kad da dodes vaditi krv kod nje ili ako ti se ne svidaju ti koje ti ona ima za ponuditi mozea otici u neku privatnu polikliniku pa tamo, a za prvi pregled ja sam zvala odmah cisto da dobijem termin pa sam cekala
    a2025 imas i rodin online tecaj za trudnice, on ti je besplatan i gledas videe, lijepo je objasnjeno isto
    Vanilla Diva ja ti za probavu uzimam panda probiotik, on ti je za djecu i trudnoce i super je, inace sam isto dosta napuhana, a sad mi i pomaze da znog tableta zeljeza ne dobijem zatvor

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Alexa
    25. Srpanj 2025. 08:18

Bella_le

Alexa dobrodosla! Za prenatalni mozes pitati svoju dr, sigurno ima sklopljen ugovor s nekima pa ce ti ona preporuciti i onda ce ti reci kad da dodes vaditi krv kod nje ili ako ti se ne svidaju ti koje ti ona ima za ponuditi mozea otici u neku privatnu polikliniku pa tamo, a za prvi pregled ja sam zvala odmah cisto da dobijem termin pa sam cekala
    a2025 imas i rodin online tecaj za trudnice, on ti je besplatan i gledas videe, lijepo je objasnjeno isto
    Vanilla Diva ja ti za probavu uzimam panda probiotik, on ti je za djecu i trudnoce i super je, inace sam isto dosta napuhana, a sad mi i pomaze da znog tableta zeljeza ne dobijem zatvor

Hvala ti! Napravit cu jos jedan test u pon da vidim jel tamna crta pa onda zovem dr.

Zebra
    25. Srpanj 2025. 08:28

Alexa, meni je doktorica rekla da na pregled dodem kad menstruacija kasni 3 tjedna, da se tad lijepo sve vidi, i da prije toga nema smisla dolaziti, pa me tako i narucila. A zvala sam ju 3 dana nakon testa, cisto jer znam da ima guzve pa da me ubaci 😁
    Ja prenatalni radim kod svoje ginekologinje, s 12tt, sestra mi nakon pregleda izvadi krv i salje ju na obradu, tako je barem bilo prosli puta :D

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Alexa
    25. Srpanj 2025. 08:35

Zebra

Alexa, meni je doktorica rekla da na pregled dodem kad menstruacija kasni 3 tjedna, da se tad lijepo sve vidi, i da prije toga nema smisla dolaziti, pa me tako i narucila. A zvala sam ju 3 dana nakon testa, cisto jer znam da ima guzve pa da me ubaci 😁
    Ja prenatalni radim kod svoje ginekologinje, s 12tt, sestra mi nakon pregleda izvadi krv i salje ju na obradu, tako je barem bilo prosli puta :D

Pa da, slazem se. 🙂
    Onda svojoj dr. platis za testiranje?

• Josipa7
    25. Srpanj 2025. 09:30

Alexa

Kad da zovem za prvi pregled? Nebi se htjela zeznut ko prvi put kad sam zvala odmah nakon plusa, bila sam 6 tjedana na pregledu i nije se culo srce, ni na pregledu iza toga, pa sam isla privatno i sve se vidjelo, a gin mi je pred mirovinu ima neki stariji aparat

Najranije sa 6 tjedana, meni se sa 6+0 čulo srce, ali što kasnije to bolje...ili odi privatno nakon sto pređes 6 tjedana, da si u miru

Alexa
    25. Srpanj 2025. 10:24

Josipa7

Alexa

Najranije sa 6 tjedana, meni se sa 6+0 čulo srce, ali što kasnije to bolje…ili odi privatno nakon sto pređes 6 tjedana, da si u miru

Zvat cu u pon samo da mi da termin radi godisnjih, nisam nestrpljiva s obzirom da je druga trudnoca. Skroz sam mirna i bez stresa :)

Vanilla Diva
    25. Srpanj 2025. 10:49

E hvala sjetila si me Pande, to sam pila u prvoj trudnoci i skroz zaboravila nekak. Uzet cu si pa mozda bude bolje. 

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.