Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    28. Srpanj 2025. 15:24

Cestitke Teysi na super pregledu! ❤️
    Cherry, ja nemam osobno iskustvo, al frendica koja je sad isto trudna je dobila od svoje doktorice antibiotik i savjet da pije probiotike uz to 🙂
    I da, i meni se mucnine smire kad nesto pojedem. Tocno me strah koliko cu kila nabrati do kraja, imam osjecaj da u ovoj trudnoci stalno jedem 🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    28. Srpanj 2025. 18:22

Zebra

Cherry, ja nemam osobno iskustvo, al frendica koja je sad isto trudna je dobila od svoje doktorice antibiotik i savjet da pije probiotike uz to 🙂
    I da, i meni se mucnine smire kad nesto pojedem. Tocno me strah koliko cu kila nabrati do kraja, imam osjecaj da u ovoj trudnoci stalno jedem 🫣

Joj i meni mucnine prolaze samo kad nesto gricnem, i to naravno ne voce ili povrce… sta vam se najvise trazi? Meni tijesta, peciva.. nesto masno. I lubeeenica!!🤌🏻🤌🏻🤌🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.
    Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Jalalala
    28. Srpanj 2025. 18:28

Pozdrav,
    ja se pridružila čim sam naišla na "grupicu" lijepo je podijeliti i čitati iskustva. Ja sam oko 6 tjedana tako da ako Bog da bit će proljetna beba 🌸

• Jalalala
    28. Srpanj 2025. 19:23

Kad smo vec ovdje da vas upitam, kako se nosite s emocionalnim tegobama? Ja ne znam kako da se smirim imam osjecaj da sam ljuta sama na sebe 😵‍💫 

Alexa
    28. Srpanj 2025. 22:06

Jalalala

Kad smo vec ovdje da vas upitam, kako se nosite s emocionalnim tegobama? Ja ne znam kako da se smirim imam osjecaj da sam ljuta sama na sebe 😵‍💫

Dobrodosla! Normalno je to, hormoni divljaju. Kod mene isto oscilira, malo sam svadljiva, malo osjetljiva na sve.
    I dalje mi jos nije jasno da sam trudna 🤭

• Josipa7
    29. Srpanj 2025. 07:35

Toncica24

Neznan jel se vec neko susreo s ovim .Jutros mi je kad se popisan i obrisen stalno smedi neki iscjedak znaci bas smedi smedi .Nema na gacice nego nakon nuzde bude smede po papiru.
    Ono impl.krvarenje sigurno nije jer mi je to bilo vec odavno .danas bi tribala bit 9 tjedana.Pop mi radi drzavni gin mislite li da ceme primit?zvala san hitnu rekli su da oden u svojeg lijecika.
    Ajme jel neko ima iskustva s ovim….

Tončica, 

nemoj paničariti, ja sam imala u par navrata, znam žene koje su to imale duže vrijeme, prva 3 mjeseca pa je sve bilo ok, meni je ginekolog rekao da dobro sve dok nema svježe krvi...možda budeš morala piti hormone, to ćeš vidjeti sa svojim ginekologom

• Toncica24
    29. Srpanj 2025. 08:23

Hvala cure sta ste me smirile malo jucer.Bila san na hitnoj sve je u redu,kazu zna se dogadat i da neznaju zasto ima iscjedka.Dobila sam utrogestan za svaki slucaj i kontrola za tjedan dana.

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Bella_le
    29. Srpanj 2025. 10:28

Toncica24 drago mi je da je sve dobro 😊

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Zebra
    29. Srpanj 2025. 10:38

a2025

Zebra

Joj i meni mucnine prolaze samo kad nesto gricnem, i to naravno ne voce ili povrce… sta vam se najvise trazi? Meni tijesta, peciva.. nesto masno. I lubeeenica!!🤌🏻🤌🏻🤌🏻

Ja jedem sendvice. Nisam pojela toliko sendvica sa salamom i bijelim zemljama i tonom majoneze zadnjih 10 godina kolimo sam pojela u ovih 10 tjedana 🫣🫣🫣
    + jako mi se jedu hamburgeri i pommes 🫣
    Klasika. Od pomisli na povrce i variva mi se povraca 🫣 jedva cekam vidjeti krvnu sliku iduci tjedan 😂😂😂😂😂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• Josipa7
    29. Srpanj 2025. 13:14

Toncica24

Hvala cure sta ste me smirile malo jucer.Bila san na hitnoj sve je u redu,kazu zna se dogadat i da neznaju zasto ima iscjedka.Dobila sam utrogestan za svaki slucaj i kontrola za tjedan dana.

Eto vidiš.... ja pijem utrogestane 3 puta dnevno pa mi se svejedno pojavi tu i tamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.