Alexa, meni je doktorica rekla da na pregled dodem kad menstruacija kasni 3 tjedna, da se tad lijepo sve vidi, i da prije toga nema smisla dolaziti, pa me tako i narucila. A zvala sam ju 3 dana nakon testa, cisto jer znam da ima guzve pa da me ubaci 😁
Ja prenatalni radim kod svoje ginekologinje, s 12tt, sestra mi nakon pregleda izvadi krv i salje ju na obradu, tako je barem bilo prosli puta :D
Pa da, slazem se. 🙂
Onda svojoj dr. platis za testiranje?
Ja sam dobila kod svoje upute za placanje, preko mpbz sam uplatila direkt laboratoriju i u opisu naznacila prezime doktorice i svoje, tako je bila uputa 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Alexa, meni je doktorica rekla da na pregled dodem kad menstruacija kasni 3 tjedna, da se tad lijepo sve vidi, i da prije toga nema smisla dolaziti, pa me tako i narucila. A zvala sam ju 3 dana nakon testa, cisto jer znam da ima guzve pa da me ubaci 😁
Ja prenatalni radim kod svoje ginekologinje, s 12tt, sestra mi nakon pregleda izvadi krv i salje ju na obradu, tako je barem bilo prosli puta :D
Pa da, slazem se. 🙂
Onda svojoj dr. platis za testiranje?
Ja sam dobila kod svoje upute za placanje, preko mpbz sam uplatila direkt laboratoriju i u opisu naznacila prezime doktorice i svoje, tako je bila uputa 🙂
Ok, hvala 🙂
Alexa dobrodošla!
Evo mene s pregleda, srce napokon kuca 😁, a plod je 8.3 mm. Na pregledu sam se rascmoljila, a decko nije skidao osmijeh s lica 🙂
Jedino sto sam sada prema zadnjoj menstruaciji trudna 7+5, prema socijalnoj ginekologici sam 7+4, a prema privatnoj gin sam 6+5.
I gledam nalaze, prije 10 dana mi je zv bila 3 mm, a sada je 1.3 mm.
Ne znam je li moguce da se smanjila?
I mislim da nisam prijavila, krvarenje je stalo prosli tjedan i vise nema niti tockice.
Alexa dobrodošla!
Evo mene s pregleda, srce napokon kuca 😁, a plod je 8.3 mm. Na pregledu sam se rascmoljila, a decko nije skidao osmijeh s lica 🙂
Jedino sto sam sada prema zadnjoj menstruaciji trudna 7+5, prema socijalnoj ginekologici sam 7+4, a prema privatnoj gin sam 6+5.
I gledam nalaze, prije 10 dana mi je zv bila 3 mm, a sada je 1.3 mm.
Ne znam je li moguce da se smanjila?
I mislim da nisam prijavila, krvarenje je stalo prosli tjedan i vise nema niti tockice.
Cestitam!!!! Jako lijepe vijesti!!!!!🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Cestitam Cherry! I hvala na dobrodoslici 🫠
Zvala sam svoju dr. taman se vracaju sredinom 8 mj s godisnjeg, pa me narucila 19.8. na pregled, tad cu biti oko 9 tjedana.
Cestitke Cherry, neka i dalje sve bude okej! I bravoza krvarenje, odlicno! 💪 a ove oscilacije u mjerama su normalne, ovisi o ultrazvuku kakvog ima doktor, ja se ne bi brinula oko toga 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Lista:
28.7. - Teysi30
29.7. - mimix
31.7. - Vanilla Diva
6.8. - a2025, Josipa7, Newgirl
8.8. - Zebra, Bella_le
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
14.8. - Sreća2012
19.8. - Alexa
Javite tko fali!
Teysi, sretno sutra! 🤗
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Cherry cestitike na dobrom pregledu
Ja evo cekam na hitnoj ginekologiji, od jucer navecer mi je jako lose, crni mi se pred ocima i kao da cu se onesvjestiti i zvala sam hitnu u nadi da cu dobiti infuziju da nadodem, ali su me odveli na ginekologiju pa su me sestre oprale sta sam uopce dosla da je to normalno u trudnoci i evo vec sat ipo cekam dr da pregleda i pusti kuci da se i dalje sama pokusavam lijeciti
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Evo pregledali me, beba je dobro, ipak su mi dali infuziju i rekli da je njihov zakljucak da sam premorena
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Evo pregledali me, beba je dobro, ipak su mi dali infuziju i rekli da je njihov zakljucak da sam premorena
Bas mo je zao, jesi radila nesto specificno da ti je toliko naskodilo? Odmaraj🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cure, kako ste vi? Ja se osjecam ok, danas smo usli u 12tt, 11+0, i blizi nam se termin kod ginek pa sam rosta pod stresom. Takoder sam jucer procitala u jednoj grupi kako je zena bila trudna nez 12tt i dosla na pregled rekli joj da ke srce prestalo kucati prije par tjedana, bas se toga bojim😪😪😪
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji