Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    23. Srpanj 2025. 12:24

Toncica24 ja imam istu situaciju, vodit cu privatno jer je moja drzavna otisla (ne znam kuda) i sad imam neku po sluzbenoj duznosti koja radi samo povremeno. Mislim da cu im se javiti jer je sestra ista pa pitati sve isto kao sto si i ti tu pitala. Mislim da ne trebamo kod njih pregled nego oni samo temeljem pregleda od privatnog izdaju uputnice i daju doznake.

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• Josipa7
    23. Srpanj 2025. 13:49

Toncica24

Moze pitanje mame znaci prvi pregled san privatno obavila i namjeravan tu i dalje ic.Drzavnu ginekologicu san dobila novu (vidin u e gradani jer je moj otisa u mirovinu).
    E sad kako to dalje ide.Kad doden do drzavne sestri kazen da cu vodit privatno i sta dalje triban pitat?)konkretno izvadit ove nalaze krv sta mi je napisa privatni jel to mogu zamolit drzavnu uputnicu?i kad bude vrime za doznake,komplikacije isto ona ce mi tribat?! Dali mi drzavna treba obavit kakav pregled?ili mi sve sestra moze davat?

Evo ovo mi je druga trudnoca ali nisan imala doticaja s tin jer san imala drzavnog.

Vezano za mucnine svaki dan isto ,najgore od popodne pa dok ne zaspen.Kao da beba zeli da mi je ugodno na poslu pa ujutro mi je oke.Zato popodne muka muka umor i to je to zasad.

Uputnice koje ti trebaju tražiš od drž ginekologa koji će ti jedini i moći otvoriti komplikacije, kao i porodiljni. 

• SemraEmra
    23. Srpanj 2025. 14:13

Zdravo. U ponedeljak sam radila nalaze(nemam pojma sta tacno) inace Zivi u Nemackoj danas me doktorka nazvala i rekla da imam TSH 4.41 I da odem na pregled sitne, zakazano mi je ujutru u 9.Jako se plasim. Ima li neko nesto slicno? 

• a2025
    23. Srpanj 2025. 16:06

SemraEmra

Zdravo. U ponedeljak sam radila nalaze(nemam pojma sta tacno) inace Zivi u Nemackoj danas me doktorka nazvala i rekla da imam TSH 4.41 I da odem na pregled sitne, zakazano mi je ujutru u 9.Jako se plasim. Ima li neko nesto slicno?

Nazalost, meni je nalaz stitnjace dosao 9.7, inace to je bio prvi put da sam ikad vadila stitnjacu jer ssm se uvijek osjecala dobro i eto.. hitna uputnica za ponovno vadenje krvi i slanje u zg za detaljniji nalaz. Dosao novi nalaz tsh 13.5, odmah drugi dan pocela piti tablete, 50mg, piju se nataste, rekli su mi 3tj pa ponovno vadenje krvi da vidimo jel se sta stabiliziralo. Rekao mi je ginekolog da uz takav los nalaz prijeti pobacaj, da toga moram biti svjesna… tada sam bila 8tt, danas sam 10+3, zasada je sve ok, nadsm se da ce tako i ostati🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 eto moje iskustvo, tako da ti je moj savjet javiti se odmah ginek, on ce te uputiti dalje; kazu da je normalan tsh kod trudnica 2-3, tako su meni rekli. Sretno🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.
    Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• SemraEmra
    23. Srpanj 2025. 18:59

Mene je 

• SemraEmra
    23. Srpanj 2025. 19:05

Mene je sestrica od ginekologa danas nazvala da mi pojasni i dala mi kako neku pisanu poruku za lekara koji ce mi sutra pregleda stitnu, da mi da dozu nekog leka 50mg. Ja sam ranije gledala stitnu sve je bilo ok ali ovo me das mnogo uplasio jer svako povecanje je rizik za trudnocu😔
    Nadam se da ce i kod tebe biti sve ok i da ćemo i ja i ti dogurat do 9 meseca bez problema. 

• a2025
    23. Srpanj 2025. 22:07

SemraEmra

Mene je sestrica od ginekologa danas nazvala da mi pojasni i dala mi kako neku pisanu poruku za lekara koji ce mi sutra pregleda stitnu, da mi da dozu nekog leka 50mg. Ja sam ranije gledala stitnu sve je bilo ok ali ovo me das mnogo uplasio jer svako povecanje je rizik za trudnocu😔
    Nadam se da ce i kod tebe biti sve ok i da ćemo i ja i ti dogurat do 9 meseca bez problema.

Nadam se🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.

Zebra
    24. Srpanj 2025. 15:07

Cure s povisenim TSH, drzim fige da s tabletama to drzite pod kontrolom, trebalo bi se nakon poroda unormaliti 🤞 trudnoca je stvarno DRUGO stanje... nekima od nas nimalo blazeno, mene mucnine UBIJAJU, ovaj tjedan mi je najgori do sada 🫣🫣🫣 ali na kraju se sve to isplati! 🤗
    saljem usput novu listu, javite tko fali pa dopisem :)

Lista pregleda:
    25.7. - Cherry
    28.7. - Teysi30
    29.7. - mimix
    31.7. - Vanilla Diva
    6.8. - a2025, Josipa7, Newgirl
    8.8. - Zebra, Bella_le
    11.8. - Toncica24
    12.8. - Cherry
    14.8. - Sreća2012

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    24. Srpanj 2025. 16:20

Zebra

Cure s povisenim TSH, drzim fige da s tabletama to drzite pod kontrolom, trebalo bi se nakon poroda unormaliti 🤞 trudnoca je stvarno DRUGO stanje… nekima od nas nimalo blazeno, mene mucnine UBIJAJU, ovaj tjedan mi je najgori do sada 🫣🫣🫣 ali na kraju se sve to isplati! 🤗

Lista pregleda:
    25.7. - Cherry
    28.7. - Teysi30
    29.7. - mimix
    31.7. - Vanilla Diva
    8.8. - Zebra, Bella_le
    11.8. - Toncica24
    12.8. - Cherry
    14.8. - Sreća2012

Bas je! Ja se divim zenama koje rade do 8 mj t, ja sam koma🥲 ne mogu zamislit da moram biti u ovom stanju na poslu🥱🥱🤐🤐

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.

Zebra
    24. Srpanj 2025. 16:48

a2025

Zebra

Cure s povisenim TSH, drzim fige da s tabletama to drzite pod kontrolom, trebalo bi se nakon poroda unormaliti 🤞 trudnoca je stvarno DRUGO stanje… nekima od nas nimalo blazeno, mene mucnine UBIJAJU, ovaj tjedan mi je najgori do sada 🫣🫣🫣 ali na kraju se sve to isplati! 🤗

Lista pregleda:
    25.7. - Cherry
    28.7. - Teysi30
    29.7. - mimix
    31.7. - Vanilla Diva
    8.8. - Zebra, Bella_le
    11.8. - Toncica24
    12.8. - Cherry
    14.8. - Sreća2012

Bas je! Ja se divim zenama koje rade do 8 mj t, ja sam koma🥲 ne mogu zamislit da moram biti u ovom stanju na poslu🥱🥱🤐🤐

A ja imam frendicu koja je bila trudna isto kad i ja prvi puta, ona nije imala NIKAKVE simptome, putovala po Europi, bila na planinarenju, radila do 8 mjeseci bez problema, nije imala ni mucnine ni nista... ja nisam mogla od kreveta do kauca bez povracanja... tako da, razlicite smo 🫣 i ja sam se nadala takvoj trudnoci, ali moja je bila sve samo ne blazena.. a i ova druga krece u istom smjeru 🫣🫣🫣
    Jedino me tjesi sto znam kakva sreca dolazi na kraju, pa odbrojavam dane 😅😅😅 jos samo 211! 😂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.