Meni su se u prosloj trudnoci mucnije drastivlcno smanjile nakon 7.tjedna. isto sam brinula, ali nemoj, sve je to normalno. Tijelo se naviklo na trudnicke hormone pa su ti se i simptomi malo stisali. Ja se nadam istom scenariju i ovaj put jer mi je bas tesko s mucninama.
🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Mene i dalje mucnine ubijaju, a za vikend radimo proslavu rodendana, curka slavi veeeelike dvije ❤️ narucila sam tortu, catering i poslala muza u veliku nabavku gricakalica i cuge, tako da si cim vise olaksam, prosle godine sam sama radila tortu i rucak za 20 ljudi 🫣🫣🫣 nadam se skorom poboljsanju ovih mucnina, bolje mi je kad prespavam sat-dva popodne, ali to je uz toddlericu NEMOGUCE 😅😅😅 dnevnik trudnoce nisam vodila, ali jako dobro znam da sam povracala od 7.do 39. tjedna, a od 30. i umirala od zgaravice i spavala sjedecki, fun times 🫣🫣🫣🫣 + redovne migrene za koje inace pijem tablete koje ne smijem u trudnoci… 🫣 nadam se da ce me priroda ovaj puta barem malo postediti 😂
parisislove, cestitke na trudnoci, od sveg srca ti zelim da na proljece jadikujes kako si umorna i neispavana jer beba cijelu noc hoce sisu ❤️❤️❤️ javi kad imas pregled da te stavim na listu 🙂
Dobro da si si olaksala sto je vise moguce🥱🥱🥱🥱🥱 mene su mucnine i nekako osjetljive grudi prosle, nije mi kao sa 6,7,8tt, trebam li se brinuti? Vidim svakakavih iskustva na netu🥹🥹
Nemoj brinuti nego uzivaj u tome! 😂😂😂😂 meni su grudi skroz prosle. Ali mucnine mi se pojacavaju, ko i u prosloj trudnoci, citala sam da se nakon 12.tjedna smiruje, meni je 13. bio najgori 😭🤕 stvaaaarno se nadam da ovaj put nece trajati do kraja 🥴🥴🥴
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Mene i dalje mucnine ubijaju, a za vikend radimo proslavu rodendana, curka slavi veeeelike dvije ❤️ narucila sam tortu, catering i poslala muza u veliku nabavku gricakalica i cuge, tako da si cim vise olaksam, prosle godine sam sama radila tortu i rucak za 20 ljudi 🫣🫣🫣 nadam se skorom poboljsanju ovih mucnina, bolje mi je kad prespavam sat-dva popodne, ali to je uz toddlericu NEMOGUCE 😅😅😅 dnevnik trudnoce nisam vodila, ali jako dobro znam da sam povracala od 7.do 39. tjedna, a od 30. i umirala od zgaravice i spavala sjedecki, fun times 🫣🫣🫣🫣 + redovne migrene za koje inace pijem tablete koje ne smijem u trudnoci… 🫣 nadam se da ce me priroda ovaj puta barem malo postediti 😂
parisislove, cestitke na trudnoci, od sveg srca ti zelim da na proljece jadikujes kako si umorna i neispavana jer beba cijelu noc hoce sisu ❤️❤️❤️ javi kad imas pregled da te stavim na listu 🙂
Dobro da si si olaksala sto je vise moguce🥱🥱🥱🥱🥱 mene su mucnine i nekako osjetljive grudi prosle, nije mi kao sa 6,7,8tt, trebam li se brinuti? Vidim svakakavih iskustva na netu🥹🥹
Nemoj brinuti nego uzivaj u tome! 😂😂😂😂 meni su grudi skroz prosle. Ali mucnine mi se pojacavaju, ko i u prosloj trudnoci, citala sam da se nakon 12.tjedna smiruje, meni je 13. bio najgori 😭🤕 stvaaaarno se nadam da ovaj put nece trajati do kraja 🥴🥴🥴
Nadam se da ce sve biti okej a tebi zelim sto manje mucnina i da lijepo provedete rodendanko🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sa koliko tt ste rekle obitelji i dragim prijateljima sretne vijesti?
Samo muz i ja smo znali do 8+5 nakon toga smo rekli roditeljima,bracama, sestrama… drugima jos nismo i jako se bojim da ne bi bilo nesto lose nakon sto objavimo🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sa koliko tt ste rekle obitelji i dragim prijateljima sretne vijesti?
Samo muz i ja smo znali do 8+5 nakon toga smo rekli roditeljima,bracama, sestrama… drugima jos nismo i jako se bojim da ne bi bilo nesto lose nakon sto objavimo🥹🥹
Nama znaju obitelj i prijatelji koji ce nam svakako biti podrska ako nest pode po zlu. Svijetu mislimo obznaniti kad dobijemo rezultate NIPT-a, ako bude sve ok :)
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Pozdrav cure, evo uhvatila i ja malo vremena pa da vam se javim
Parisislove zelim ti sretnu trudnocu do kraja❤️
A2025 bas sam ti i ja htjela rec da uzivas i da se ne brines. Svakakvih prica ima ali bolje sto manje se mislit. Ja uvijek razmisljam kako je sve u redu. Brzo ce pregled pa ces bit jos mirnija
Ja od simptoma i dalje imam umor, koji je sve gori a od male nemam mira uopce. Mucnine nemam, tj imam kroz popodne i oko rucka okaj ruzan okus u ustima i malo zeludac zeza al sve je to nista naspram onih mucnina u prvoj trudnoci. Meni su tad trajale do 20 tt cca pa koji tjedan mira i onda zgaravica uf. Reflustat bi mi pomogao kod zgaravice i moze u trudnoci pa ako jos kome moze pomoc cisto info. Sad cu mi i cice takoder nabrekle al na dane su osjetljivije a na dane manje. To je to uglavnom
Nadam se da ste sve dobro i da ce mucnine brzo proc, nema goreg simtoma od njih🫣
a2025 mi smo prvo rekli djeci sa nekih 6 tjedana i isti dan rekli obitelji, djeca su rekla svojim i nasim prijateljima tako da uglavnom vec svi znaju, s obzirom na moje mucnine nisam mogla skrivati pred djecom, a znala sam da oni ne mogu to zadrzati za sebe
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Mi smo u 7 tjednu rekli posinku (20 godina), roditeljima i braćama. Kako Zebra kaže ti ljudi bi ionako bili uz nas da se nešto loše dogodi.
A i posinak bi svakako primijetio da se nešto događa, pogotovo s mojim mučninama. Bilo nam je glupo tajiti.
Do sad smo rekli još par bliskih prijatelja, a širem krugu ljudi nećemo govoriti dok ne prođe prvo tromjesečje.
Tad ću reći i na poslu. Inače, na poslu mi je baš teško, duša mi spava, muka mi je, ali nije mi šefa bilo zadnjih par tjedana pa je podnošljivo bilo. Radila sam svojim usporenim tempom. Još izdržim par dana, pa godišnji i nakon godišnjeg taman ulazim u 2 tromjesečje pa ću im reći. Do sada su svim trudnicama dali da rade od kuće pa se nadam da će i meni dati, to bi mi puno olakšalo.
Cure, protiv mučnina su dobre antimetil tablete, a u slučaju žgaravice rennie tablete...ja sam se pripremila u slučaju da krene, ali evo za sada ništa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji