Kad smo vec ovdje da vas upitam, kako se nosite s emocionalnim tegobama? Ja ne znam kako da se smirim imam osjecaj da sam ljuta sama na sebe 😵💫
Dobrodosla! Normalno je to, hormoni divljaju. Kod mene isto oscilira, malo sam svadljiva, malo osjetljiva na sve.
I dalje mi jos nije jasno da sam trudna 🤭
Hvala! Znaci normalno je biti lud 😂 malo se salim, ali nadam se da to nece trajat skroz, inace sam do prije dva tjedna bila na farmakoterapiji antidepresivima pa mi sve jos nekako teze pada, ali sam cula da je Normabel u redu i da ne steti iako se ni to nisam jos usudila
Kad smo vec ovdje da vas upitam, kako se nosite s emocionalnim tegobama? Ja ne znam kako da se smirim imam osjecaj da sam ljuta sama na sebe 😵💫
Dobrodosla! Normalno je to, hormoni divljaju. Kod mene isto oscilira, malo sam svadljiva, malo osjetljiva na sve.
Hvala! Znaci normalno je biti lud 😂 malo se salim, ali nadam se da to nece trajat skroz, inace sam do prije dva tjedna bila na farmakoterapiji antidepresivima pa mi sve jos nekako teze pada, ali sam cula da je Normabel u redu i da ne steti iako se ni to nisam jos usudila
Skroz je normalno 😄
Koliko znam, smijes uzimati normabel, ali za svaki slucaj se posavjetuj sa dr.
Skroz je normalno 😄
Koliko znam, smijes uzimati normabel, ali za svaki slucaj se posavjetuj sa dr.
Hvala, sutra idem na kontrolu kod psihijatrice pa cu vidjeti ☺️
Jutro cure, kako se osjecate?
Mene od jucer muce neki cudni grcevi,bolovi u trbuhu pa sam sva napeta, oka nisam sklopila, i jedva cekam drugi tjedan pregled da vidim da li je sve kako treba 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pitanje, jeste vi koje imate djecu u proslim trudnocama vodile trudnicki dnevnik? Di se moze kupiti, da li vam je koristan sada za usporediti kako je tada bilo a kako se sada osjecate🐣🐣
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Jutroo! Ja danas imam uzasne mucnine, umorna sam da ne mogu na nogama stajat. A ne mogu zaspat popodne 🙈 kao da imam dnevnu nesanicu haha. U prvoj trudnoci sam prva 3 mj samo spavala, sad bas lose spavam a uzasno sam umorna. Mozda je i do todlera koji mi ne da mira 🤣 bili smo na moru pa je bilo super, ona je spavala po danu pa sam i ja. Pa se vratili doma, ona neka prehlađena pa sam s njom na bolovanju i nju uhvatila regresija spavanja, nece spavat pa ako spava stalno kaslje. Tko bi se odmorio 🤣 vec vidim da ce mi ova trudnoca biti puno teza u tom nekom pogledu. Ali sto je tu je.
Za trudnicki dnevnik sam imala onu biljeznicu "nasih 9 mjeseci". Naruvila sam preko interneta i ispunjavala sam relativno redovito. Al sam si simptome pisala u biljesku na mobu sto mi sad znaci jer uspoređujem pa vidim da mi je dosta slicno sto se toga tice.. a i lijepa je uspomena. Imam i neku knjigu kao za bebu o trudnoci i tom pocetku ali nisam bas bila redovita. Mozda nadoknadim.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Imala sam i ja trudnicki dnevnik, ali ga nisam ispunjavala. 🙈 Koliko se sjecam u prvoj trudnoci na pocetku sam imala glavobolje, mucnine ne i non stop sam spavala kad sam mogla. Sad toliko ni ne mogu zbog curice, ali ni nisam prejako umorna. Od simptoma u ovoj trudnoci povremeno grcevi i istovremeno bol donjeg dijela leda, ali se brzo povuce. Evo sad je malena kod bake pa cu iskoristiti vrijeme za power nap. 😄
Pozdrav mame! Mi smo upravo potvrdili dugo željenu trudnoću i očekujemo jednu proljetnu bebu pa vam se pridružujemo ovdje 🌸Želim vam svima školske trudnoće i nadam se da se sve skupa družimo do proljeća 😊
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
TSH 4.41 – levotiroksin
MTHFR C677T – folat
30.07. ➕
Genetska trombofilija – Clexane
Mene i dalje mucnine ubijaju, a za vikend radimo proslavu rodendana, curka slavi veeeelike dvije ❤️ narucila sam tortu, catering i poslala muza u veliku nabavku gricakalica i cuge, tako da si cim vise olaksam, prosle godine sam sama radila tortu i rucak za 20 ljudi 🫣🫣🫣 nadam se skorom poboljsanju ovih mucnina, bolje mi je kad prespavam sat-dva popodne, ali to je uz toddlericu NEMOGUCE 😅😅😅 dnevnik trudnoce nisam vodila, ali jako dobro znam da sam povracala od 7.do 39. tjedna, a od 30. i umirala od zgaravice i spavala sjedecki, fun times 🫣🫣🫣🫣 + redovne migrene za koje inace pijem tablete koje ne smijem u trudnoci... 🫣 nadam se da ce me priroda ovaj puta barem malo postediti 😂
parisislove, cestitke na trudnoci, od sveg srca ti zelim da na proljece jadikujes kako si umorna i neispavana jer beba cijelu noc hoce sisu ❤️❤️❤️ javi kad imas pregled da te stavim na listu 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Pozdrav mame! Mi smo upravo potvrdili dugo željenu trudnoću i očekujemo jednu proljetnu bebu pa vam se pridružujemo ovdje 🌸Želim vam svima školske trudnoće i nadam se da se sve skupa družimo do proljeća 😊
Cestitam! I tebi zelim skolsku trudnocu 😊
Parisislove cestitam i dobrodosla 🥰
Zebra ma najbolje da si olaksas, ne trebas se jos uz sve sad muciti sa nakuhavanjem
Ja nisam vodila dnevnik trudnoce u prosle dvije trudnoce, ali znam da u prvoj sam do 12. Tjedna imala mucnine i migrene, a do poroda mi je bilo okej, a u drugoj trudnoci mi je cijelo vrijeme bilo super tako da sto se simptoma tice ovo mi je definitivno najteza trudnoca
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji