Cure s povisenim TSH, drzim fige da s tabletama to drzite pod kontrolom, trebalo bi se nakon poroda unormaliti 🤞 trudnoca je stvarno DRUGO stanje… nekima od nas nimalo blazeno, mene mucnine UBIJAJU, ovaj tjedan mi je najgori do sada 🫣🫣🫣 ali na kraju se sve to isplati! 🤗
saljem usput novu listu, javite tko fali pa dopisem :)
Lista pregleda:
25.7. - Cherry
28.7. - Teysi30
29.7. - mimix
31.7. - Vanilla Diva
6.8. - a2025, Josipa7, Newgirl
8.8. - Zebra, Bella_le
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
14.8. - Sreća2012
Bas je! Ja se divim zenama koje rade do 8 mj t, ja sam koma🥲 ne mogu zamislit da moram biti u ovom stanju na poslu🥱🥱🤐🤐
Bome i ja, prvo sam mislila da cu uspjeti raditi do kraja, ali nisam uspjela ni do kraja prvog tromjesjecja… mene tlak ubija, jucer se nisam uspjela ustati iz kreveta do navecer, danas je malo bolje
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Ajme blago onima mojima je blazeno.ja san danas ranije isla ca s posla jos san lagala da moran malu skupit jednostavno mi se tako pocelo spavat u 13 da ono neznan jeli meni to tlak pa ili sta ja san ajme 😒 i taj grop u zelucu cili dan nemam snage za nista
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Pozdrav cure! Evo da se i ja prijavim, danas ugledala plusic, dosta svijetli, ali je tu. Malo nas je iznenadilo s obzirom da je od prve uspjelo.. 🤭
Inace imamo curicu od 2 god.
Jos se nisam javila svom gin, rano je jos, po zadnjoj M koja je bila 28.6. bi rekla da sam 4 tjedana
Pozdrav cure! Evo da se i ja prijavim, danas ugledala plusic, dosta svijetli, ali je tu. Malo nas je iznenadilo s obzirom da je od prve uspjelo.. 🤭
Inace imamo curicu od 2 god.
Jos se nisam javila svom gin, rano je jos, po zadnjoj M koja je bila 28.6. bi rekla da sam 4 tjedana
Cestitam i dobro nam dosla🐣🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Cure s povisenim TSH, drzim fige da s tabletama to drzite pod kontrolom, trebalo bi se nakon poroda unormaliti 🤞 trudnoca je stvarno DRUGO stanje… nekima od nas nimalo blazeno, mene mucnine UBIJAJU, ovaj tjedan mi je najgori do sada 🫣🫣🫣 ali na kraju se sve to isplati! 🤗
saljem usput novu listu, javite tko fali pa dopisem :)
Lista pregleda:
25.7. - Cherry
28.7. - Teysi30
29.7. - mimix
31.7. - Vanilla Diva
6.8. - a2025, Josipa7, Newgirl
8.8. - Zebra, Bella_le
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
14.8. - Sreća2012
Bas je! Ja se divim zenama koje rade do 8 mj t, ja sam koma🥲 ne mogu zamislit da moram biti u ovom stanju na poslu🥱🥱🤐🤐
A ja imam frendicu koja je bila trudna isto kad i ja prvi puta, ona nije imala NIKAKVE simptome, putovala po Europi, bila na planinarenju, radila do 8 mjeseci bez problema, nije imala ni mucnine ni nista… ja nisam mogla od kreveta do kauca bez povracanja… tako da, razlicite smo 🫣 i ja sam se nadala takvoj trudnoci, ali moja je bila sve samo ne blazena.. a i ova druga krece u istom smjeru 🫣🫣🫣
Jedino me tjesi sto znam kakva sreca dolazi na kraju, pa odbrojavam dane 😅😅😅 jos samo 211
skoro pa identicna prica od kolegice… otisla na porodiljni sa 8mj i to jer je morala jel.. stomak de nije ni vidio, msm ds se nije udeblajla ni 5kg.. 10 dsna/2 tj nakon poroda dosla prosetat s malom nas vidjet, kao da nikad nije rodila.. isto smo godiste😅
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Cure, pitanje.. gdje ste se educirale o trudnoci, porodu, dojenju, prvim danima? Sto god googlam to je toliko razlicitih informacija da je strasno.. jeste citale neke knjige?postoje li uopce knjige o trudnoci,dojenju?
Iako vjerujem u ono da sve znas kad dode za to vrijeme, obzirom da mi je prva trudnoca htjela bi se malo vise informirati… a iz videa po youtubu vidim da brdo njih govori kako se o dojenju treba educirati, gdje?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Alexa dobro nam dosla! I ja imam curicu od 2 god i sad nam uspjelo od prve! Zelim ti zdravu i "dosadnu" trudnocu!!
.
Ja zelim prijaviti kako se osjecam uzasno napuhnuto i to bas onak s grcevima. Mi smo trenutno na moru i jucer sam isla malo plivati kad me odjednom uhvatila neka stravicna bol u zdjelici, sve neko probadanje. Jedva sam iz mora izasla, nisam mogla ustat. I to me drzalo tak stravicno dobrih 20min pa malo popustilo. Otisla bi na hitnu da nisam na otoku gdje ima jedan doktor kojeg nikad nema. Ali kad sam se dovukla do doma nekak mi se to smirilo pa me onak bolilo i smetalo kao probava. Danas je bolje iako me popodne opet bolilo samo ne tak jako. Ovo je bilo odjednom neko probadanje uzasno. Ne znam jel kombinacija misica, ligamenata, probave, sirenja maternice? Stalno piskim isto... ugl bas ruzno iskustvo i naravno da sam se prepala ali bolovi nisu nista kao menstrualni ili porod bili i nemam nikakvo krvarenje ni nista. Jedino sam primjetila malo jaci iscjedak kao vodenasti. Ne znam jel koju od vas muci ista slicno? U prvoj trudnoci sam imala malo problema s probavom ali ne ovako i ne ovako rano. Uzimate li vi neki probiotik?
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Sto se tice edukacija, meni su najbolja predavanja bila koje organizira Dom zdravlja u Zagrebu. Imaju bas trudnicki tecaj. Ne moras biti iz Zga, online je, samo se prijavis na njihov mail. Imas u svakom Domu zdravlja, ja sam poslusala vise i najbolji mi je bio u Domu zdravlja centar. Odrzavaju se svaki mjesec. Oni imaju i radionice baby handling i baby wearing i besplatne individualne radionice za dojenje. Sve je besplatno zapravo. Moja preporuka! Puno nam je pomoglo za te prve dane
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Hvala cure na dobrodoslici! 😊
a2025 kod nas se odrzavaju tecajevi za trudnice, sve lijepo objasne, od pripreme za porod do dojenja. Probaj se raspitati kod dr opce medicine, tamo bi trebala biti i patronazna koja to odrzava, barem je kod nas tako.
Vanilla Diva mislim da je to skroz normalno zbog aktivnosti, bitno da se smirilo. Ja sam ovu trudnocu nekako skroz opustena, jos mi ni nije jasno da sam trudna 🙈 planiram raditi do cca 11 mj jer nemam tezak posao, ali cu vidjeti sto ce dr reci. Jos nikom nismo rekli, malo cemo jos pocekati da barem obavim dva pregleda
Ma i ja sam bila opustena skroz dok me jucer nije krenulo rezat tak da nisam mogla govoriti. Pa se sad malko brinem da mi nije neka infekcija ili nemam pojma kaj 🙈 bas je neugodno, a pregled imam za tjedan dana. U zg se vracam u ned
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Sortiraj odgovore
Najstariji