Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cherry
    21. Srpanj 2025. 13:56

Vanilla diva dobrodošla! Ja imam sreću da imam dobru državnu ginekologicu, s time da sam se preselila, ali nju nisam htjela mijenjati. Sada mi je udaljena cca sat vremena vožnje. Nezgodno mi je kombinirati preglede s poslom, pogotovo sada kada još ne znaju na poslu za trudnoću, ali ju ne mislim mijenjati jer sam jako zadovoljna. 
    Mislila sam eventualno neke preglede odrađivati privatno, tipa anomaly ili sl, ali ona kaže da nema potrebe jer ima dobar uzv. I nipt mogu kod nje odraditi.
    Ona sama me je poslala kod privatnika da odem na uzv da se utvrdi da srce kuca jer je ona na otišla na godišnji.
    Imala sam krvarenje i zbog toga sam išla dosta rano na preglede pa nismo uspjeli uloviti srce.

Zebra slobodno dodaj još jedan pregled u tablicu - 25.7. :) 

A mučnine su mi počele od samog starta i samo se pojačavaju. Danas sam jedva uspjela otići na posao.

Vanilla Diva
    21. Srpanj 2025. 15:24

Cherry, koji nipt ti radi drzavna i koliko placas? Inace, ja sam u prvoj trudnoci radila nifty. Sad u ovoj poliklinici imaju harmony ili panoramu, nisam sigurna. Jel to sve vise manje isto? 

Ja sam iz Zg, netko je pitao.. 

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

Bella_le
    21. Srpanj 2025. 15:43

Vanilla Diva

Cherry, koji nipt ti radi drzavna i koliko placas? Inace, ja sam u prvoj trudnoci radila nifty. Sad u ovoj poliklinici imaju harmony ili panoramu, nisam sigurna. Jel to sve vise manje isto?

Ja sam iz Zg, netko je pitao..

Meni je moja ponudila veritas i harmony, ja sam se odlucila za veritas jer sam za harmony citala da znaju imat lazno pozitivni razultat, a cijenu cu ti znati 8.8. kad odradim, ali na stranici od testa pise basic 500 eura, a basic plus 550

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Cherry
    21. Srpanj 2025. 15:52

Radi Veritas test, cijene su iste kao i ovdje Paketi - VeritasTest Hrvatska - Veritas Genetski Testovi
    Rekla mi je da preporuča da odaberem između Basic, Basic Plus i Complete. Ove druge dvije varijante testiraju Mikrodelecije, Delecije, Duplikacije svih kromosoma veće od 7Mb, a za to je rekla da rezultati nisu baš pouzdani, tj da je veća vjerojatnost pogreške.
    Rekla je da za Veritas nikad nije imala pogrešan rezultat, dok je za Nifty imala 1 pogrešku spola.

Cherry
    21. Srpanj 2025. 15:56

Pod ovdje sam mislila na stranicu: https://veritastestovi.com/index.php/cijene-hr/ 

• a2025
    21. Srpanj 2025. 16:40

Cure, imate li info kako se krecu cijene prenatalnih testova preko drzavnog ginek/hzzo?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bella_le
    21. Srpanj 2025. 17:08

a2025

Cure, imate li info kako se krecu cijene prenatalnih testova preko drzavnog ginek/hzzo?

Mislim da kod nas nema nikakvog sufinanciranja od drzave

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Darcyyy
    21. Srpanj 2025. 18:09

a2025

Ne bi trebalo biti razlike od onog što je navedeno na web stranici testa, oni imaju ugovorenu cijenu za krajnjeg kupca.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

• a2025
    21. Srpanj 2025. 18:56

Ahaa, meni je ginek spominjao sa 12tj. Kada je vama plan ici? Da li se same narucujete ili ide preko ginek neka upitnica,nesto?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Zebra
    21. Srpanj 2025. 19:14

a2025

Ahaa, meni je ginek spominjao sa 12tj. Kada je vama plan ici? Da li se same narucujete ili ide preko ginek neka upitnica,nesto?

Ja isto idem s 12 tjedana. Nakon redovnog pregleda kod ginekologinje ti njena medicinska sestra izvadi krv i ona salje to dalje na obradu. Ja sam samo dobila podatke za uplatu kad sam u prosloj trudnoci radila qualified, rezultati su stigli za 5 dana :)

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.