Bok svima! Eto i ja vam se pridruzujem. Danas sam 4+4, po ZM termin bi bio 26.3.
Čekam prvi pregled da odahnem malo i saznam da je sve na mjestu. Inace su mi krenule mucnine malo i umor i osjecaj "trudnoce". Nista strasno. U prvoj trudnoci sam imala mucnije do 7.tjedne i onda su skroz prosle pa se sad nadam istom scenariju. Ovaj put imam jednu skoro dvogodisnjakinju. Ova trudnoca je bila skroz planirana i uspjelo nam je od prvog pokusaja! Samo sad eto taj prvi ultrazvuk i to je to :)
Otkud ste vi cure, gdje vodite trudnocu i jeste li zadovoljne? Ja sam u prvoj trudnoci isla paralelno i kod drzavne gin i privatne, ovaj put planiram samo kod privatne i to mislim da cu kod novog doktora koji mi je jako blizu doma i jako dobar lijecnik.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Dobrodošle nove cure! Nadam se da se družimo do kraja 🫶
Meni su mučnine baš grozne, tesko se nosim s tim 😟 uz to povraćam nekoliko puta dnevno.
Ja ću vjerojatno ići privatno samo na anomaly scan. U prvoj trudnoći sam išla privatno.
Vanilla Diva kad ti je prvi pregled?
Pregledi:
21.7. - Sreća2012
28.7. - Teysi30
29.7. - mimix
6.8. - a2025, Josipa7, Newgirl
8.8. - Zebra, Bella_le
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
Javite tko mi je promaknuo, nije namjerno 😅
Mene mucnine i dalje ubijaju, nadam se da ovaj put neće do poroda 😅
Vanilla Diva, dobrodosla, tebe se sjecam s ljetnih beba 2023., vidim da smo opet skupa! 😇
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Ja mucnine nemam🙄 Inace imam 2 dece i obe te trudnoce bile grozne sa mucninama🙄 Ali sada nista, a mozda je i jos rano tek gazim 6 nedelju🤔 U kojoj nedelji su vama pocele mucnine?
Bok svima! Eto i ja vam se pridruzujem. Danas sam 4+4, po ZM termin bi bio 26.3.
Čekam prvi pregled da odahnem malo i saznam da je sve na mjestu. Inace su mi krenule mucnine malo i umor i osjecaj "trudnoce". Nista strasno. U prvoj trudnoci sam imala mucnije do 7.tjedne i onda su skroz prosle pa se sad nadam istom scenariju. Ovaj put imam jednu skoro dvogodisnjakinju. Ova trudnoca je bila skroz planirana i uspjelo nam je od prvog pokusaja! Samo sad eto taj prvi ultrazvuk i to je to :)
Otkud ste vi cure, gdje vodite trudnocu i jeste li zadovoljne? Ja sam u prvoj trudnoci isla paralelno i kod drzavne gin i privatne, ovaj put planiram samo kod privatne i to mislim da cu kod novog doktora koji mi je jako blizu doma i jako dobar lijecnik.
Dobro nam dosla🐣🐣
Jesi se narucila vec za prvi ultrazvuk?
Ja je vodim kod drzavnog gin (uopce nisam nimalo zadovoljna, mogucnost da se prebacim kod drugog nema, jer je taj drugi pun i ne uzima nove), a privatno kod koje sam isla prije i kod koje bi zeljela voditi trudnocu bi imala termin trk sa mojih nekih 20 tt, ako bog da ih docekam… danas smo 10+1, umor umor umor i mucnine ali podnosljive🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Ja mucnine nemam🙄 Inace imam 2 dece i obe te trudnoce bile grozne sa mucninama🙄 Ali sada nista, a mozda je i jos rano tek gazim 6 nedelju🤔 U kojoj nedelji su vama pocele mucnine?
Bas tako oko 6tt su meni pocele, tad mi je bilo najgore🤐🤐🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Naručila sam se za prvi pregled, bit ce 31.7. Jako se veselim.
Ici cu kod tog "novog" privatnog ginekologa. Blizu mi je doma, zadovoljna sam bila pregledom na sistematskom. Ako nesto ne bude kako zelim, ici cu kod svoje stare privatne. Sad kad imam vec stariju curicu, lakse mi je da ne moram negdje putovati svako malo. I ovak cu morati na vađenje krvi pa urin pa ovo pa ono.
Zebra ja se tebe iskreno ne sjecam, ali super mi je da obje imamo ljetnu bebu 2023 i sad cemo skupa proljetnu 2026. Nema do iskustva druge mame koja prolazi isto! :)
Ja sam i dalje aktivna na toj drugoj temi.
.
Meni su mucnine odmah krenule, sad vec sa 4.tj. tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Onda su trajale do 7.tj pa se nadam da ce i sad isto. Za sad mi je sve podnosljivo.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Dobrodošla Vanilla,
Ja evo bas danas imam pregled i proslu trudnocu sam vodila privatno a tako planiram i ovu. Isto mi je blizu, na noge idem. Ja sam iz Zadra, od kud si ti?
Meni mucnine isto jos nisu krenule a sjecam se prve trudnoce da mi je dosta rano neki grozan okus u ustima bio i mucnine do negdje 20 tjedana😩 nadam se da ovaj put nece tako bit, al umor mi je grozan, jedva gledam a tamam sam s mojom curicom u fazi dizanja na noge itd itd
Naručila sam se za prvi pregled, bit ce 31.7. Jako se veselim.
Ici cu kod tog "novog" privatnog ginekologa. Blizu mi je doma, zadovoljna sam bila pregledom na sistematskom. Ako nesto ne bude kako zelim, ici cu kod svoje stare privatne. Sad kad imam vec stariju curicu, lakse mi je da ne moram negdje putovati svako malo. I ovak cu morati na vađenje krvi pa urin pa ovo pa ono.
Zebra ja se tebe iskreno ne sjecam, ali super mi je da obje imamo ljetnu bebu 2023 i sad cemo skupa proljetnu 2026. Nema do iskustva druge mame koja prolazi isto! :)
Ja sam i dalje aktivna na toj drugoj temi.
.
Meni su mucnine odmah krenule, sad vec sa 4.tj. tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Onda su trajale do 7.tj pa se nadam da ce i sad isto. Za sad mi je sve podnosljivo.
Ma ja sam se s one teme iskljucila negdje oko 15 tjedana, jednostavno nisam mogla citati stalne zalopojke a povracala sam 24/7 😂🫣 nadam se ovaj put da nece biti tako drasticno, ono me bas dotuklo. A sad kad imam skoro dvogodišnjakinju ni ne stignem toliko razmišljati o tome 😁
Ja zivim u malom gradu, pa mi je doktorica 10 min pjeske, i jako sam zadovoljna s njom tako da mi je to jedna velika briga manje 😅
SemraEmra, mozda ni ne dobijes mucnine u ovoj trudnoci 🤞🤞🤞
Sreća2012, javi kako je proslo na pregledu! 🤞
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Vanilla diva ja vodim kod drzavne dr, proslu sam vodila i privatno i kod drzavne jer nisam bila zadovoljna sa drzavnom, sad sam se prebacila kod nove i bas sam zadovoljna pa nemam vise razloga ici privatno
Tema mucnine, meni su krenula sa 3 tjedna, ali su najgore bile sa 6 i 7 tjedana, sad su mi se smirile, dode mi jos ponekad nalet, ali ni priblizno kao prije
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji