Sretno i brzo ozdravljenje🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bas se bojim sad zime koja dolazi, odlasci u bolnicu, vadit krv medu svim tim ljudima koji kaslju,kisu…. Joj.. sretno nam preko zime🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Cure, cijepite se i protiv gripe i protiv covida, besplatno je za trudnice i može se odjednom.

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Sta radite kad vam se ginekolog ne javlja na tel niti odg na mail? Meni je strasno da su toliko bezobrazni te nas tjeraju da odlazim tamo kako bi mi oni utipkali u racunalo lijek.
Evo ne znam sta bi rekla 🤦🏼♀️
Ma užas nekad stvarno nemam riječi.
Ja imam 30-40min do svog gin i za izdavanje lijeka koji mi ispišu naprijer na hitnoj moram fizički nositi nalaz 🤦🏼♀️.
Dok pedijatricu imamo 45-50 min udaljenu a s njom opet sve možemo mail, telefon rješiti. Neznam čemu te razlike i pretjerivanje.
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Ovo danas me bas izbacilo iz takta. Sutra moram ici tamo.
I onda meni neko kaze cuvaj se i pazi, a ovakve stvari gdje ne moram hodati okolo naokolo nemaju razumijevanja. Bas sam ljuta!
Ne razumijem ni ja taj stav ne dizanja slusalice…
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Nazalost nista novo.. odustala sam, odem, cekam sat,sat i pol jer nisam narucena( prednsot imaju naruceni) bez obzira sto ne idem na pregled nego samo po uputnicu/refept
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Mi u Bosni nemamo tu opciju ni mail ni tel 🤣

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Kako podnosite to šta ne možete voditi život kao prije?
Kao visoki performer i životu sa vise hobija, karijerom, kućom… vise ništa ne mogu popratit kao prije i umorna sam a i deprimirana sto ne mogu ništa kao prije te gubim interes za svačime. Jel
se još netko osjeća tako? Opralo me jako koliko sam beskorisna.
Ja sam vise intorvertirana pa meni ovo sasvim odgovara 😄
Dogovorili smo (zbog onako rizicnog pocetka) da idemo samo na jedno mjesto dnevno i to ugl prakticiramo kroz vikend. Meni to odgovara jer i sama osjetim ako idem na vise mjesta u danu da se izmorim nepotrebno.
Vjerujem da je vama koji ste prije zivjeli intenzivniji zivot puno teze sada. Ja sam onaj tip koji se voli umotati pod dekicu, gledat Netflix i ostat doma 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
I ja vodim bitku s time. Pogotovo jer mi je baš dobra faza u karijeri.
Ali jednostavno nema izbora, baš osjetim na tijelu kad se forsiram funkcionirat klasičnim ritmom
Zagreb,
🍼Dečkić, 6.12.2022.
🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.

👰1993
🤵1992
Cure, imam i ja pitanje za vas koje ste to prosle bilo u ovoj ili prijasnjim trudnocama.
Do sada su svi ultrazvuci bili ok, mjere ok ali mene je uzasno, uzasno strah anomaly scana..
Kako ste vi to dozivjele?
Joooj, da ti barem mogu pomoći sa savjetom, ali doslovno sam u istoj situaciji.
U petak imam anomaly i beba se zasad lijepo razvija, ali mene pere takva panika da će naći nešto što ne treba ili da nas čeka neka loša vijest...
Od cijele trudnoće, najgori simptom mi je ta anksioznost koja drži i ne popušta.
Ali moramo vjerovati da će sve biti dobro, nema nam druge❤️
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Ja još nisam došla do anomaly scana, ali mogu reći da prije svakog ultrazvuka strepim hoće li sve biti ok.
Kod mene je isto dosta izražena ta anksioznost, vjerujem zbog loših prošlih iskustava.
Ali moramo vjerovati da će sve biti ok, tim više jer je do sad bilo sve dobro, pa nema razloga da će sad biti drugačije.
Samo pozitivno, sve će biti dobro.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Nemojte mi se smijat al kako cu znat da mi je ginekolog to radio? Ja san jucer bila na pregledu on nije nista posebno komentira nego da je sve ok i isprinta onu sliku s mjerama. (Nije mi da sliku bebe pa san se rastuzila) jeli to anomaly scan jer ja san kao 22 tjedan jel oni to posebno naglase kad to gledaju meni je reka samo sta se rasirila mala ja neznan vise sta da mislim

1.8.2021 Curetak stigao 💗
I meni je sve bilo ok, kako i treba, vodim trudnocu kod drzavnog ginek., ali sam se za anomaly scan odlucila ici privatno, bila sam na pregledu nesto vise od sat vremena, uzv preko trbuha nekih 50ak min od do, doktorica je sve prosla, sve detaljno objasnila, toooliko sam naucila u tom jednom pregledu i onda vaginalni pregled da se vidi cerviks dal je sve kako treba. Svakome bi preporucila da ode privatno bar taj jedan pregled, ja sam se preporodila,odahnula,vidjela svoju bebicu, upoznala kako je i gdje koji organ+ muz je bio samnom. Na ostalim pregledima u bolnici nisam dobila nijednu slicicu bebe, nikad mi se ekran nije okrenuo, nisam nijednom cula srce do 21tj do tog pregleda privatno, nijednom mi nije nista apsolutno objasnio, muz odnosno praznja ne smije ici kod drzavnog. Eto, ja sam poslije tog pregleda nova osoba. Cijena pregleda 200eura, i preporuka je doci na jos jedan negdje izmedu 28-32tj na mini anomaly dok se bebea jos okrece i ima mjesta dovoljno da se sve detaljno izmjeri. Nadam se da cu si moc priustit i otic opet. U meduvrmenu ostajem na pregledima kod svog ginekologa… eto moje iskustvo od prije 4tj🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Toncica24 moj gin to ne radi, ali oko 20tt pusti uputnicu za anomaly scan da odem u bolnicu napraviti, možda ni tvoj to nemože napraviti ako do sada stvarno nije spominjao probaj pitati. Ili privatno ako si u mogućnosti, samo neznam točno do kada se radi anomaly, do kojeg tt 🤷🏼♀️
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Toncica24 rekla bih da to nije to. Taj ultrazvuk traje minimalno 20 minuta do sat vremena, kako mi je rečeno. Gledaju ama baš svaki organ, krvotok, protok krvi u posteljicu, svašta nešto i usput detaljno komentiraju.
Od toga što sam čula od prijateljica to ili šalju u bolnice gdje imaju bolje aparate, ili se žene odlučuju privatno, a neki to ne rade.
Tipa meni moj ginekolog nije spominjao mini anomaly, niti me posebno pregledao pa sam nazvala privatnicu i naručila se tad za mini i sad za anomaly. Ovaj put me moj doktor pitao idem li negdje i zamolio da mu donesem te nalaze.
Pitaj doktora uputnicu za bolnicu ili ako si u mogućnosti, nađi si privatnika
3.7. ➕
Pregledi ♡
29.10. - Sreca2012, Newgirl
30.10 - a2025 , Cherry
31.10 - Sdroeck
03.11 - kiks
04.11 - Vanilla Diva , minibaby
06.11 - Sreca4
07.11 - Bella_le
10.11 - dasii , nela_093
17.11 - Bozidarkica
24.11 - Toncica24
Termini ♡
Newgirl - 10.02. 💙
a2025 - 13.02. 💙
Zebra - 20.02 🩷
Bella_le - 01.03. 🩷
Sassy - 01.03. 🩷
Toncica24 - 04.03. 🩷
Mimix - 06.03.
Cherry - 09.03 💙
Darcyyy - 09.03 💙
Josipa7 - 11.03. 💙
Sdroeck - 13.03 🩷
Satsuke - 14.03 🩷
Duga77 - 20.03. 🩷
Sreca2012 - 20.03. 💙
Finika - 22.03
Ivy96 - 24.03. 💙
Vanilla Diva - 26.03. 🩷
Čupkica - 06.04. 🩷
Parisislove - 06.04. 💙
Ginger_ - 15.04 💙
Bozidarkica - 17.04.
EvaKB - 17.04
Bebach04 - 18.04 💙
Sreca4 - 23.04.
Kiks - 24.04
Desert_rose - 26.04.
Dasii - 01.05.
Nela_093 - 02.05
Minibaby - 15.05

Cure, mene zanima da li je moguce vidjeti spol bebe na ultrazvuku prije nego sto osjetimo njezine pokrete? Trenutno sam 15 sedmica, trebala bih na kontrolu za neku sedmicu, pa me interesuje da li ima neka da je uspjela vidjeti spol prije nego sto je osjetila pokrete?
Da, moguće je da se vidi već sa 15tt. Ne ovisi o tome da li osjetiš pokrete nego kako je beba pozicionirana i da li će htjet pokazat. 😊

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Moguće je vidjeti spol bebe na ultrazvuku u 15. tjednu...meni je u 12. tjednu ginekolog već rekao nešto strši, vjerojatno je dečko i na kraju rezultat prenatalnog pokazao da je dečko...uglavnom se u 2. tromjesječju to već vidi
Kod mene ista situacija kao i kod Josipe, doktor je već sa 12 tjedana natuknuo da bi mogao biti dečko, a kasnije je i sam test to potvrdio.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Mi smo otišli privatno na mini anomaly u 13. tjednu, i iako smo znali spol zbog Panorame, doktorica je imala odličan UZV i odmah nam je potvrdila da je curica, tako da mislim da se na dobrim ultrazvucima vidi već početkom 2. tromjesečja
3.7. ➕
Daaa da🤗
I ja se tome nadam,za 9 dana mi je pregled pa se nadam da cemo saznati spol✨️

Isto je bilo i kod mene u prvoj trudnoći na mini anomalyu sa 13+4 smo saznali da je dečko hehe
I sad se nadam sljedeći tjedan da ćemo saznati spol 😆
Naravno privatno 3D 4D i tako hehe
Kod socijalnog i s njihovom aparaturom nema sanse da vidi prije 16, 17tt 🤣
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Ne bih htjela biti party breaker, ali evo kod mene u 17 tjednu nismo uspjeli vidjeti spol (to mi nije bilo niti bitno da vidimo jer sam išla na prenatalni gdje smo saznali da je dečko).
Nismo uspjeli vidjeti spol jer je bebač bio preaktivan. Nije čak ni sve mjere uspjela izmjeriti. Lovila ga je poprilično dugo, ali on je toliko mlatio rukicama, nogicama, cijelim tijelom, da je odustala. I slikica koju mi je isprintala je bila isto mutna i lošija nego prije. Ali opet, bilo je to prekrasno gledati na monitoru, kako se razmahao
Tako da osim o UZV ovisi i o bebi hoće li se htjeti pokazati

Moguće je 🙂 Meni je u 12. tjednu potvrdila da je dečko tokom ultrazvuka, mada smo znali već jer su taman prije toga stigli rezultati Nipt testa.

36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
22.03.2024 spontani(6) 💔
25.08.2025 ➕️
09.09.2025 ❤️
Termin: 21.04.2026
Cure,da li se nekom desavalo krvarenje iz nosa? Jucer mi je curilo ali i ispala 2 ugruska bas sam se scimala😐
Drugo,od jucer jedva ustajem iz kreveta,trbuh me boli na nacin kao da sam cijelu noc radila trbusnjake,jedva nekako mic po mic,na bok da ustanem🥹
Trece,ima netko problema sa probavom,dakle u smislu da zraka ima TONU,crijeva me fkt bole!! Pijem probiotik i par sati iza njega jos gore boli dok ti plinovi ne izadu.
I cetvrto,imam hrpu masnica po nogama,kojima ne znam uzrok,dakle udarila se nisam a takoder me ni ne bole?🫣
Hvalaaa🩷
Krvarenje iz nosa mi se povremeno zna desiti neovisno o trudnoći, ali sam čula da je to relativno česta pojava u trudnoći. Ima nekakve veze s progesteronom i krvnim žilama.
Što se tiče probave, meni je koma od početka, nikako na zelenu granu s tim i puna sam zraka, a to je isto koliko sam shvatila česta pojava u trudnoći.
Masnice, da nisu vene? Ja sam isto primijetila par novih, a u prošloj trudnoći sam dobila hrpu vena, ali samo na jednoj nozi. Planiram nakon ove trudnoće to riješiti, iako su me dosad samo estetski smetale...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja ti isto mogu reći da mi je na početku stalno krvarilo iz nosa i iz desni. I to je kao normalno za trudnice. Prestalo je to svakodnevno krvarenje, ali se mi se svejedno desi ponekad da prokrvari nos.

Hvala vam cure ♡
Anisel,imam vene inace po nogama cak su krenule i po trbuhu sada ali ovo su bas modrice/masnice.

Mene ti se zna tako boliti stomak, kao da sam istegnula neki misic u stomaku, a masnice meni iskacu kad mi je zeljezo nisko

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Da da i da.
Probava užas, zraka imam u sebi od svega, i od vode se stvori.
Bol u trbuhu da, mišići i sve ostalo.
Krvarenje iz nosa da + prištić ako koji raskopam krv ne prestaje 10 min.
Jedino nemam masnice. To bi možda trebalo provjeriti

👰1993
🤵1992
Hvala cure,budem provjerila. Stovise sad gledam na nalazu da zeljezo uopce nisam vadila pa sam u soku🫣zar je moguce da je zaboravila pustiti uputnicu i za to😐

Prijavljujem dobar pregled jučer. :) Više nema aktivnog krvarenja, ali i dalje moram mirovati i koristiti Utrogestan. Idući pregled mi je 07.11. (mini anomaly).
Termin poroda mi je 20.05.2025. ali će vrlo vjerojatno ranije odrediti datum za carski.
Netko je spominjao anksioznost... I ja sam u ovoj trudnoći puno anksioznija, nego u prvoj, pogotovo kako u zadnje vrijeme puno ležim i razmišljam o glupostima. Pomaže mi da idem dan po dan i proslavim u glavi svaki dobar pregled koji je kao mali korak do cilja.
Netko je opisivao osjećaj tuge zbog nemoći da radimo stvari koje smo prije radili. Mene je to najviše opralo nakon rođenja prvog djeteta kad sam shvatila da ćemo stvarno morati puno stvari promijeniti i živjeti drugačije (posebno jer nismo imali i nemamo pomoć baka i slično). S vremenom se navikneš i nađeš nove radosti, ali i načine kako si ipak omogućiti neke stvari od prije (npr. mi smo našli studenticu tetu čuvalicu pa smo ipak povremeno mogli na neke koncerte ili u kino). S vremenom puno stvari sjedne na svoje mjesto i nađeš zaobilazne načine kako si ugoditi ili neke nove u koje možeš uključiti i dijete.
Anisel93, Čestitam na dobrom pregledu.
Skroz te kužim, i ja puno ležim i mirujem, a misli samo rade svoje. Još kad mi je doktorica prošli tjedan na privatnom pregledu rekla da već sad u nepunom 15. tjednu iman bh kontrakcije i da mi je cerviks nisko, baš se bojim. Kroz par dana imam pregled kod svog doktora pa se nadam nekim ljepšim vijestima. Prije su mi za bolove/grčeve koje povremeno imam u donjem dijelu trbuha i leđa govorili da je to zato jer se sve rasteže, a prošli tjedan je rečeno da su to bh kontrakcije, ali se stvarno nadam da ipak nije riječ o kontrakcijama jer mi trbuh niti jednom nije bio tvrd, (što bi trebalo biti karakteristično za bh kontrakcije) već su ponekad samo prisutni ti bolovi/grčevi. Čudno mi je jako da mi nije uopće savjetovan magnezij (iako ga ja sama uzimam) i da pojačam terapiju Utrogestanom, jer se to prvo preporuča u tim situacijama.
Ne znam što bih mislila, pokušavam ne misliti negativno, ali ponekad je baš teško.
Oprostite na malo dužem komentaru, ali imala sam potrebe napisati sve to.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Cestitam na super pregledu🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Bebach04 žao mi je zbog grčeva koje osjećaš, vidjet ćeš sad što će ti tvoja doktorica reći, a ja sam uvijek za drugo mišljenje ako sam i dalje nesigurna oko nečijih riječi... Ne znam, malo se na prvu čini rano za BH kontrakcije, ali koliko ja znam, one su potpuno bezopasne, a koliko vidim na netu, mogu se javiti čak i početkom drugog tromjesečja tako da očito nije ni prerano. Ne znam što znači da je cerviks nisko? Reci dr sad sve što te muči pa ćeš vidjeti što će ti reći... Sretno i drži se! 🤗

👱♀️ 32 👨 38
👦 3

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji