a2025 kolegice po prednjoj posteljici, ja sam 18+4 i zasad ništa, osjećam svašta nešto, ali ništa definirano da mogu reći da je beba i samo čekam anomaly scan da je mogu vidjeti na ekranu i eventualno povezati osjetim li udarce kad ih vidim.
Trudim se spavati na boku, ali uvijek se probudim na leđima, koja su me ionako počela boljeti, tako da pokušavam sve živo da se preko noći zadržim na boku.
Bozidarkica jooj znam to, sto mama, sto savjeta, ali na kraju ćeš ti znat što tebi najviše paše. Kroz jeno uho nutra, drugo van. Kao da nam sad u ovom trenu nije dosta briga, još da strepim nad onima koje nisu došle.
Meni je anksioznost nikad viša nego u ovoj trudnoći (prva ikad) i kad mi počnu takve stvari govoriti, samo ih zaustavim, te probleme ćemo sređivati kada i ako dođe do njih.
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
sdroeck - bas to. uzasno me nervira, samo zelim da rodim zdravo dijete i onda cemo vidjet hocu li se stici u danu otusirati ili ne haha :D

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Ana2025 - sad cekamo nalaz briseva , jutros sam dobila da su Urinokulture sad sterline 🙏 I ako bude okej sljedece sedmice bi planirali operaciju tj postavljanje serklaza pa cemo vidjet koliko cesto to prate. Nekom ide na 2 sedmice nekom duze. Nadam se da kod mene nece bit na 2 sedmice potrebe jer sto vise prckaju imam osjecaj da ga jos vise skracuju. Vidjet cemo.
Hvala ti ❤️
Sto se tice osjecanja bebe, ja je osjetim ali npr jucer na 4D dr se zali kako se beba stalno vrti i prilicno je aktivna ja nista ne osjetim, kontam jel moguce, isto posteljica s prijeda.
Bozidarkica ne znam jel ti prvo dijete, al nauci na vrijeme ignorisat komentare te oko sebe, jer nikad ne prestaju i smorise svi s njima 🤣 i sta treba i sta ne treba. Najbolje neki filter imat.
Nikom nije isto i svaka trudnoca a i osoba je posebna na svoj nacin.
Je, prvo dijete mi je, za sad me motiviraju samo da im dokazem da moze i drugacije haha :D

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sto se tice tih komentara ja mislim da svaka od nas to cuje. Ja sam nedavno isto popizdila jer su mi krenuli govoriti sto da jedem, zasto to i to ne jedem i sl. stvari. Mene vise smeta komentiranje nekih mojih stavova u vezi trudnoce, sta koga boli briga kako cu ja provesti svoju trudnocu i stiti svoje dijete. Nije da radim nesto nazao djetetu, al uvijek ima onih pametnih koji ce ti se iscudavat zasto tipa ne jedes parizer salamu 🤦🏼♀️🤣
Prijateljicama nekad kroz osmijeh znam reci da moraju pazit sta pricaju predamnom, sada samo lijepe stvari 🤣 pa zasute odmah
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Najgore mi je kad mi prijateljica koja je pusila cijelu trudnocu govori sta ne smijem jest. :D joj meni, jezik grizem na svakoj kavi haha

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Mene je tako jedna kolegica tijekom prošle trudnoće prijekorno pogledala i počela davati neke komentare kad sam na proslavi firme uzela komad pizze s malo pršuta gore. Počela o bakterijama na suhomesnatom, prisjela mi pizza, a tad nisam ni znala da se to kao ne preporučuje...
Usput, da vam se malo požalim... Naravno da sam skupila crijevnu virozu od sina i da me žestoko strefilo. Popila sam jedan Lupocet jer mi glava puca od sinoć pa se osjećam krivom da možda ne štetim bebi... Ahhhh...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Drzi se Anisel93. Bit ce sve ok, rijetko koja trudnoca prodje bez par Lupoceta.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Heyy svima,nisam bila tu par dana. Jednostavno hrpa obaveza,najbolja prijateljica mi je imala spontani💔pa nisam bila nesto za tipkanje.
EvaKB jesi ti mozda bila u proljetnicama 2022.? 🙈
Cestitam svima na dobrim pregledima♡
Sassy kada bi ti onda radili serklaz?

Sassy sad sam procitala gore.
Jednostavano mi neke poruke odu udesno i ne vidim ih 🫣
Anisel i ja sam isto popila 2 vec u trudnoci. Sinusi me bolili unazad par dana tako da sam morala.

Cure za takve komentare od drugih nemam što reći nego samo se pokušajte isključiti. Ja znam da je to gotovo nemoguće jer prva na takve stvari puknem a mislim da većina to prolazimo.
Ja sam u 7 mj imala spontani u 8 mj sam već ponovno ostala trudna naravno nakon nekog vremena kad je sve vec bilo okej smo rekli svekru i svekrvi, prvi komentar koji sam dobila bilo je "e sad pametnije nemoj teško raditi da ne prođe kao i prošli put"
Ja vam nemogu opisati kako sam se ja osjećala, kao da mi je netko rekao e ti si kriva za taj spontani mene je to užasno pogodilo.
A o drugim sitnicama i podbadanjima nemoram 🤦🏼♀️

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji