Pozdrav cure,
Lullaby - držim fige da sve bude i prođe dobro.
Ja bila na hitnoj u Petrovoj jer sam imala nekakav pritisak ali je sve u redu sad.
Htjela sam pitati, zlu ne trebalo, u slučaju hitnog slučaja da li mogu ići bilo gdje na hitnu ili baš moram tamo gdje ima rodilište? Malo sam istraumatizirana zvukovima iz Petrove pa bih voljela (ako cu slucajno trebati ic) izbjeci takve situacije 😅
Za ovo ti ne znam na koju hitnu mozes ici, ja idem u bolnicu za koju sam se preodredila. Mene vise zanima kakve si to zvukove cula 🙈
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Nikakvi neuobičajeni zvukovi za rodilište. Svjesna sam što me čeka, ali nije mi baš bilo ugodno za slušati 😅
Bok svima, da se javim i ja.
Stigli rezultati briseva /urinokulture..naden streptokok i u uzasnom sam strahu. Doktorica u bolnici me uvjerila da to nije nista, da svaka druga trudnica to ima ali me strasno brine to sto cu pred porod morati primit antibiotik. Inace sve drugo ok, drugih bakterija nema...
Pozdrav drage žene,
Nova sam ovdje i zanima me vaše mišljenje/ iskustvo... ukratko muž i ja smo radili pretrage i sve je u redu osim što je meni niži Amh, 24.9. sam bila na hsg, prohodnost jajovoda je u redu.
prošli tjedan sam osjetila simptome poput velike pospanosti, žarenja u trbuhu i grudima, i odlučim napraviti test, test je pokazao jako slabu liniju jedva vidljivu, i isti dan napravim betu koja je iznosila 3,7 U/L, trebala bih (ne) dobiti sutra menstruaciju, od simpotma imam povremene bolove u trbuhu, ne osjećam se naduto kao pred menstruaciju, jučer sam imala pojačani mliječno bijeli iscjedak bez mirisa, danas ga za sada nema, malo sam nestrpljiva, ako sutra ne dobijem M ponovila bih test u srijedu...
Ja sam imala jedva vidljivu crtu na pocetku. Testirala sam se svaki dan poslije toga i ona je jacala sve vise. U pocetku nisam imala nikakvih simptoma, ali bas nista. Jedino neobicno na dan prvog pozitivnog testa imala sam uzasno puno egg white iscjetka. Testiraj se pa vidi sto se dogada s crticom.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ja imam redovni ultrazvuk za sat vremena, ali nakon pretprošle noći kad sam imala noćnu moru o strašnim vijestima na ovom ultrazvuku sam u takvoj panici da razmišljam otkazati pregled… sve ide kako treba i ništa ne ukazuje na razlog za brigu ali eto moj um je jaci od mene…
Nemoj otkazivati, polako smireni, to su samo snovi. Opste poznato je da trudnice imaju bas cudne snove xD
Vjerujem poslije pregleda da ce biti puno lakse. Drzim fige 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Trudnice zaista sanjaju svašta, ja sam sanjala spontane, da su me prisilno slali na uzv-ove, svašta nešto. To tvoj mozak samo procesuira tvoje najveće strahove.
A i samo promisli, ako ne odeš na ovaj ultrazvuk, uvijek te čeka sljedeći, a samo ćeš provesti to vrijeme strepeći umjesto da "skineš flaster" i vidiš svoju bebicu❤️
Samo hrabro ☺️
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Duga zelim ti da se brzo rijesis streptokoka, ne znam puno o tome pa ti tu ne mogu nista reci. Probaj ne brinuti, ako doktor kaze da je ok.
Parisislove ti snovi stvarno znaju ostavit uzasan osjecaj. Moj savjet ti je da odes na pregled, nemoj si to raditi i preskakati ga sada. U krajnjem slucaju mozes si samo nakon pregleda umiriti misli, a i san je vjr podsvjest zbog pregleda i straha od istog.
Ja zadnjih par dana se koprcam u mislima jel se to moja mrvica pocela javljat ili ne. Osjetim kuckanje na istom mjestu, a svi oko mene kazu da je rano i da to bude tek oko 20 tjedna pa evo ne znam sta bi mislila haha jedva cekam da vidim jesam bila u pravu ili ne 😄
Nisam sigurna u kojem si tjednu ali zavisno od položaja posteljice lako je moguće da ju već osjetiš 🌸 cujem razna iskustva mama koje vec od 14. tjedna osjete svoje bebice… dok neke tek od 22… sve zavisi. Ako imas osjecaj da je to ona vjeruj svom osjecaju 😊

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Hvala cure na podršci ❤️ pokušala sam se smiriti i evo me na putu na pregled, nadam se da će sve biti ok.
Bravo! Čekamo te s lijepim vijestima :)
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
Cure, da se javim evo mene s pregleda, urinokultura sterilna hvala Bogu, pregled prosao super 10 tt u soku sam koliko se promjenilo i naraslo od prosli put, ali hvala Bogu i na tome. Iduci pregled nam je 10.11. 🫶💪🏻
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Evo i mene s pregleda.
Nije gora situacija s grlicem al i dalje je za serklaz, skracen smeksan uloziv, nista se nije popravilo. vjerovatno sljedece sedmice ako brisevi i uk budu sterilni. Danas smo uradili.
Sto se tice 4D sve je ok s bebom, nazalost nisam previse uzivala jer sam sva u grcu radi tog prijeteceg prijevremenog i eto, guramo dalje 🙏

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
@Sreća2012 sve je u redu, ali imali smo kratki prepad koji mi je svijet okrenuo… Tokom pregleda dok je doktorica uzimala mjere nam je zabrinuto obznanila da izgleda da je beba “underdeveloped” tj da mu je abdomen manjih mjera nego bi trebao biti (sve ostale mjere odgovaraju 15 tjedana i 5 dana).. vidjela sam da je zabrinuta i tražila je da sačekamo da beba promijeni položaj da još jednom izmjeri… tek nakon 10ak minuta (pakla u mojoj glavi) kad se preokrenuo je uspjela uzeti točnu mjeru koja je odgovarala tjednu u kojem smo… ne mogu vam opisati tugu i strepnju koju mi je to izazvalo. Na sreću na kraju je nekoliko puta provjerila i sve je bilo kako treba.

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji