sdroeck kod mene su leđa posebna priča. Imam ekstruziju diska i još pokoji problem i od osnovne škole nisam imala niti 1 dan bez boli u leđima. Pazim na svaki korak, pokret i mogu reći da me malo više nego inače bole leđa ili kukovi, ali za sada je dobro, podnosljivo. Rame me je počelo boljeti jer više ne mogu spavati na leđima ili trbuhu, nego uglavnom na lijevom boku. I to me je neko vrijeme boljelo toliko da nisam mogla ništa s rukom.
A za leđa me je više strah nakon poroda. Sada do poroda postepeno raste pritisak na kičmu pa se nadam da će se kičma prilagoditi na dodatnu težinu. Ali nakon poroda cemo biti sve nikakve i još dizati bebicu, bojim se da će to ostaviti traga na nama.

Bozidarkica,stvarno si puno morala pjesaciti,bolje je da odmaras sada,zasluzeno♡
Duga77 jooj🙈 neki ljudi stvarno nemaju srama ili ja ne znam sta drugo reci😅
Sdroeck ja stvarno nikad nisam imala problema s ledima pa nisam adekvatna na tu temu.😐

Cure bok. Znam da je nekad bilo da se rađalo samo u bolnici kojoj pripadaš po mjestu stanovanja. Da li je to još uvijek tako? Ako nije jeste se već odlučile u koju ćete bolnicu?
Biraš gdje želiš roditi osim ukoliko te hitna vozi. Oni voze u onu u koju spadaš prema mjestu stanovanja.

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Vjerojatno u tu i spadam, ali u Petrovoj sam rodila prvi put i, iako nije sve bilo savršeno, planiram opet jer, ako ništa, znam kako tamo idu neke stvari i sad je navodno sve lijepo obnovljeno.

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja spadam pod Petrovu,tamo sam i rodila 3x😊 ali mozes birati u koju zelis ici roditi,ne mora nuzno po mjestu stanovanja,to sto Darcyy kaze,osim ako te hitna ne otpelja

I pjesacim i idem u gym i krecem se po kuci... Nemam bolove, nemam mucnine, nemam averzije, sve je super ali ipak evo danas vaga pokazala +6 kg od pocetne tezine... Pa ja stvarno ne znam kako sam tako buknula haha
Blago tebi, kile su najmanji problem to ode s porodom samo.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

👰1993
🤵1992
Mi smo upravo završili pregled kod redovnog ginekologa, potvrdio je da je sve u redu, malac se razvija kako treba, procijenjena težina 156 g. Sljedeći pregled - 27.10.
Nego, pošto imam obilan iscjedak koji me zabrinjava me poslao na vađenje vaginalnih kultura u Ponedjeljak… jel zna tko kako to ide? Sama uzimam uzorak ili?
Nisam cula za to, znam za uzimanje vaginalnog brisa, to ono standardno ide kao pred vaginalni pregled, uzimaju obicno u paru vaginalni i cervikalni pa se salje na analizu.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕

36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
E da se javim i ovdje, danas dobila briseve, sad nova bakterija pa i nove vaginalete.
Nakon toga serklaz planiran i zakazan za 29ti. Nadam se da ne bude vise komplikacija nikakvih do termina.
Danas je bio dan ludilo.
Drzim fige da sada sve prode uredu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Sretno! Drži se do 29. pa se nadam da ćeš moći onda biti mirnija... 🙏

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Sassy- bas mi je zao sto te stalno nesto muci i sto jos nije proslo sve skupa… drzim ti fige da prode sve ok do 29og i da bude sve ok sa serklazom🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Si imala slicnih izazova i u prvoj trudnoci?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Bozidarkica svaka cast😊
Meni je moje trcanje za njih 3 sasvim dovoljno😅
Parisislove cestitam na dobrom pregledu😊
Hmm ne znam sto je to tocno,znam za briseve pa mozda to?
Sassy kakvu bakteriju imas?🥹
Drzi se samo🙏
Sada je enetrococcus faecalis. Eserihiju sam rijesila .
Mada po antibiogramu i ovu drugu sam trebala rijesit proslim antibiotikom jer je sensitive al eto nije. Pa sam dobila druge vaginalete.
Dr nije previse zabrinuta radi ove druge bakterije

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Ojooj🥹drzi se samo!! Vec si daleko dogurala,hvala Bogu🙏
Kada su ti otkrili skraceni cerviks,koji tjedan si bila?

Od 16/17 sedmice.
Kod nas ne pregledaju vaginalno od neke 10te sedmice i nije se preko stomaka nista vidjelo prije.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Kuzim da. Dobro da su ipak isli tada pogledati. Ne skodi to svaki puta izmjeriti jer evo nikad ne znas. Koliko ti je cerviks tada bio i sada? Da ali se jos smanjio?

Bok cure, pridružujem se ovoj grupi jer mi je za prvo dijete slična grupa bila spas (rođen 12/2022). Još se svakodnevno čujem s dijelom te grupe.
Uglavnom, stiže nam žensko pojačanje početkom ožujka. Zasad nemam nekih posebnih teškoća osim da se pribojavam 4 tromjesečja koji mi je s prvom bebom prošao u stresu i bunilu😅
Dobro nam dosla, cestitam na dolasku sekice🩷🩷
Bas je predivno procitati da ste ostali u kontaktu s mamama 🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Dobrodosla 🩷

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Cestitam i dobrodosla 🩷

36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Zagreb,
🍼Dečkić, 6.12.2022.
🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.
Sassy drzi se, sve ce biti dobro!
Satsuke dobrodosla! Neka bude mirna i zdrava trudnoca :)
Ostale cure kako ste? Ja se zadnjih par dana samo gledam i mjerkam 😄 nekako sam se smanjila u trbuhu, ako nemam tajice skoro pa se ni ne kuzi da imam trbuscic mali. Imam dojam da sam bila veca prije 2,3 tjedna 🙈 jedva cekam pregled da vidim curku.
Opet me ovaj tjedan hvata osjecaj da se nekad pitam ima li nje uopce unutra, tako se dobro osjecam da zaboravim da sam trudna i to me opet brine 🤦🏼♀️ jedva cekam da ju osjetim pa prestanu takve misli…
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Mene ovih dana baš dosta muče mučnine i kao da se još nisam do kraja oporavila od crijevne viroze. Što god da pojedem, imam osjećaj da mi se gornji dio trbuha zgrči i u ogledalu kao da vidim da je nabreknuo cijeli trbuh (nadutost). Ujutro izgleda normalno, ali čim jedem, koma.
Uh s mucninama je sigurno tesko, a jos uz to u viroza. Odmaraj sto vise i pomalo jedi mozda bude lakse.
Tako sam i ja u 9 tjednu bila kao balon i sva sretna mislila da ce se trbuscic odrzat 😄 mislim da je ta napuhanost normalna na pocetku
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji